Negen tips om meisjes te versieren

0
Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter
Vrouwen met dikke billen zijn gezonder en intelligenter

Negen tips om meisjes te versieren

(PS: Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden wij en andere mensen blij van!)

Negen tips om meisjes te versieren, Tips van de meesterversierder

Negen tips om meisjes te versieren:

1. Probeer je te verplaatsen in het meisje

Een meisje mag vooral niet te happig lijken. Anders krijgt ze een slechte naam. Omdat ze niet direct tegen je mag zeggen dat ze je leuk vindt, probeert ze dat opeen andere manier duidelijk te maken. Dat lijkt soms wel op geheimtaal, maar dat is het niet.

2. Gewoon durven

Jij zet de eerste stap. Het is niet anders, zo is dat honderdduizend jaar geleden eenmaal afgesproken. Het is dus vooral een kwestie van durven. Ze vindt het sowieso leuk dat je het probeert. Ook al ben je voor haar niet de ware, dan is ze toch gevleid door de aandacht die je haar geeft. Eén zekerheid heb je: als je niets probeert weet jezeker dat het nooit wat wordt.

3. Wat je zegt maakt niet veel uit

Het gaat er niet om wat je zegt, als je maar wat zegt. Stap je op haar af dan is het leuk als je origineel uit de hoek komt, maar het hoeft helemaal niet. Een complimentje is altijd raak. Bijvoorbeeld: wat zit je haar cool of wat heb je leuke kleren aan. Een goede versierder heeft zijn ogen open. Die geeft dat compliment als ze net naar de kapper is geweest of nieuwe kleren draagt.

4. Spreek een meisje aan als ze alleen is

Meisjes klitten vaak samen met hun vriendinnen. Zo’n groepje geeft ze een veilig gevoel. Meisjes bespreken echt van alles met hun vriendinnen letten heel erg op elkaar. Het kan zijn dat het meisje dat jij leuk vindt jou ook leuk vindt, maar dat haar vriendinnen hebben gezegd dat ze je een griezel vinden. Voor jouw meisje is het dan moeilijk om aan haar vriendinnen toe te geven dat ze je juist wel heel leuk vindt. Meisjes zijn ook vaak jaloers op elkaar als het om jongens gaat. Als het ene meisje de jongen die ze leuk vindt niet kan krijgen, dan gunt ze hem ook een ander niet. Spreek een meisje dus aan op de gang, op weg naar school of waar dan ook, maar beter niet in haar groepje.

De laatste vijf tips van de negen tips om meisjes te versieren…

5. Relaxed blijven

Ook al is ze oogverblindend mooi, het is ook maar gewoon een meisje met onzekerheden. Vaak zijn de mooiste meisjes nog het meest onzeker over hun uiterlijk. Wees op je gemak, dan maak je de beste indruk.

6. Probeer haar vertrouwen te winnen

Je hoeft niet op te scheppen over hoe goed je wel niet kan voetballen, veel beter kan je luisteren naar wat zij te vertellen heeft. Het gaat erom dat ze het gevoel krijgt dat ze bij jou terecht kan. Er kan pas iets ontstaan als ze je vertrouwt.

7. Afspraakje maken

Als je het gevoel hebt dat ze je vertrouwt, maak je een afspraak om samen iets te gaan doen. Samen naar school fietsen of huiswerk maken bijvoorbeeld.

8. Vrienden of lovers

Voor meisjes zijn er twee soorten jongens: vrienden en lovers. Zorg dat je iets leuks hebt samen maar voorkom dat ze je als haar broer of die fijne vriendgaat zien. Er moet een soort spanning blijven. Wacht daarom niet te lang met duidelijk maken dat je haar echt leuk vindt. Als je dat niet doet dan word je haar vriend en dan is verkering kansloos.

9. Bekken

Als je voelt dat jullie elkaar echt leuk vinden is een schoolfeest het beste moment om haar duidelijk te maken wat je precies voor haar voelt. De muziek staat dan zo hard dat praten geen zin heeft. Er blijft dan nog maar een manier over om alles in een keer duidelijk te maken. Je geeft haar een kus. Een echte. Een tongzoen.

10. Lees ook het artikel Mannen met een verhaal zijn aantrekkelijk voor vrouwen op deze site en dan is het tiental tips vol.

Negen tips om meisjes te versieren
Negen tips om meisjes te versieren

Uit de bijbel voor coole vaders: Stoere Jongens.

Breedgeschouderde man zoekt knappe vrouw

Biologen vergelijken mensen graag met dieren. Desmond Morris bijvoorbeeld. Hij noemt de mens een naakte aap met kleren aan. Net als bij apen hebben mannetjes en vrouwtjes elkaar nodig om kindjes te krijgen. Ze hebben een instinct om de soort mens in stand te houden. Dat instinct zorgt ervoor dat een man op zoek gaat naar een vrouw die bij hem past. Hij wil een gezonde, vruchtbare vrouw.

Om er achter te komen of ze gezond is kijkt hij als eerste naar haar uiterlijk. Heeft haar lichaam de goede vorm om kinderen te kunnen krijgen? Heeft ze heldere ogen, gezond haar en een gave huid? Daarna vraagt hij zich af of ze een goed karakter heeft. Is ze lief en is ze trouw? Zo ja dan is de kans groter dat ze bij hem blijft als ze later samen kinderen gaan opvoeden. Vrouwen letten minder op het uiterlijk.

Ze willen vooral weten of de man voor haar kan zorgen en voorde kinderen die ze samen krijgen. Kan hij genoeg geld verdienen om voor zijn gezin te zorgen? Ze vindt een man aantrekkelijk als hij heldere ogen heeft, een gezonde huid en gezond haar. Liefst met brede schouders en stevige billen, maar hij moet ook slim zijn en grappig. Hoe meer van die eigenschappen een man bezit, hoe groter de kans dat hun kinderen succesvol zijn.

Heb je zelf nog goede tips om meisjes te versieren, geef het ons door!

Geef een reactie