Best betaalde YouTubers ter wereld – Top 10 volgens Forbes

Best betaalde YouTubers - Top 10 volgens Forbes
Best betaalde YouTubers - Top 10 volgens Forbes

Best betaalde YouTubers – Top 10 volgens Forbes

Het is echt mogelijk om met relatief eenvoudige filmpjes op YouTube miljoenen binnen te slepen. Ook als je slecht zeven jaar bent, en dat is de nummer één op de lijst, kun je ruim 20 miljoen dollar verdienen! Lees meer…


Lees hier – >>> meer over geld en internet op deze website…


Best betaalde YouTubers – Top 10 volgens Forbes


10. Logan Paul ($ 14,5 miljoen)

Deze controversiële YouTube-ster verdiende in 2018 $ 14,5 miljoen, ondanks dat hij in januari 2018 uit YouTube’s Google Preferred-programma werd verwijderd. Hij werd uit het programma verwijderd nadat een van zijn video’s liet zien dat een schijnzelfmoord aan een boom hing.


9. PewDiePie ($ 15,5 miljoen)

Een enkele gesponsorde video met PewDiePie kan adverteerders tot $ 450.000 kosten.


8. Jacksepticeye ($ 16 miljoen)

Jacksepticeye is een gamingkanaal van Irish YouTuber Sean McLoughlin. Hij is de populairste YouTuber in Ierland. Sean staat bekend om zijn vuile commentaar op videogames. Hij maakt ook content voor Amazon’s game-streamingservice Twitch en heeft een serie voor Disney gemaakt.


Zie hier de Top 10 sociale media trends in 2023.


7- Vanoss Gaming ($ 17 miljoen)

Vanoss Gaming wordt gerund door de Canadese gamer Evan Fong en biedt humoristische commentaar op videogames als Assassin’s Creed en Call of Duty.


6. Markiplier ($ 17,5 miljoen)

Mark Edward Fischbach, oftewel Markiplier, is een inwoner van Hawaï. Hij is nog een andere gamer op deze lijst. Mark lanceerde zijn YouTube-kanaal in 2012 tijdens zijn studie en zijn kanaal is sindsdien uitgegroeid tot 24 miljoen abonnees. De YouTuber biedt grappige commentaar op het scherm tijdens het spelen van games.


Top 5 Best betaalde YouTubers


5. Jeffree Star ($ 18 miljoen)

Jeffree Star is een visagist die de kunst beheerst om zichzelf iedere keer opnieuw uit te vinden. Hij kreeg voor het eerst bekendheid op MySpace, voordat hij in 2006 zijn eigen YouTube-kanaal oprichtte.


4. DanTDM ($ 18,5 miljoen)

De Britse gamer Daniel Middleton aka DanTDM is gespecialiseerd in Minecraft. Hij was de best betaalde YouTuber in 2017, maar daalt in 2018 naar de vierde plaats. Hij verkoopt zijn eigen merchandise, inclusief hoodies en rugzakken.


3. Dude Perfect ($ 20 miljoen)

Gerund door vijf voormalige kamergenoten van de universiteit Garrett Hilbert, Cody Jones, Tyler Toney, Coby Cotton en Cory Cotton, is Dude Perfect een perfecte mix van sport en comedy. The Dudes zijn te zien op ABC News en Jimmy Kimmel Live. Ze hebben ook verschillende Guinness World Records. Dude Perfect heeft momenteel 43 miljoen abonnees op YouTu


2. Jake Paul ($ 21,5 miljoen)

De jongere broer van Logan Paul is de op éé na hoogste betaalde YouTuber ter wereld met $ 21,5 miljoen vorig jaar. De jongensachtige grappen en rapnummers van Jake zijn tussen 1 juni 2017 en 1 juni 2018 3,5 miljard keer bekeken. De YouTuber heeft ook een bloeiende merchandise-afdeling.


1. Ryan ToysReview ($ 22 miljoen)

De 7-jarige Ryan Kaji van Ryan ToysReview is de nummer één op de lijst van best betaalde YouTubers ter wereld met een geschat inkomen van $ 22 miljoen vorig jaar. In 2017 z0u dat nog $ 11 miljoen zijn geweest. Zijn meest populaire video is 1,8 miljard keer bekeken. Zijn kanaal heeft 20 miljoen abonnees. Ryan’s ouders startten het YouTube-kanaal in 2015, waar ze video’s posten van Ryan die speelgoed voor andere kinderen zou beoordelen.