De populairste auto’s in Europa 2018 – Top 10 met film…

De populairste auto's in Europa 2018
De populairste auto's in Europa 2018

De populairste auto’s in Europa 2018

Het is bijna niet te geloven, maar de Golf staat op één en de Polo op drie. Volkswagen wist zo’n 750.000 van deze twee karretjes aan Europeanen te slijten. En er staat nog een Volkswagen in deze top 10: de Tiguan. Lees meer…


Lees hier ->>> meer artikelen over auto’s op deze website…


De populairste auto’s in Europa 2018


1. Volkswagen Golf – 445.754 exemplaren

Van de website: “Al zeven generaties lang is de Volkswagen Golf de populairste voorwielaangedreven hatchback. Het geheim: zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte, de hoogwaardige afwerking en state-of-the-art technologie maken de Golf tot een succes. Met features als Active Info Display, automatische airconditioning (Climatronic) en parkeersensoren is de Golf altijd een comfortabele en veilige keuze.”


2. Renault Clio – 336.268 exemplaren

Van de website: “De charmes van de Renault Clio met zijn sensuele rondingen zijn onweerstaanbaar. De nieuwe grille en het ongekende lichtdesign geven de voorkant een nog stoerdere uitstraling. Geen ander model in zijn klasse bezit zoveel persoonlijkheid. Met de Clio wordt elke dag intenser.”


3. Volkswagen Polo – 299.920 exemplaren

Van de website: “De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Adaptive Cruise Control bijvoorbeeld, of automatische airconditioning ‘Climatronic’. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs.”


4. Ford Fiesta – 270.738 exemplaren

Van de website: “Als slimme technologieën bij je thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in jouw auto doen? Dat is precies waarom de Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om jouw leven makkelijker te maken, met B&O om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen.”


5. Nissan Qashqai – 233.026 exemplaren

Van de website: “Intelligentie is prachtig en het stijlvolle en verfijnde nieuwe design van de originele crossover van Nissan bewijst dit. De Nissan QASHQAI combineert indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit.”


6. Peugeot 208 – 230.049 exemplaren


Zie hier de best verkochte auto’s 2022 Nederland.


7. Volkswagen Tiguan – 224.788 exemplaren


8. Skoda Octavia – 223.352 exemplaren


9. Toyota Yaris – 217.642 exemplaren


10. Opel Corsa – 217.036 exemplaren


Wij stellen een bijdrage voor ons werk zeer op prijs als blijk van waardering van uw kant en voor ons om er nog harder aan te werken!

Bedrag