, , ,

Populairste torrent sites 2020 – Een Top 10 en een tabel

Populairste torrent sites 2020

Populairste torrent sites 2020

Sinds het ontstaan van het internet zijn er torrent sites. Misschien had het internet wel niet zo snel populair geworden zonder het illegaal en gratis kunnen downloaden van film, muziek, boeken en computerprogramma’s. Zie hier de Populairste torrent-sites 2020


Populairste Torrentsites 2020


Lees hier ->>> meer interessante artikelen over internet op deze website.


Top 10 – Populairste torrent sites 2020


10. Tamil Rockers

Bij Tamil Rockers kun je televisieshows, films, muziek en video’s illegaal downloaden. In India hebben ISP’s inmiddels de opdracht gekregen de toegang tot de website te blokkeren.

De website blijft ondanks deze maatregel werken door over te schakelen naar een reeks nieuwe webadressen. De filmindustrie-groep Motion Picture Association of America heeft Tamil Rockers benoemd als één van de grote vijanden.


9. Fitgirl Repacks

Deze torrent-site is perfect voor gameliefhebbers. FitGirl Repacks staat bekend om het herverpakken van spellen voor verschillende doeleinden. Met andere woorden, de games op deze site zijn zwaar gecomprimeerd, niet gekraakt.

Wat betreft het aantal game-torrent-bestanden dat beschikbaar is op de site zijn er genoeg om je terug te laten komen voor meer.


8. Limetorrents.cc

Een ander prima torrent is LimeTorrents. Ze zijn zeker geen nieuwe speler in de piratenindustrie. Met een indrukwekkende database biedt de website een groot aantal links die kunnen worden gebruikt om je favoriete torrent te verkrijgen. In tegenstelling tot andere ExtraTorrent-alternatieven, host LimeTorrent geen torrent-bestanden, maar werkt het meer als een zoekmachine.


7. Eztv


6. Torrentz2

Bij Torrentz2 ku n je hun zoekmachine torrents zoeken op de andere populaire sites.


Top 5 – Populairste torrent sites 2020


5. Nyaa.si

Nyaa.si is er voor de animatie liefhebbers, zoals is de Japanse manga-stijl.


4. RARBG

RARBG is opgericht in 2008. In december 2008 is de site een week gesloten vanwege juridische druk van BREIN. RARBG is geblokkeerd in de verschillende landen.


Top 3 – Populairste torrent sites 2020


3. 1337X

1337x is opgericht in 2007 en werd in 2016 steeds populairder na de sluiting van KickassTorrents. De site is uitgesloten van zoekopdrachten van Google en wordt niet weergegeven bij het zoeken via Google Zoeken. Deze actie is ondernomen op verzoek van Feelgood Entertainment in 2015.


2. YTS.lt

YIFY Torrents of YTS biedt grote aantallen films als illegale downloads aan. YIFY-releases werden gekenmerkt door hun HD-videokwaliteit in een kleine bestandsgrootte, wat veel downloaders aantrekt. De oorspronkelijke YIFY / YTS-website is in 2015 door de MPAA gesloten. Veel websites die het merk YIFY / YTS imiteren krijgen nog steeds veel verkeer. ‘YIFY’ is afgeleid van de naam van de oprichter van de website in Nieuw-Zeeland, Yiftach Swery.


Populairste torrent sites 2020

Populairste torrent sites 2020


1. The Pirate Bay

De website is in 2003 opgericht door de Zweedse anti-auteursrechtenorganisatie Piratbyrån (Piraterijbureau). Na vele overnames en problemen bestaat de site nog steeds.

Verschillende Europese landen verplichten providers om klanten de toegang tot de Pirate Bay te ontzeggen. Dit als maatregel tegen inbreuk op het auteursrecht. De effecten van dit soort blokkades worden echter betwist. De meeste blokkades van de Pirate Bay gebeuren op DNS-niveau en zijn daarom eenvoudig te omzeilen via alternatieve DNS-servers, zoals die van Google of OpenDNS.


Overzicht torrensites op alfabetische volgorde

[table “” not found /]