, ,

Met spoed een creditcard nodig?

Met spoed een creditcard nodig?

Met spoed een creditcard nodig?

Ga je binnenkort op vakantie en ben je van plan om een auto te huren? Of wil je een hotelkamer boeken? Het kan ook zo zijn dat je ineens op onverwachte kosten botst als je koelkast of wasmachine het ineens begeeft en je zero op je spaarrekening hebt staan. Stuk voor stuk situaties waarbij een credit card heel handig kan zijn of zelfs onmisbaar om te kunnen doen wat je wilt doen.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Veel mensen die geen creditcard hebben, zullen het ongemak daarvan vast al wel eens ervaren hebben. Online geen hotel kunnen boeken of de ongemakkelijke situatie als je aankomt bij de receptie van een hotel waar ze een creditcard willen hebben als betalingszekerheid en je er geen op zak hebt.

Of als je onverwachts wel een extra centje kan gebruiken. Dan kan het aanvragen van een credit card in veel gevallen een oponthoud zijn. Zeker als er haast bij is. En vaak is er een inkomenseis.

Zo’n aanvraag kan zomaar minstens twee weken duren. Dat kan voor veel stress zorgen en dat wil je natuurlijk niet hebben als je op ongepland op vakantie moet of een plotselinge aankoop moet doen. Maar geen nood: er bestaat de mogelijkheid om een creditcard binnen 24 uur al in huis te hebben. 


Hoe kun je een creditcard met spoed aanvragen?

Hoe, zal je je waarschijnlijk afvragen? Het geruststellend antwoord is: je kunt via credit-cardaanvragen.nl zoals de naam al doet vermoeden, met spoed een creditcard aanvragen. Dat is natuurlijk ideaal als je geen vertraging kunt gebruiken. Op de website zijn er tal van bedrijven en banken te vinden waar je in korte tijd een kredietkaart kan aanvragen. Er zijn verschillende soorten creditcards.

Bijvoorbeeld een Visa card waarbij je aankopen verzekerd zijn of een prepaid creditcard ook wel debetkaart genoemd, die je vooraf kan opladen en waarbij er doorgaans geen BKR-toetsing en inkomenseis van toepassing is. Het voordeel van een creditcard met spoed aanvragen is dus dat je én snel in bezit kan zijn van een creditcard én er sprake is van weinig toetsing zoals de inkomenseis. 

Vaak zijn de enige vereisten dat je ouder bent dan 18 jaar, een geldig IBAN hebt en woonachtig in Nederland. Via bovengenoemde site kun je weloverwogen een keuze maken voor de beste kredietkaart die bij je past. Hoe makkelijk is dat?


Jezelf ontzorgen

Soms moet je het jezelf gewoon een stuk makkelijker zien te maken in het leven. Je weet nooit in welke situatie je terecht komt en wel een extra centje kan gebruiken of een financiële backup nodig hebt.

Misschien ben je wel zelfstandige en ben je ineens ziek geworden waardoor je inkomsten gedaald zijn of wellicht is je pinpas ingeslikt en kun je niet meteen meer bij je eigen geld. Situaties die voor veel geldzorgen kunnen zorgen.

Dat kan dus verholpen worden door met spoed een creditcard aan te vragen. En met wat geluk kun je profiteren van een leuk welkomstcadeau. Sommige banken of bedrijven geven je een leuk bedrag als nieuw lid of na je eerste aankoop.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie