, , ,

10 Auto’s voor lange mensen 2021

Peugeot Partner - 10 Auto's voor lange mensen 2021

Auto’s voor lange mensen 2021

Als je eenmaal de 1,90 aanraakt wordt het meestal al wat beter zoeken voor een auto waar je in past. Tel je er nog tien centimeter bij op, dan heb je vaak echt een probleem. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over auto’s op deze website.


10 Auto’s voor lange mensen 2021


BMW 3 Serie Gran Turismo

De BMW 3-Serie Gran Turismo (ook bekend als BMW 3-Serie GT of F34) is een nieuwe uitvoering in de 3-Serie.


Dacia Lodgy

De Dacia Lodgy is een compacte MPV van het Roemeense automerk Dacia. De naam Lodgy is volgens de fabrikant afgeleid van het Engelse lodge en moet verwijzen naar het ruime interieurontwerp van het model. De auto kan worden besteld met vijf of zeven zitplaatsen.


Honda Jazz

De Honda Jazz is een vijfdeurs hatchback personenauto geproduceerd door Honda in Japan, China, Brazilië, Thailand en Indonesië. De Honda Jazz is in 1983 geïntroduceerd in Nederland, maar verdween in 1986 als model in Europa. In 2002 is een compleet nieuwe Honda Jazz geïntroduceerd, gebaseerd op de Honda Fit.


Hyundai i30 Wagon

Van de website: ‘De Hyundai i30 Wagon is voorbereid op alles wat je met jouw lifestyle vraagt van een auto. Hij ziet er schitterend uit en terwijl hij al je spullen vervoert, beschermt hij jou en je dierbaren op elke avontuurlijke rit.’


Mercedes-Benz R-Klasse

De Mercedes-Benz R-Klasse is een automodel dat in 2005 werd gelanceerd door Mercedes-Benz. Hij verving geen ander model en viel in een nieuwe voertuigenklasse, de Sports Tourer, waarvan de B-Klasse ook al deel uitmaakt.


Zie hier de Top 10 best verkochte auto’s ter wereld 2022.


Peugeot Partner

De Peugeot Partner/Rifter is een bestelwagen en ludospace van het Franse automerk Peugeot. In Italië wordt de auto Peugeot Ranch genoemd. De Partner is ontworpen in samenwerking met Citroën; de versie van Citroën heet Berlingo. Zowel de Berlingo als de Partner hebben een cng en BEV (Battery electric vehicle) uitvoering.


Rolls-Royce Phantom

De naam Phantom is de voorbije eeuw door de Britse autoconstructeur Rolls-Royce gebruikt voor verschillende luxewagens. Ruim genoeg om je benen in kwijt te kunnen.


Skoda Superb

De Superb is altijd al een ruime auto geweest en de nieuwe Superb doet daar weer een schepje bovenop. In tegenstelling tot zijn voorganger is hij alleen als hatchback en stationwagen leverbaar. Op elektronica gebied is de Superb ook weer helemaal up to date. Met onder andere rijbaanassistentie i.c.m. adaptieve cruise control en een media/navigatie systeem welke via de telefoon te bedienen is.


Toyota Camry

In de Verenigde staten was de Camry enige tijd de bestverkochte auto. In Europa, waar de markt voor grote auto’s niet zo groot is verkocht het model minder.


Volkswagen Touran

De naam ‘Touran’ is een combinatie van de woorden ‘Touring’ en ‘Sedan’. Deze naam bleek al geregistreerd waardoor VW de naam ‘Touran’ van een Duits-Turkse familie moest kopen.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie