Op zoek naar een date? Neem een hond!

0
Op zoek naar een date? Neem een hond!
Op zoek naar een date? Neem een hond!

Op zoek naar een date? Neem een hond!

Het bewijs is geleverd: je hebt veel meer kans bij de andere sekse als je in het bezit bent van een huisdier. Uit een onderzoek van de Universiteit van Nevada blijkt dat één derde van het vrouwvolk en een kwart van het manvolk wel eens voor iemand ‘gevallen’ is vanwege zijn of haar huisdier… Hier wat meer informatie en opmerkelijke zaken uit dit onderzoek.

 

Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden wij en andere mensen waarschijnlijk ook blij van!

 

Op zoek naar een date? Neem een hond!
Op zoek naar een date? Neem een hond!

Op zoek naar een date? Neem een hond!

De man in kwestie, degene die het onderzoek heeft uitgevoerd, is Peter B. Gray een professor in de antropologie. Zijn expertise: Evolution and Fatherhood, Evolution of Human Sexuality, Human-Animal Interactions. Oftewel, hij zou het kunnen weten hoe het zit met het versieren en de dieren. Zijn onderzoek over versieren met dieren zal binnenkort verschijnen in het vakblad voor antropologen: Anthrozo’s.

Dit onderzoek bevestigd eigenlijk wat we al wisten. Dat een dame met zo’n klein hondje best wel wat testosteron bij mannen naar boven brengt en andersom geld dat nog meer. Ongeveer één derde van de vrouwen en een kwart van de mannen gaf dat zij die specifieke persoon aantrekkelijk vonden, enkel en alleen om het huisdier. Een op de vijf mannen gaf ruiterlijk toe dat zij hun hond inzetten als lokaas voor de dames in hun omgeving.

De onderzoekers van de Universiteit van Nevada ondervroegen ruim 1.200 alleenstaanden met een huisdier. Zij deden dit namens een datingbureau en een dierenwinkelketen, PetSmart, om te kijken of onze huisdieren een rol spelen en/of worden ingezet in onze moderne dating- en versierwereld.

Ongeveer de helft van de vrouwen beoordelen dates op hoe ze omgaan met de huisdieren van de dames zelf. Is dat niet ok, dan geen relatie meneer! Bijna 75% van de vrouwen en 54% van de mannen gaven aan dat zij niet willen daten of een relatie willen hebben met een persoon die niet van dieren houdt. De hond voor een man is volgens de dames het meest aantrekkelijke huisdier. Het hebben van een hond is vijf keer aantrekkelijker dan een kat volgens de dames en je kunt beter maar niet beginnen aan reptielen, vogels en konijnen als man.

Geef een reactie