Top 10 beste auto’s voor hondenbezitters 2023

0
Skoda Superb Estate - Top 10 beste auto's voor hondenbezitters 2023
Skoda Superb Estate - Top 10 beste auto's voor hondenbezitters 2023

Beste auto’s voor hondenbezitters 2023

Uiteraard verdient de beste vriend van de mens het om in comfort en stijl te reizen. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over auto’s op deze website.


Top 10 beste auto’s voor hondenbezitters 2023

Bron: www.carwow.co.uk


10. BMW M3 Touring

Hoewel een 510 pk sterke ‘hondenwagen’ misschien absurd klinkt, zou de BMW M3 Touring een capabele metgezel zijn.

Met 500 liter ruimte in de kofferbak, geen drempel om over te springen, en handige elektronische schakelaars om de achterbank neer te klappen, is deze auto perfect voor zowel rijplezier als hondenplezier!


9. Volvo EX90

Wil je dat je hond in stijl reist? De Volvo EX90 is een uitstekende keuze. Met een kofferbak van 650 liter is er ruimte voor de meeste huisdieren, en als veiligheid voor jou prioriteit is, dan heeft deze auto geavanceerde veiligheidstechnologie om jou en je huisdier te beschermen.


8. Hyundai Ioniq 5

Als je een opvallende elektrische auto wilt met een groter bereik, dan is de Hyundai Ioniq 5 een goede optie.

Met een bereik van bijna 300 mijl en een kofferbak die, hoewel kleiner dan sommige andere auto’s, nog steeds ruim genoeg is voor de meeste honden, is dit een slimme keuze voor milieubewuste huisdierliefhebbers.


Zie hier de Top 10 meest waardevaste elektrische auto’s 2022.


Zie hier de Top 10 duurste Hot Wheels 2023.


7. VW ID Buzz

Als de BMW 5 Serie Touring te alledaags voor je is, waarom probeer je dan niet iets compleet anders, zoals de Volkswagen ID Buzz?

Deze opvallende auto biedt niet alleen retro-geïnspireerde styling, maar ook een enorme bagageruimte van 1.121 liter. Genoeg ruimte voor je hond en alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg!


Zie hier de Top 200 landen met meeste auto’s per bewoner 2023.


6. BMW 5 Serie Touring

Er zijn een paar premium estates die de moeite waard zijn om te overwegen, maar een van de beste is de BMW 5 Serie Touring. Praktisch, luxe en prettig om te rijden.

Met een vlakke laadruimte zonder drempel en een uitschuifbaar bagagenet om je hond uit het passagiersgedeelte te houden, is deze auto een uitstekende keuze voor jou en je trouwe metgezel.


5. Toyota Corolla Touring Sports

Elektrische auto’s hebben hun voordelen, maar ze zijn niet voor iedereen. Als je je huisdier milieuvriendelijk wilt vervoeren, dan is de Toyota Corolla Touring Sports hybrid een geweldige keuze.

Met een ruime kofferbak van 581 liter is er voldoende ruimte voor je harige metgezel. Plus, het comfortabele rijgedrag zorgt ervoor dat je hond zich op lange reizen op zijn gemak voelt.


Zie hier de Toyota Corolla, Toyota Yaris & Toyota Aygo: 40 best verkochte Toyota ’s afgelopen 40 jaar.


4. Opel Astra Sports Tourer

De nieuwste Opel Astra ziet er niet alleen goed uit, hij heeft ook een handig grote kofferruimte van 608 liter, of zelfs een enorme 1.634 liter als je de achterbank neerklapt. En als je milieubewust bent, is er zelfs een plug-in hybride optie beschikbaar.

Binnenkort wordt deze estate zelfs als volledig elektrische auto aangeboden, wat nog spannender is!


Zie hier de Top 10 grootste autofabrikanten China 2023.


3. Land Rover Defender

Land Rover ‘No Time to Die’ Bespoke Defender V8 Bond Edition
Land Rover ‘No Time to Die’ Bespoke Defender V8 Bond Edition

Voor avontuurlijke hondenwandelingen in de wildernis is er geen betere keuze dan de Land Rover Defender.

Met een gigantische kofferruimte van 786 liter in het 110-model en zelfs meer dan 1.000 liter in het 130-model, zal je hond denken dat hij naar een landgoed is verhuisd.

En je hoeft je geen zorgen te maken over modder op chique vloerbedekking, want deze auto is gebouwd voor off-road avonturen!


Zie hier de Top 10 beste elektrische auto’s volgens Auto Express.


2. Skoda Enyaq

Škoda ENYAQ iV
Škoda ENYAQ iV

Blijf nog even bij Skoda, want als de Skoda Superb Estate je aanspreekt, maar je liever elektrisch rijdt, dan heeft Skoda nog een verleidelijke optie voor je: de Enyaq.

Met één van de grootste bagageruimtes onder elektrische gezinsauto’s is er genoeg hoofdruimte voor je hond. En met een bereik van meer dan 500 kilometer is de wereld jouw hondenpark!


1. Skoda Superb Estate

Skoda Superb Estate

De Skoda Superb Estate is de kampioen van ruimte! Met een kofferruimte van 660 liter wanneer de achterbank omhoog staat, en een enorme 1.950 liter als je de achterbank neerklapt, hebben zelfs de grootste viervoeters alle ruimte om te relaxen.

Bovendien heeft deze auto een royale laadopening en is standaard goed uitgerust. Als je op zoek bent naar een comfortabele, ruime estate, dan is de Skoda Superb ’the way to go’!


Top 10 beste auto’s voor hondenbezitters 2023

  1. Skoda Superb Estate
  2. Skoda Enyaq
  3. Land Rover Defender
  4. Opel Astra Sports Tourer
  5. Toyota Corolla Touring Sports
  6. BMW 5 Series Touring
  7. VW ID Buzz
  8. Hyundai Ioniq 5
  9. Volvo EX90
  10. BMW M3 Touring

Geef een reactie