Jose Mourinho is de best betaalde trainer met 19 miljoen

0
Jose Mourinho is de best betaalde trainer met 19 miljoen
Jose Mourinho is de best betaalde trainer met 19 miljoen

Jose Mourinho is de best betaalde trainer met 19 miljoen

Mourinho is de best betaalde trainer van het nieuwe seizoen. Op zijn wekelijkse loonstrookje wordt 365 duizend euro bijgeschreven. Met Louis van Gaal hoef je ook geen medelijden te hebben. Truus kan wekelijks € 200.000 van de bank halen om boodschappen te doen. Overigens moet hier nog wel belasting over betaald worden, dat dan weer wel… Verder nog acht grootverdieners in het trainersvak.

Jose Mourinho is de best betaalde trainer met 19 miljoen
Jose Mourinho is de best betaalde trainer met 19 miljoen

De best betaalde trainer, de top 10 van het nieuwe seizoen

 

10) David Moyes and Laurent Blanc, 7,2 miljoen Euro

Moyes werd vorig seizoen ontslagen bij Manchester United, maar verdiend nu ook weer aardig bij Real Sociedad. Laurant Blanc doet Paris Saint-Germain en dit bedrag lijkt toch niet zo exorbitant voor de club met mannen als Ibrahimovic en Angel di Maria die ook niet voor niets het veld opkomen.

9) Jurgen Klopp, 7,5 miljoen euro per jaar

Doet Borussia Dortmund wat inmiddels wel een beetje is uitgekleed.

8) Sven-Goran Eriksson 8,35 miljoen euro per jaar

Verdient dit bij Voetbal Vereniging Shanghai in China. Toch niet gek op je 66-ste. Deed ooit wat betere ploegen als Benfica, Sampdoria, Lazio Roma, het nationale team van Engeland en Manchester City.

7) Andre Villas-Boas, 8,75 miljoen euro per jaar

Moest zijn biezen pakken bij Tottenham, maar kan nu prima zijn zakken vullen bij Zenit Saint Petersburg. Als ie wat prijzen pakt kan hij dit bedrag tot meer dan tien miljoen ophogen.

6) Fabio Capello, 9,33 miljoen euro per jaar

Doet het Russische nationale team. Is niet slecht voor tien wedstrijden per jaar…

5) Louis van Gaal, 10,3 miljoen euro per jaar

Niet gek voor Louis en Truus, maar we weten zeker dat Louis best wel aardig wat zal doneren aan goede doelen. Lees hier ook de rete-populaire quotes van Louis van Gaal op deze site. Luis van Gaal staat echt niet langer voor paal bij Manchester United, maar achter een hele mooie dikke geldboom!

4) Arsene Wenger, 11,3 miljoen euro per jaar

Zit al tachtig jaar bij Arsenal, won vorig jaar, na negen jaar zonder prijzen, de FA Cup met 3-2 van het altijd lastige Hull City. Maar voor zo’n mooi bedrag ga je toch echt niet ergens anders trainer worden dacht wij zo…

3) Pep Guardiola, 15,8 miljoen euro per jaar

Verdiende al niet slecht bij Barcelona, maar dit is toch wel andere koek bij Bayern Munchen. En dan heb je ook nog eens een geweldig elftal onder je hoede, waarmee wij ook nog wel op de fiets van opa kampioen van Duitsland zouden kunnen worden.

2) Carlo Ancelotti, 16,2 miljoen euro per jaar

Doet het niet onaardig bij Real Madrid, maar Barca doet het de afgelopen jaren toch veel en veel beter…

1) Jose Mourinho, 19 miljoen euro per jaar

Die man heeft toch nog nooit iets gepresteerd bij Chelsea? Nou, dat is ook niet helemaal waar, won een keer de cup met de grote oren en werd één keer Engels kampioen.

Geef een reactie