Wat hebben mensen die presteren gemeen? Deze 10 eigenschappen

0
Wat hebben mensen die presteren gemeen
Wat hebben mensen die presteren gemeen

Wat hebben mensen die presteren gemeen?

Je ziet ze om je heen, mensen die net iets harder gaan als jij, mensen die net wat beter presteren. Is dat ook voor jou weggelegd? Wij denken van wel, maar je moet er echt wel wat voor gaan doen. Lees hoe ook jij nu eindelijk eens kunt presteren!

Lees hier->>> meer interessante artikelen op deze website hoe ook jij succesvol kunt worden…

Wat hebben mensen die presteren gemeen
Wat hebben mensen die presteren gemeen

Wat hebben mensen die presteren gemeen?

De info is afkomstig van Tom Corley die het boek Rich Habits op zijn naam heeft.

[bol_product_links block_id=”bol_5ad9fa1b15a06_selected-products” products=”9200000073156163″ name=”Rich Habits” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

1) Consistentie

Je stopt niet en je gaat door. Je vindt altijd de motivatie om toch weer een stap te maken om datgene af te maken wat afgemaakt moet worden. Ziek of niet, of je nu blut bent, je blijft gewoon je routines uitvoeren.

2) Focus

Om te presteren weet je wat je doelen zijn, je hebt een visie en een droom. Je fixeert je dag na dag op je taken om stap voor stap die doelen te halen.

3) Visionair

Je hebt jezelf een beeld van de toekomst en een visie gevormd waarnaar je handelt. Hoogstwaarschijnlijk heb je ze ook op papier gezet en dit kompas blijft je door het leven leiden.

4) Persistentie

Obstakels zijn er om te overwinnen en tegenspoed is een fact of life. Je weet iedere keer bij te sturen en de focus weer op het uiteindelijke doel te krijgen.

5) Obsessief

Je moet geobsedeerd zijn door je doelen, dromen en dagelijkse routines. Je bent er 24/7 mee bezig, zelfs in je dromen.

6) Proces-georiënteerd

Je probeert keer op keer nieuwe wegen en paden en blijft zoeken naar de kortste en beste route. Al doende leert men, door vallen en opstaan.

7) Actie-georiënteerd

Je kunt niet presteren door er alleen maar over na te denken. Nee, doen, doen en nog eens doen. Plan bijstellen en weer opnieuw beginnen tot het doel bereikt is.

8) Berekende risico’s

Niet alles kan goed gaan en soms gaan dingen mis. Alleen het risico wordt op voorhand wel goed ingeschat, zodat je niet compleet onderuit gaat. Er is altijd een plan B, C of D.

9) Oefening

Dagelijks oefen je je vaardigheden om ze te onderhouden en te verbeteren. Dag, na dag, na dag!

10) Zelf studie

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Continu nieuwe kennis vergaren om uiteindelijk één van de beste in je vak te willen worden.

Geef een reactie