Bewezen: liefde van de vrouw gaat door de maag

0
liefde van de vrouw gaat door de maag
Liefde van de vrouw gaat door de maag

Bewezen: liefde van de vrouw gaat door de maag

Het is zover en we weten het nu zeker: ook de liefde van de vrouw gaat via de maag. Wil je het bed bereiken met het vrouwelijk schoon, dan loopt dat het gemakkelijkst via de keuken. Onderzoekers van de Drexel Universiteit uit Philadelphia hebben deze belangrijke wetenschappelijke kennis bekend gemaakt in het blaadje Appetite wat gaat over studies betreffende ons voedsel.

liefde van de vrouw gaat door de maag
Liefde van de vrouw gaat door de maag

Bewezen: liefde van de vrouw gaat door de maag

De onderzoekers Alice Ely en Michael Lowe vonden dat de hersenen van het vrouwvolk meer reageerden op romantische avances met een volle maag, dan op een lege maag. Dit onderzoek heeft de de hersenactiviteit bekeken met hongerige en goed gevulde maagjes van vrouwen die een dieet hadden afgerond en van dames die nog nooit een dieet hadden gevolgd.

“We vonden dat jonge vrouwen, ongeacht of ze wel of geen dieet hadden gevolgd, meer hersenactiviteit lieten zien bij het kijken naar romantische plaatjes in de neurale zone die ons prettig doet voelen nadat ze gegeten hadden.” vertelt Ely. Dit in tegenstelling tot eerdere onderzoeken die laten zien dat onze hersenen meer en ‘positiever’ reageren op stimuli als voedsel, drugs en geld op een lege maag.

“In this case, they were more responsive when fed, she said. “This data suggests that eating may prime or sensitize young women to rewards beyond food. It also supports a shared neurocircuitry for food and sex.”

Nu wisten we al dat de liefde van de man door de maag ging, zou luidt een oud gezegde. Wij verwachten dat de de kookcursussen de komende maanden compleet volgeboekt zullen worden na dit belangwekkende onderzoek. Ga direct door naar Bol.com om per direct je kookkunst op een hoger peil te brengen. Wacht niet langer en ga nu de keuken in, pak zo’n boek van onze Jamie en beleef een geweldige nacht! Wil je meer inspiratie over het versieren van meiden of andere belangwekkende zaken aangaande de liefde, kijk dan de artikelen hier…

Geef een reactie