De handigste gadgets voor 2022

0
De handigste gadgets voor 2022
De handigste gadgets voor 2022

De handigste gadgets voor 2022

Technologie blijft maar groeien en de producten die je ziet worden alsmaar gekker. Het zal niemand verbazen wanneer je over 50 jaar met je schoen zou kunnen bellen. De ontwikkelingen die er al jaren gaande zijn, had niemand vroeger kunnen bedenken. Toch blijven producten zich uitbreiden en willen de ontwikkelaars net dat beetje extra bieden.

Of het nu gaat om handige telefoons of een tongschrobber. Om jou daarbij te helpen hebben wij een lijst opgesteld met de 5 handigste gadgets voor 2022. Zo maak jij de blits en ga jij als een hippe tijger het nieuwe jaar in.


Lees hier ->>> meer over gadgets op deze website.


1. Smartwatch

Tegenwoordig zie je wel eens mensen voor een langere tijd naar hun horloge kijken. Weer zo’n handige gadget zal je denken. Je kunt je afvragen of de tijd lezen wel zo lang duurt. Dit is natuurlijk niet het geval. Veel mensen hebben een smartwatch en kunnen daarop hun WhatsApp-berichten of sms’jes lezen.

De smartwatch is steeds populairder aan het worden. De technieken worden met de dag moderner en krijgen steeds meer functies. Allemaal om ervoor te zorgen dat bedrijven het beste smartwatch ontwikkelen.


2. Faceroller

Mensen maken zich vaak druk dat ze er steeds ouder uit gaan zien. Het herstellen na een avondje uit duurt langer, de kilo’s blijven komen en de eerste rimpels komen in zicht. Voor dit laatste is er nu de face roller.

Een klein apparaatje, waarmee je over je gezicht kunt rollen. Dit zou rimpels moeten doen voorkomen. Tja, als het helpt!?


3. Drone

Iedereen met een social media-account ziet wel eens filmpjes die gemaakt zijn met een drone. Je ziet de gaafste landschappen en prachtige dieren. Het maken van een toffe reis kan eigenlijk niet meer zonder.

Met een drone maak je net even extra toffe beelden. Voor jezelf of om te delen met jouw vrienden. Er zijn natuurlijk heel veel dure drones, echter is het handig met een goedkopere te beginnen. Het vliegen met een drone is namelijk niet direct een piece of cake.


Zie hier de de top 20 duurste Lego sets ter wereld.


4. Tongschrobber

In een tijd waarin ijdelheid voor veel mensen steeds belangrijker wordt willen veel mensen niets aan het toeval over laten. Het valt in eerste instantie te hopen dat we in 2022 weer vaker naar de kroeg of discotheek mogen.

Dan kunnen we onszelf weer eens lekker opdoffen. Een lekkere parfum, goede deodorant en natuurlijk een frisse smaak uit de mond. Om dit laatste extra kracht bij te geven is er nu een tongschrobber op de markt.

Veel bacteriën blijven in de tong zitten en worden niet weggehaald bij het poetsen van de tanden. De tongschrobber haalt alles weg en draagt bij aan een frisse mond.


5. De Google Nest Deurbel

Deze virtuele deurbel zit gewoon op je telefoon. Je hoeft geen bel meer op te hangen en te luisteren naar dit af en toe afgrijselijke geluid. Wanneer er iemand voor de deur staat, krijg je gewoon een melding. Je ziet ook direct wie er ‘aanbelt’.

Zo kom je niet voor verassingen te staan en kun je eventueel direct communiceren bij degene die jou bezoekt. En je kunt zelf bepalen of je zin hebt in de desbetreffende persoon. Handig, hè!? 


Geef een reactie