Best betaalde acteurs 2019 – De top 10

0
Best betaalde acteurs 2019
Best betaalde acteurs 2019

Best betaalde acteurs 2019 – De top 10

Als je de echt top haalt in het acteursvak, dan kun je je zakken prima vullen. Je vraagt een stevig bedrag vooraf en een deel van de opbrengst van de film. Knoop dat in je oren, mocht je de ambitie hebben om acteur te worden. Lees meer over de miljoenen die voor het oprapen liggen voor sommige acteurs.


Best betaalde acteurs 2019
Best betaalde acteurs 2019

Lees hier ->>> meer over films op deze website…


Best betaalde acteurs 2019 – De top 10


10. Will Smith, $ 35 miljoen

Will Smith is al jaren één van de best betaalde sterren in Hollywood. Hij speelde de rol van de Geest in de blockbuster Aladdin van Disney. Hij speelt ook de hoofdrol in Gemini Man, die in oktober 2019 uitkomt.


9. Paul Rudd, $ 41 miljoen

De 50-jarige Paul Rudd haalt tot de top 10 best betaalde acteurs vanwege zijn optredens als Ant-Man in Avengers: Endgame en Ant-Man and the Wasp. Deze acteur krijgt vooraf een stevig bedrag en een percentage van de winst van de Marvel-films.


8- Chris Evans, $ 43,5 miljoen

Chris Evans is één van de vele acteurs die op deze lijst staan vanwege Marvel-films. Evans speelde in Avengers: Endgame en Captain Marvel. Hij speelde ook de hoofdrol in Red Sea Diving Resort van Netflix.


6. Adam Sandler, $ 57 miljoen

Tussen juni 2018 en juni 2019 speelde Sandler in Netflix-film Murder Mystery en bracht hij een Netflix-special uit met de titel Adam Sandler: 100% Fresh. Sandler heeft ook de rol Dracula in Hotel Transylvania 3: Summer Vacation.


6. Bradley Cooper, $ 57 miljoen

Bradley Cooper is te zien als Rocket Raccoon in Avengers: Endgame en is co-producent van de film Joker, die in oktober van dit jaar zal verschijnen. Maar hij verdiende het meeste geld met de film A Star Is Born, waaraan hij schreef, die hij regisseerde en produceerde. De film kostte maar $ 36 miljoen en bracht wereldwijd $ 435 miljoen op. Hiervan mocht Cooper $ 40 miljoen in zijn eigen zak steken.


Top 5 best betaalde acteurs 2019


5. Jackie Chan, $ 58 miljoen

Jackie Chan is veruit populairste Chinese acteur. Hij speelt in de film Viy 2: Journey to China samen met Charles Dance en Arnold Schwarzenegger. Chan speelde ook de hoofdrol in The Knight of Shadows: Between Yin and Yang.


4. Akshay Kumar, $ 65 miljoen

Akshay Kumar is de drukste en best betaalde Bollywood-acteur. Zijn film Kesari was een succes. Hij is ook de ambassadeur van meer dan twintig merken in verschillende categorieën.


Top 3 best betaalde acteurs 2019


3. Robert Downey Jr, $ 66 miljoen

Robert Downey Jr is te zien als Iron Man in Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home. The Avengers: Endgame bracht wereldwijd $ 2,8 miljard op. Deze acteur ontving vooraf $ 20 miljoen en 8% van wat er onder de streep over bleef: zo’n $ 35 miljoen.

Website: www.robert-downeyjr.com


2. Chris Hemsworth, $ 76,4 miljoen

Hemsworth heeft de rol van Thor in Avengers: Endgame over en was één van de twee hoofdrolspelers in de film Men in Black: International. Het grootste deel van zijn inkomsten kwam van Avengers: Endgame. Net als andere acteurs in deze film kreeg hij een bedrag vooraf en een percentage van de winst.

Website: www.chris-hemsworth.org


1. Dwayne Johnson, $ 89,4 miljoen

Dwayne ‘The Rock’ Johnson bekleedt is dit jaar de best betaalde acteur ter wereld. Johnson’s Fast & Furious spin-off Hobbs en Shaw bracht $ 442 miljoen op. De voormalige worstelaar kreeg $ 23,5 miljoen betaald voor Jumanji: The Next Level, te zien in december van dit jaar. Ook krijgt hij $ 700.000 per aflevering van HBO’s Ballers. De acteur heeft ook zijn eigen kleding, koptelefoons en schoenen van Under Armour.

Website: www.therock-source.net