Top 10 meest gehate beroemdheden 2021

0
Bill Cosby: Top 10 meest gehate beroemdheden 2021
Bill Cosby

Meest gehate beroemdheden 2021

Je hebt fans en haters. Zie hier de ‘celebreties’ met een grote aanhang van haters. lees meer…


Lees hier ->>> meer over beroemdheden op deze website.


Top 10 meest gehate beroemdheden 2021

Bron: www.dailyamazingthings.com


10. Roseanne Barr

Barr is een conservatieve komiek en actrice en was bekend van show ‘Roseanne’. Ze verontschuldigde voor racistische opmerkingen en verklaarde dat het een ‘slechte grap’ was.


9. Charlie Sheen

Sheen staat bekend als een wispelturige acteur met wie anderen niet graag werken. Hij staat op veel plaatsen in Hollywood op de zwarte lijst omdat hij een onruststoker en een rokkenjager is. Hij is in het verleden vele malen gearresteerd voor drugsbezit en mishandeling.


Zie hier de de top 50 met de meeste volgers op Twitter.


8. Gwyneth Paltrow

Paltrow is al zoveel jaren een ster en leidt een extravagant en chique leven dat ze graag laat zien op sociale media. Ookt haar veganistische levensstijl en haar luxe outfits doen weinig goed bij een deel van het publiek.


7. Lindsay Lohan

Haar vele drugs- en alcoholproblemen maakten Lohan zorgde voor nogal wat ‘haat’. Het maakt niet uit hoeveel therapieën ze zal gaan volgen, ze werkt bij een deel van het publiek als een rode lap op een stier.


6. Kristen Stewart

TStewart en Robert Pattinson waren het perfecte stel totdat iedereen wist dat ze haar perfecte man bedroog met niemand minder dan de regisseur van de films, Rupert Sanders. Hoewel er vele jaren zijn verstreken sinds deze affaire, hebben mensen haar dit nog niet vergeven.


Zie hier de tien best betaalde acteurs in 2020 .


5. Justin Bieber

Justin Bieber heeft een grote fandom opgebouwd sinds hij zijn carrière in 2009 begon, maar naast de fans kwamen ook de haters. Hij is door de media betrapt op het beledigen van zijn fans en is betrokken geweest bij drugsschandalen. Dragracen onder invloed, het achterlaten van zijn aapje in Duitsland en zeggen dat Anne Frank een Belieber zou zijn, het helpt allemaal niet…


4. John Mayer

John Mayer staat in Hollywood bekend als een koude hartenbreker. Zijn lange lijst met slachtoffers omvat Katy Perry, Jessica Simpson, Jennifer Aniston, Taylor Swift en hij gaat maar door. De meeste relaties eindigden slecht en dat bezorgde hem een ​​slechte reputatie.


3. Kim Kardashian

Ze wordt gezien als frivool, ijdel en bereid om alles te doen voor roem. Door haar verschillende controverses en aanstootgevend gedrag heeft Kim veel respect van het publiek verloren.

2. Kanye West

Het leven van Kanye West is vol controverse. Door zijn acties en houding werd hij een van de meest gehate beroemdheden. De hele situatie van Taylor Swift, zijn presidentiële campagne, zijn album ‘I Am God’ zijn slechts voorbeelden van waarom deze man zo niet geliefd is.


1. Bill Cosby

Bill Cosby: Top 10 meest gehate beroemdheden 2021
Bill Cosby

Cosby heeft eigenlijk geen verklaring nodig waarom hij de meest gehate beroemdheid is. Voor het geval je het niet weet: hij ismeerdere keren beschuldigd van aanranding. Hij was ooit één van meest geliefde komieken ter wereld.


Zie hier de meest bewonderde mensen in 2019, zowel mannen als vrouwen wereldwijd.


Top 10 meest gehate beroemdheden 2021

  1. Bill Cosby
  2. Kanye West
  3. Kim Kardashian
  4. John Mayer
  5. Justin Bieber
  6. Kristen Stewart
  7. Lindsay Lohan
  8. Gwyneth Paltrow
  9. Charlie Sheen
  10. Roseanne Barr

Geef een reactie