Top 5 herfst- en winter relatiegeschenken

0
Top 5 herfst- en winter relatiegeschenken
Top 5 herfst- en winter relatiegeschenken

Top 5 herfst- en winter relatiegeschenken

Wat is nu lekkerder om één van onderstaande winter relatiegeschenken te mogen ontvangen waar je ook nog eens wat aan hebt? En als je van plan bent om wat weg te geven deze herfst of winter, doe dan wat inspiratie op met het onderstaande lijstje. Lees meer…


Lees hier ->>> meer tips op deze website.


Top 5 herfst- en winter relatiegeschenken


5. IJskrabber met want

Als je een ijskrabber weg gaat geven, doe er dan één met een want. Voor de autobezitter moet het volgende herkenbaar zijn. Het heeft die nacht flink gesneeuwd en gevroren.

Je wandelt naar je auto en je start hem om ook van binnenuit wat warmte richting de ruiten te kunnen dirigeren opdat de zaak sneller zal gaan smelten.

Geluk bij een ongeluk, je hebt ook nog een oude ijskrabber in de auto liggen. Wachten totdat de zaak vanzelf wegsmelt door de ruitverwarming duurt je te lang. Tevens werkt dit niet altijd voor de spiegel en zijramen. Je stapt uit en gaat me een partij krabben.

Na 20 seconden krijg je toch koude handen, het lijkt wel of ze er afvriezen omdat er niet zo’n want aan zit. Stoppen kan niet, want je moet nog minimaal 3,5 ruit.

Conclusie: er gaat niets boven een ijskrabber met een heerlijk warme want.


4. Fleece deken

Lekker zo’n dekentje, dat komt altijd van pas. Op de bank, omdat je de kachel een graadje lager zet om wat te besparen en ook een beetje voor de natuur.

Omdat je het eerder koud hebt dan je partner. Achter in de auto, om een slapend kind toe te dekken. In het park om op te zitten…


3. Muts

Onze ervaring met de muts is wel dat de reclame niet te uitbundig moet zijn. Als de muts eruit ziet alsof je een lopend reclamebord bent, verdwijnen ze in de kledingcontainer.

Met een wat subtielere reclame-uiting maak je jong en oud zeker blij. Want hoe vaak komt het niet voor dat jij of een familielid weer eens ergens een muts is kwijt geraakt?


2. Aluminium fles

Zo’n aluminium fles doet het niet alleen goed in koude tijden om iets vloeibaars warm te houden. Nee, ook ’s zomers komt ie goed van pas om aan het strand heerlijk iets kouds tot je te nemen.

Deze metalen drinkflessen zijn daarom zeer geschikt voor outdoor gebruik. Daarbij zijn ze ook nog eens zo goed als onbreekbaar. Wat ook prettig is, is dat ze niet lekken zodat je hele tas een kliederboel wordt.


1. Paraplu

Als je besluit een paraplu aan je relaties te geven, dan is dat een prima idee. Een paraplu komt altijd van pas en je kunt er nooit te veel in huis van hebben.

Wil je helemaal scoren met je paraplu, zorg dan dat je zo’n stevige en stormbestendige paraplu weggeeft. Mensen die er tijdens een zware bui onder lopen, zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Dit kan wel eens in het tegenovergestelde omslaan als de plu dubbelklapt door de wind en de betreffende persoon toch de bui op zijn of haar hoofd krijgt.


Top 5 herfst- en winter relatiegeschenken

  1. Paraplu
  2. Aluminium fles
  3. Fleece deken
  4. Muts
  5. IJskrabber met want

Geef een reactie