Geld geeft de grootste zorgen bij vrouwen

0
Vrouwen willen rijke mannen, mannen willen mooie vrouw
Vrouwen willen rijke mannen, mannen willen mooie vrouw

Geld geeft de grootste zorgen bij vrouwen

Geld geeft de grootste zorgen bij vrouwen, zo kunnen we in de bijlage van de Telegraaf die VROUW heet lezen.

Uit de enquête onder de lezeressen van dit blaadje bleek dat bijna vier op de tien dames dagelijks, ja dagelijks, de kopzorgen heeft over de pecunia. Verder nog een aantal aardige uitkomsten die voor het andere geslacht en holebi’s handig om te weten zijn.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Geld geeft de grootste zorgen bij vrouwen

Om met het goede te beginnen: naast alle zorgen over het slijk der aarde, is meer dan 70% van de dames die het blaadje VROUW heeft bevraagd, best wel tot heel gelukkig.

De enquête heeft overigens nog wel meer zorgen opgeleverd. 32% maakt zich zorgen over de gezondheid van hun dierbaren. Ook de ’toekomst’, de ‘zin van het leven’ en ‘de dood’ zijn van die dingen waar het vrouwvolk zich ook druk overmaakt.


Naar de psychiater dan maar?

Ja, deze man of vrouw wordt ook stevig bezocht. Ruim 40% heeft wel eens een goed gesprek gehad met een psycholoog, psychiater of levenscoach.

Daarnaast heeft nog eens 25% hier wel eens gedachten over gehad, maar uiteindelijk toch besloten om de sores op een andere wijze op te lossen.


Zie hier de Top 10 meest voorkomende psychische stoornissen bij Nederlanders 2022.


En als ze dan toch een gesprek aan zouden gaan met zo’n deskundoloog, wil 33% het over ‘gedachten, wensen en verlangens’ hebben, 30% wil praten over de dagelijkse zorgen en 26% over hun relatie.


Zie hier De 10 meest interessante investeringen.


Maar ook de kinderen geven kopzorgen

Meer dan 60% van de dames met kinderen maakt zich zorgen om de kroost. Echt wakker ligt 21% van ‘communicatie-problemen’ met de kids.

En hoe zit het dan met de partner?
Nou, best wel goed eigenlijk. Natuurlijk maken ze zich druk dat de partner iets zou kunnen overkomen, ruim 25%, en met 20% staat ‘de sleur in de relatie’ op nummertje twee.


Wij stellen een bijdrage voor ons werk zeer op prijs als blijk van waardering van uw kant en voor ons om er nog harder aan te werken!

Bedrag


Dit is natuurlijk niet het enige artikeltje over meiden, dames en vrouwen. HIER ->>> hebben we alle artikelen over het vrouwvolk verzameld zodat je goed geï nformeerd op pad kan voor een mooie verovering…


Zie hier de Top 500 rijkste mensen ter wereld 2023 volgens Bloomberg.


Geef een reactie