10 Beste serie over drugsbazen – een overzicht

0
Beste serie over drugsbazen
Beste serie over drugsbazen

Beste serie over drugsbazen

Lang leve de nieuwe kijkmogelijkheden zoals Netflix, HBO en anderen. Zij zorgen voor een constante stroom aan series. En daar zitten beste wel aardige series bij. In Nederland kennen we Undercover, maar zie hier tien andere series die moeite van het kijken waard zijn. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over media op deze website.


Beste serie over drugsbazen


Breaking Bad

Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen, Dit door de productie en verkoop van crystal meth.


Better Call Saul

Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman.


Narcos: Colombia

Een beeld van de criminele uitspattingen van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar. Dit evenals de vele andere drugsbaronnen die het land door de jaren heen hebben geteisterd.


Zie hier de Top 10 meest verslavende drugs o.b.v. afhankelijkheidsscore.


Queen Of The South

Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.


Power

Power vertelt het verhaal van James St. Patric, een intelligente, meedogenloze drugsdealer die de alias “Ghost” heeft. Hij wil de criminele wereld verlaten om legitiem als eigenaar van een nachtclub aan de slag te gaan. St. Patrick probeert die twee levens in evenwicht te brengen en tegelijkertijd te voorkomen dat de politie wordt opgepakt.


Zie hier de top 10 Europese steden en drugsgebruik 2021.


Zero Zero Zero

ZeroZeroZero onthult een complex netwerk van kartels en het leger in Mexico, georganiseerde misdaad in Italië, een familie van corrupte makelaars in de Verenigde Staten. Ze zijn allemaal verbonden door levering van en vechten voor controle over de drug in de Verenigde Staten.


Zie hier de Top 10 beste films gebaseerd op een boek.


Ozark

Een financieel adviseur verhuist met zijn gezin van Chicago naar de Ozarks in Missouri. Hier moet hij binnen vijf jaar 500 miljoen dollar moet witwassen voor een drugsbaas.


Narcos: Mexico

Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.


El Chapo

Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquín ‘El Chapo’ Guzmán.


Godfather Of Harlem

In gangsterepos Godfather of Harlem kruipt Forest Whitaker in de huid van de beruchte Afro-Amerikaanse drugsbaron Bumpy Johnson. Een nietsontziende maffiabaas die een heldenstatus verwierf binnen zijn eigen gemeenschap.