Beste vakantieland 2018 Lonely Planet is Chili – De Top 10

0
Beste vakantieland 2018 Lonely Planet
Beste vakantieland 2018 Lonely Planet

Beste vakantieland 2018 Lonely Planet is Chili – De Top 10

Voor iedere serieuze reiziger is Lonely Planet een soort bijbel. Met veel liefde en aandacht beschrijven zij de mooiste en meest interessante plekken op aarde. Nu vonden we de landen waar je in 2018 heen zou moeten. Lees meer over vrij aardige vakanties…

Lees hier->>> meer interessante artikelen over vakantie op deze website…


Beste vakantieland 2018 Lonely Planet is Chili – De Top 10

Bron: Lonely Planet


10. Zuid-Afrika

“Stranden en bergen, wilde dieren en wijn, een zinderende cultuur en bruisende steden als Kaapstad en Johannesburg.”


9. China

“Het meest bevolkte land ter wereld is enorm, schitterend en vol potentie.”


8. Mauritius

“Dit Bounty-eiland geniet terechte roem voor de hemelsblauwe zeeën en chique strandresorts met wateractiviteiten als koraalrifduiken, kajakken en vaartochten door de lagune.”


7. Georgië

“Het land is vooruitstrevend, maar trots op traditie – in taveernes worden eeuwenoude recepten gebruikt in de keuken en glazen sterkedrank geheven op oude en nieuwe helden.”


6. Malta

“Op de heuvels staan prehistorische tempels, aan de kust 17de-eeuwse vestingwerken, en diep onder de grond vind je een doolhof van tunnels, van catacomben tot schuilkelders.”


5. Nieuw-Zeeland

“Naast de actieve avonturen biedt dit land ook perfecte koffie in cafés en pop-up bars en geweldig ambachtelijk bier op elke hoek van de straat in de steden.”


4. Djibouti

“Voeg hier nog een betoverende cultuur, lonkende stranden en duiken met walvishaaien aan toe en je hebt nog meer redenen om op een vliegtuig te stappen of de splinternieuwe trein te nemen en Moeder Natuur op haar bruutst en best te zien in 2018.”


3. Portugal

“Portugal … staat nu in de schijnwerpers als dynamisch centrum van kunst, cultuur en eten.”


2. Zuid-Korea

“Zuid-Korea is een onbezongen wonderland. Je kunt er wandelen in sprookjesachtige bergen en surfen, zwemmen of zonnebaden op zandstranden langs de 2.400 km lange kust.”


1. Chili

“Chili is een lust voor het oog: van de kleurige straten van kuststad Valparaíso tot de flamingo’s van San Pedro de Atacama, de toppen van Torres del Paine en de moaibeelden van Paaseiland.”


Zie hier de top 10 beste regio’s om je vakantie door te brengen in 2022 volgens Lonely Planet.


Geef een reactie