Succesvolle mensen die nooit hun school hebben afgemaakt

0
Richard Branson - Succesvolle mensen die nooit hun school hebben afgemaakt
Richard Branson - Succesvolle mensen die nooit hun school hebben afgemaakt

Succesvolle mensen die nooit hun school hebben afgemaakt

Dit zijn de mensen die de statistieken hebben verslagen. Want vergis je niet: hoe meer en hoe langer op school hoe meer geld je zal gaan verdienen. Hier een groot aantal mannen die gewoon wat eerder zijn begonnen met veel geld verdienen. Lees meer…


Lees hier->>> op deze website hooe je ook succesvol kunt worden…


Succesvolle mensen die nooit hun school hebben afgemaakt


Richard Branson

– verliet school op zijn 16e
(Londen, 18 juli 1950)

Branson is de oprichter van de Virgin Group, een groep die verschillende ondernemingen onder zich heeft. Hij werd bekend door zijn Virgin Records platenlabel dat hij in 1970 startte. Branson bracht werk uit van groepen als Genesis, de Sex Pistols en Culture Club. In 1984 startte hij de luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic.


Mark Zuckerberg

– Harvard drop-out
(White Plains (New York), 14 mei 1984)

Tijdens zijn studie richtte hij samen met Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz, Sean Parker en Chris Hughes in 2004 de sociaalnetwerksite Facebook op. Tegenwoordig is hij algemeen directeur (CEO) van dit sociale netwerk op het internet.


Simon Cowell

– stopte ook met school met zijn 16e
(Londen, 7 oktober 1959)

Cowell heeft een aantal artiesten begeleid en groot gemaakt, waaronder Curiosity Killed the Cat, Sonia Evans, One Direction, Five, Westlife, Robson & Jerome en Ultimate Kaos. Ook heeft hij een aantal ‘novelty songs’ uitgegeven, waaronder Teletubbies, Zig and Zag en The Mighty Morphin Power Rangers, wat grote successen met zich meebracht. Wereldberoemd werd hij natuurlijk als het ‘gemene’ jurylid bij de Engelstalige talentenjachten Pop Idol, American Idol, X-Factor, America’s Got Talent en Britain’s Got Talent.


Steven Spielberg

– afgewezen voor de filmschool
(Cincinnati, 18 december 1946)

Wereldberoemd van films als Jaws, Close Encounters of the Third Kind, E.T. the Extra-Terrestrial, de Indiana Jones- en de Jurassic Park-cyclus.


Henry Ford

– stopte met school op zijn 15e
(Wayne County (Michigan), 30 juli 1863 – Dearborn (Michigan), 7 april 1947)

Ford nam als 15-jarige jongen een baantje. Hij werkte als leerling in een smidse in Detroit waar stoommachines werden gerepareerd. Met zijn loon van $ 2,50 per week kon hij niet rondkomen en hij nam er nog een baantje bij. Als tweede baan repareerde hij bij een juwelier horloges. Hiermee verdiende hij 50 cent per week extra. 50 jaar later had hij als autofabrikant 658 miljoen dollar verdiend aan netto winst.


Jeremy Clarkson

– van school gestuurd vanwege “drinking, smoking and generally making a nuisance of himself.”
(Doncaster, 11 april 1960)

Clarkson presenteerde bij de BBC van 1988 tot 2001 het programma Top Gear en van 2002 tot 2015 Top Gear in een nieuw format. Hij staat erom bekend dat hij ronduit voor zijn mening uitkomt.


Tom Hanks

– Na de middelbare school nooit echt verder gestudeerd
(Concord (Californië), 9 juli 1956)

Hank’s films als Forrest Gump, Saving Private Ryan en The Da Vinci Code leverden ruim 4 miljard dollar op in de VS en Canada en meer dan 8,5 miljard dollar wereldwijd.


John D. Rockefeller

– met 16 school verlaten
(Richford (New York), 8 juli 1839 – Ormond Beach (Florida), 23 mei 1937)

Rockefeller was een Amerikaans zakenman, kapitalist en filantroop. Hij wordt door velen beschouwd als de rijkste man aller tijden.


Steve Jobs

– gestraald op de universiteit
(San Francisco, 24 februari 1955 – Palo Alto, Californië, 5 oktober 2011)

Jobs is de medeoprichter en topman van Apple en behoorde tot de raad van bestuur van Pixar Animation Studios. Na de overname van Pixar door Disney werd Jobs lid van de raad van bestuur van het bedrijf. Hoewel hij een symbolisch salaris van één dollar per jaar verdiende, was hij met aandeleninkomsten van 646,6 miljoen dollars de meestverdienende directeur van 2006 in de VS.


Zie hier de top 100 rijkste Nederlanders 2021 volgens de Quote 500.


Bronnen en meer informatie:
10 Poorly Educated But Incredibly Successful People – Listverse
15 famous people who prove you don’t need good grades to be succesfull – The Independent
100 Top Entrepreneurs Who Succeeded Without A College Degree – Elite Daily
50 Extremely Successful People Who Never Finished School – Rich dad


Geef een reactie