, ,

Speler met meeste wedstrijden en minuten seizoen 2016-2017 is Griezmann (top 25)

Speler met meeste wedstrijden en minuten seizoen

Speler met de meeste wedstrijden en minuten seizoen 2016-2017 is Antoine Griezmann

63 wedstrijden deed Griezmann mee voor Atlético Madrid het afgelopen seizoen. In totaal stond hij bijna 5,5 duizend minuten op het veld. Dat is ruim 90 uur en daarmee weer zo’n twee uur per week als je er wat vakantie bij zou aftrekken. En wij hebben respect voor Griezmann, een actief ventje dat maar blijft hollen en draven.

Speler met de meeste wedstrijden en minuten seizoen 2016-2017

Speler met meeste wedstrijden en minuten seizoen


Speler met de meeste wedstrijden en minuten seizoen 2016-2017 is Antoine Griezmann

De cijfertjes zijn afkomstig van het International Centre for Sports Studies (CIES) uit Zwitserland. Het CIES is een samenwerkingsverband tussen de lokale universiteit van Neuchatel in Zwitserland en de FiFa. Natuurlijk wordt er wel met enige jaloersheid gekeken naar de salarissen van de onderstaande spelers. Hier is te zien dat ze er toch aardig voor moeten werken. Uit je neus eten is er niet bij, voor jou tien anderen.


Tabel: Top 25 – Speler met meeste wedstrijden en minuten seizoen 2016-2017

[table “” not found /]

Let op: de spelers van Juventus en Real Madrid zouden door het spelen van de Campions League nog wat minuutjes erbij kunnen pakken. Zo staat Ronaldo op nummertje 27 en doet hij nog een keertje mee in Champions League finale, dan kan ie zo de top 20 binnen wandelen. Hier->>> meer over voetbal op de site.Bron en meer informatie:
CIES Football Observatory: Stakhanovist players: Antoine Griezmann heads the rankings, 30 mei 2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie