, , ,

Mooiste vrouwen aller tijden, een top 10

Mooiste vrouwen aller tijden, een top 10

Hoewel je moeder natuurlijk één van de mooiste vrouwen aller tijden is, wordt daar wereldwijd anders over gedacht. Volgens een poll van home shopping site QVC is Audrey Hepburn de mooiste. Het kanaal deed een diepgravend onderzoek (de site kreeg antwoord van meer dan 2000 dames) en kwam tot een top 10. Bij dit overzicht ‘Mooiste vrouwen aller tijden’ is er natuurlijk een filmpje bij iedere dame in kwestie!

Audrey-Hepburn-II, de mooiste vrouwen aller tijden

Mooiste vrouwen aller tijden, een top 10

10. Jennifer Aniston

animaatjes-jennifer-aniston-79322

De actrice onder andere een Golden Globe en een Emmy Award voor haar rol in de televisieserie Friends, waarin ze van 1994 tot en met 2004 speelde.
http://youtu.be/Zvdfu9zGkKQ

 

9. Kelly Brook

Kelly Brook

Kelly Brook

Uit de Telegraaf…

Kelly Brook laat beha thuis
De Britse Kelly Brook (34) showde woensdagavond op de rode loper van de National Television Awards meer van zichzelf dan waarschijnlijk de bedoeling was… ZIE HIER DE FOTO’S

 

8. Diana, Princess of Wales

Princes Diana

Princes Diana

Diana Frances Spencer, Sandringham (Norfolk), 1 juli 1961 – Parijs, 31 augustus 1997) was de eerste echtgenote van de Britse kroonprins Charles en de moeder van de prinsen William en Harry.

7. Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry

Halle Berry won in 2002 een Oscar voor Beste Actrice dankzij haar rol in Monster’s Ball en daarmee was ze de eerste actrice van Afro-Amerikaanse afkomst die deze Oscar won. Ook kreeg ze meer dan 25 andere acteerprijzen toegekend, waaronder een Zilveren Beer voor Monster’s Ball, een Emmy Award en een Golden Globe, beide voor Introducing Dorothy Dandridge.

 

6. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson heeft iets gehad met een hele reeks mannen , waarvan de bekendste Benicio del Toro, Justin Timberlake Josh Hartnett waren. Ze werd ook reeds door Maxim, Esquire en Playboy, tot de mooiste vrouwen ter wereld gerekend.

 

5. Grace Kelly

Grace Kelly

Grace Kelly

 

Grace Kelly (1929 – 1982) speelde in verschillende films, waaronder drie van Alfred Hitchcock en in de western High Noon van Fred Zinneman. In 1955 kreeg ze een Oscar voor beste actrice in de film The Country Girl. Ze eindigde als gemalin van prins Reinier III van Monaco.

4. Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Mevrouw Angelina Jolie Voight (1975) is een Amerikaans actrice en ze won drie Golden Globes, twee Screen Actors Guild Awards, en een Oscar, voor haar rollen in George Wallace (1997), Gia (1998), en Girl, Interrupted (1999).

 

3. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Norma Jean Mortenson of Norma Jean Baker, (Los Angeles, 1 juni 1926 – aldaar, 5 augustus 1962), was een Amerikaanse actrice en zangeres en werd het sekssymbool en een icoon in de jaren vijftig.

 

2. Cheryl Cole

Cheryl Cole Hasting

Cheryl Cole Hasting

Cheryl Fernandez-Versini uit 1983 is een Engelse zangeres en ze maakt sinds haar winst in Popstars: The Rivals deel uit van de meidengroep Girls Aloud.

1. Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Mevrouw Hepburn heeft een ster op de Hollywood Walk of Fame, te 1652 Vine Street en door de KLM is een passagiersvliegtuig naar haar genoemd: de McDonnell Douglas MD-11 met registratie PH-KCE. In 2004 werd ze, na haar dood, gekozen tot de vrouw met de grootste natuurlijke schoonheid ooit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie