Top 10 best betaalde CEO’s ter wereld 2023

0
Stephen Schwarzman - Top 10 best betaalde CEO's ter wereld 2023
Stephen Schwarzman - Top 10 best betaalde CEO's ter wereld 2023

Best betaalde CEO’s ter wereld 2023
Ontdek de Magische Wereld van Zakelijke Grootheid!

Wie bekleedt de ereplaats van de best betaalde CEO ter wereld? Dat is de vraag die ons meeneemt op een betoverende reis door de rijken der aarde, waar zakelijke genieën heersen en buitengewone bedragen verdienen.

Als je ooit nieuwsgierig bent geweest naar het astronomische inkomen van deze topmensen, terwijl ze de wereld van internationale bedrijfstitans leiden, ben je aan het juiste adres!

We nemen je mee op een tour door hun glanzende kantoren, hun gigantische salarissen, en de verbazingwekkende successen van de top 10 best betaalde CEO’s ter wereld.

Van tech-giganten tot financiële meesterbreinen, deze individuen hebben niet alleen de zakenwereld veroverd, maar ook de bankrekeningen die ons gewone stervelingen met open mond laten staan.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Top 10 best betaalde CEO’s ter wereld 2023


10. Carl Eschenbach – $102 miljoen dollar

Eschenbach, de bekwame kapitein van het schip genaamd Workday, bestuurt dit bedrijf al sinds 2021. Workday, gelegen in het paradijselijke Pleasanton, Californië, is een speler in de branche van cloudgebaseerde HR- en financiële software.

Carl staat bekend om zijn grenzeloze innovatie en klantgerichtheid. Onder zijn leiding blijft Workday gestaag groeien en markeert het de koers voor de rest van de sector.

Zijn vermogen om teams te inspireren en technologische wonderen te verrichten, maakt van Carl Eschenbach een waar icoon in de technologiewereld.


9. Bill Ready – $122 miljoen dollar

Ready is de dynamische CEO van Pinterest sinds 2020. Dit bedrijf, gevestigd in het bruisende San Francisco, Californië, domineert de wereld van sociale media en visuele ontdekking.

Onder Ready’s stuurmanschap heeft Pinterest de koers uitgezet naar innovatie en gebruiksvriendelijkheid, wat heeft geresulteerd in een groeiende gemeenschap van enthousiaste gebruikers.

Bill Ready wordt bewonderd om zijn strategische inzicht en zijn vermogen om Pinterest naar ongekende hoogten te leiden, terwijl hij een frisse wind brengt in de wereld van visuele inspiratie.


Zie hier: met geld koop je geen vriendschap, maar eenzaamheid zegt onderzoek.


8. Douglas Ingram – $124 miljoen dollar

Ingram staat al sinds 2017 aan het roer van Sarepta Therapeutics, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van innovatieve therapieën voor zeldzame aandoeningen. Gevestigd in het hart van Cambridge, Massachusetts, is Sarepta een pionier in zijn sector.

Ingram staat bekend om zijn ongebreidelde passie en toewijding aan het verbeteren van het leven van mensen met zeldzame aandoeningen. Onder zijn leiding heeft Sarepta opwindende doorbraken bereikt en een sprankje hoop geboden aan patiënten over de hele wereld.


7. Safra Catz – $138 miljoen dollar

Catz bekleedt sinds 2014 de positie van opperhoofd bij Oracle Corporation, een technologische gigant met hoofdkantoor in het zonnige Redwood City, Californië. Oracle is een reus in de software- en cloudindustrie en Catz staat bekend om haar vastberadenheid en zakelijke scherpzinnigheid.

Ze heeft Oracle naar ongekende hoogten geleid, met een focus op cloudinnovatie en zakelijke expansie. Haar onwankelbare vastberadenheid en visie hebben Oracle geholpen om te blijven schitteren in de altijd veranderende wereld van technologie.


6. Michael Rapino – $139 miljoen dollar

Rapino is al sinds 2005 de grote baas bij Live Nation Entertainment, een van de grootste spelers in de wereld van entertainment. Met het hoofdkantoor in het glamoureuze Beverly Hills, Californië, leidt Rapino het bedrijf met een vleugje rock-‘n-roll.

