Alle homoseksuele dieren op een rij (de top 10, bi mag ook natuurlijk)

0
Alle homoseksuele dieren op een rij
Alle homoseksuele dieren op een rij

Alle homoseksuele dieren op een rij

Aan alle religieuze gekkies en andere foute conservatieve typetjes: er zijn nogal een aantal dieren in het dierenrijk die openlijk homo- of biseksueel zijn. Leeuwen, pinguïns, inktvissen, allemaal zijn ze lekker liberaal in het doen en laten zonder de volgens sommigen sommigen verplichte relatie man-vrouw in acht te nemen. In de dierentuin van Edinburgh is er een flamingo-koppeltje man en vrouw die er gewoon een een extra dame bij hebben uitgenodigd en nu een trio-relatie hebben. Verder nog zeven andere biseksuele en homoseksuele dieren. Zegt ’t voort, zegt ’t voort…

Alle homoseksuele dieren op een rij
Alle homoseksuele dieren op een rij

Alle homoseksuele dieren op een rij Ja, een top 10

1. Bonobo
Bonobo, Alle homoseksuele dieren op een rij
Kijk eens naar de gemiddelde bonobo en hij is de hele dag maar met één ding bezig. Zijn ze blij, boos, verdrietig, het maakt niet uit, ze hebben gewoon de hele dag zin. En met wie en met hoeveel, dat mag de pret niet drukken.

2. Orka
Orka, Alle homoseksuele dieren op een rij
De jonge mannelijke Orka is gewoon een groot liefhebber en ze zwemmen graag onder elkaar door om elkaar op de bewuste plekken eens lekker te raken.

3. Tursiops of tuimelaar
Tuimelaar Alle homoseksuele dieren op een rij
Vele van deze dolfijnensoort zijn openlijk biseksueel of homoseksueel en daarbij behoren ze ook nog eens tot de meest intelligente diersoorten!

4. Humboldtpinguïn
 Humboldtpinguïn Alle homoseksuele dieren op een rij
Bij de Humboldtpinguï n is alles mogelijk, homoseksueel, bi, monogaam, ze hebben ze er in alle kleuren, soorten en maten. Een lekker geëmancipeerd beestje dachten wij zo.

5. Zwarte zwaan
Zwarte zwaan
Ongeveer 24% van alle mannelijke zwarte zwanen doet het ook met een ander mannetje. Ook met een triootje hebben ze geen enkel probleem. Een jong zwaantje, met twee vaders, heeft ook een grotere overlevingskans.

6. Chileense flamingo

Chileense flamingo
Chileense flamingo

De flamingo neemt het er lekker van, alles kan en mag. In de dierentuin van Edinburgh is er een koppeltje man en vrouw die er gewoon een een extra dame bij hebben uitgenodigd en nu een trio-relatie hebben. Moet kunnen dachten wij!

7. Giraffe
Giraffe
Na een gevecht met de nekken willen de jonge giraffen nog wel eens lekker knuffelen, kroelen, wat likken en…

8. Californische meeuw
Californische meeuw
Calefornia (calefornication): het is daar altijd wel een beetje vrij geweest. 14% van de dames zou een lesbische relatie hebben, waarschijnlijk omdat er te weinig mannetjes in de buurt zijn.

9. Afrikaanse leeuw
Afrikaanse leeuw
Wetenschappers denken dat leeuwen het met elkaar doen om een sterkere band onderlinge band te krijgen

10. Diepzee pijlinktvis
Diepzee pijlinktvis
Het meest bijzondere, naast zijn gevoelen voor dezelfde sex, is dat de pijlinktvis over een bepaald soort ‘filter’ beschikt die het hen mogelijk maakt kleuren te gebruiken en te herkennen tijdens het onderling communiceren. Overigens zijn ze uitsluitend vleesetend. De reden voor het diverse seksuele gedrag zou kunnen zijn dat het daar beneden gewoon te donker is…”

Geef een reactie