Stranden met de beste golven in Europa

0
Stranden met de beste golven in Europa
Stranden met de beste golven in Europa

Stranden met de beste golven in Europa

En als we dan op vakantie gaan, is het van groot belang dat we de stranden met de beste golven in Europa weten te vinden. Dit alleen is voor ons al reden genoeg om nu net daar een vakantie te boeken.


Stranden met de beste golven in Europa


Lees hier ->>> meer over vakantie op deze website.


Portugal

De zuidwest kust van de Algarve is het Mekka voor de Europese golfliefhebbers. De Atlantische zee laat haar golven, op een prachtige wijze, landen op deze kust. Lagos en Sagres zijn het episch centrum van de Portugese surf scene.


Mundaka

Mundaka is een badplaats en een gemeente aan de noordkust van Spanje in de provincie Biskaje in de regio Baskenland, gelegen op 35 kilometer ten noordoosten van Bilbao. Veel wind en gevaarlijk!


Biarritz

Biarritz is een prima plek voor beginners en gevorderden van de golven. Biarritz is ook bekend als badplaats en als luchtkuuroord.

Website: www.tourisme.biarritz.fr


Bundoran

In noordwest Ieraland ligt een klein plaatsje genaamd Bundoran. In het verleden zijn hier de European Surfing Championships en the Quiksilver World Masters gehouden. Het meest beken is het Tullan Strand waar je gebruik kunt maken van wel heel mooie golven.


Zie hier de top 10 populairste vakantielanden onder Europeanen 2022.


Zie hier de Top 10 meest gedownloade reis-apps 2021.


Fuerteventura

Op de Canarische Eilanden (Spanje) is het zeer wel mogelijk om wat lekkere golven mee te pakken. Fuerteventura is aldaar dan weer het centrum van surf scene. Paradijselijk zijn de Et Cotillo stranden, ook om er gewoon ’te zijn’.


Zie hier de top 10 beste stranden ter wereld 2022.


IJsland

Met een scene van zo’n 20 mensen heb je het wel gehad met Reykjavik’s surf scene. Lekker rustig, maar met de IJslandse surf club de ‘Arctic Surfers’ kun genoeg lol beleven!


Zie hier de top 10 beste stranden in Azië 2022.


Noorwegen

Jaeren is in Noorwegen ’the place to be’ met haar mooie lange mooie zandstranden en in het nabij gelegen Stavanger is het iedere avond feest.


Hossegor

Hier zijn bijvoorbeeld de Rip Curl Pro World Championships en Quiksilver Pro France wedstrijden gehouden. Leuke plek maar is meer iets voor beginners.


Zie hier ->>> de tien beste stranden in Groot-Brittannië 2021 op deze website.Geef een reactie