Als CEO heeft hij indrukwekkende stappen gezet, waardoor Live Nation is uitgegroeid tot dé naam in live-entertainment. Onder zijn leiding is het bedrijf wereldwijd de grootste concertpromotor en ticketverkoper geworden, met een flinke dosis rock-‘n-roll attitude.


Zie hier de 10 belangrijkste geldzorgen van Nederlanders.


5. Michael Levitt – $160 miljoen dollar

Levitt is al geruime tijd de CEO van Core Scientific, een vooraanstaand bedrijf in de wereld van blockchain en digitale activa. Levitt staat bekend om zijn expertise op het gebied van blockchain-infrastructuur en het beheer van digitale activa.

Onder zijn leiderschap heeft het bedrijf aanzienlijke groei doorgemaakt en een solide positie verworven in de markt. Zijn vastberadenheid en visie hebben Core Scientific tot een ware koploper gemaakt in de industrie.


4. Barry McCarthy – $168 miljoen dollar

McCarthy leidt al geruime tijd Peloton Interactive, een bedrijf gevestigd in het bruisende New York dat de grenzen van fitness en technologie verlegt. Als CEO heeft Barry McCarthy bewezen een visionaire leider te zijn die het bedrijf naar nieuwe hoogten heeft gestuwd.

Onder zijn leiding heeft Peloton een toegewijde gemeenschap opgebouwd en blijft het de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de fitnessindustrie.


3. Stephen Scherr – $182 miljoen dollar

Scherr is al geruime tijd de CEO van Hertz Global Holdings, een bedrijf dat actief is in de autoverhuursector. Sinds hij het stuur in handen heeft genomen in het zonnige Estero, Florida, heeft hij het bedrijf weer op het juiste spoor gezet na financiële uitdagingen.

Als CEO staat Scherr bekend om zijn toewijding aan het herstel van Hertz en zijn voortdurende streven naar groei en innovatie in de autoverhuursector.


Waar? Sporten maakt gelukkiger dan geld zegt studie


2. Sundar Pichai – $225 miljoen dollar

Pichai staat al geruime tijd aan het roer van Google, sinds hij in 2015 deze prestigieuze positie heeft aanvaard. Het bedrijf, gevestigd in het paradijselijke Mountain View, Californië, is een gigant in de wereld van technologie en is actief in diverse sectoren, waaronder zoekmachines, cloud computing en mobiele technologie.

Als CEO heeft Pichai zich bewezen als een visionaire leider die Google heeft geholpen innovatieve producten en diensten te ontwikkelen, zoals de Google Assistant en de Pixel-telefoons. Zijn toewijding aan technologische vooruitgang houdt Google aan de top van de industrie.


1. Stephen Schwarzman – $253 miljoen dollar

Schwarzman is al geruime tijd de CEO van Blackstone, een wereldwijd erkende investeringsmaatschappij. Hij heeft deze positie sinds de oprichting in 1985 bekleed. Blackstone, met zijn hoofdkantoor in het bruisende New York, opereert in de financiële sector en is gespecialiseerd in private equity, vastgoed en alternatieve investeringen.

Als CEO staat Schwarzman bekend om zijn vastberadenheid en financiële scherpzinnigheid, waarmee hij Blackstone heeft laten groeien tot een van ’s werelds grootste en meest invloedrijke investeringsmaatschappijen. Zijn succesverhaal in de financiële wereld is inspirerend en blijft ons verbazen.


Top 10 best betaalde CEO’s ter wereld 2023

  1. Stephen Schwarzman – $253 miljoen dollar
  2. Sundar Pichai – $225 miljoen dollar
  3. Stephen Scherr – $182 miljoen dollar
  4. Barry McCarthy – $168 miljoen dollar
  5. Michael Levitt – $160 miljoen dollar
  6. Michael Rapino – $139 miljoen dollar
  7. Safra Catz – $138 miljoen dollar
  8. Douglas Ingram – $124 miljoen dollar
  9. Bill Ready – $122 miljoen dollar
  10. Carl Eschenbach – $102 miljoen dollar

Geef een reactie