Top 10 meest populaire auto’s in de Verenigde Staten 2021

Ford F-series - Top 10 meest populaire auto's in Amerika 2021
Ford F-series

Meest populaire auto’s in de Verenigde Staten 2021

Wat begint in de VS zal op den duur wel in Europa en hier bij ons in de Benelux landen. Zo ook de auto’s. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over auto’s op deze website.


Top 10 meest populaire auto’s in de Verenigde Staten 2021


10. Nissan Rogue

Nissan Rogue
Nissan Rogue

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 253.016
Gemaakt door: Nissan Motor Company
In productie sinds: 2007
Huidige generatie: 3e
Vervaardigd / geassembleerd in: VS & Japan

De populariteit van de Nissan Rogue fluctueert nogal sinds de productiestart van de auto in 2007. Er was zelfs een tijd dat de Rogue de best verkochte auto zonder pick-up in de Verenigde Staten was.

Hoewel dit niet langer het geval is, blijft de Nissan Rogue nog steeds populair in de VS. Het 2021-model, onderdeel van de derde generatie van de auto, biedt een nieuw stylingontwerp en sterk verbeterde technologie. Ook het weggedrag is verbeterd, waardoor de Nissan Rogue opnieuw competitief is binnen het zeer competitieve Crossover SUV-autosegment.


Zie hier de mooiste vrouw van Nederland 2016 Kim Feenstra – top 500)


9. Toyota Corolla

Toyota Corella: Top 10 best verkochte auto's ter wereld 2020
Toyota Corella: Top 10 best verkochte auto’s 2020 ter wereld

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 237.178
Gemaakt door: Toyota Motor Corporation
In productie sinds: 1966
Huidige generatie: 12e
Vervaardigd / geassembleerd in: Japan, Brazilië, China, Taiwan, Thailand, Turkije, VK & VS

Als bestverkochte auto in de autogeschiedenis behoeft de Toyota Corolla geen introductie. De Corolla, die in 1966 op de wereld is uitgebracht, heeft in de loop der jaren verschillende veranderingen en upgrades ondergaan, evenals een aantal generatie-upgrades.

De Toyota Corolla start met de 12e productiegeneratie en is volledig opnieuw ontworpen voor het modeljaar 2021. Goed interieur en de lange lijst van standaard geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, vooral voor zijn prijs, zijn de belangrijkste redenen voor de historische en aanhoudende populariteit van de Toyota Corolla.


8. Toyota Camry

Toyota Camry
Toyota Camry

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 294.348
Gemaakt door: Toyota Motor Corporation
In productie sinds: 1982
Huidige generatie: 8e
Vervaardigd / geassembleerd in: Japan, China, India, Rusland, Thailand, VS & Vietnam

De Camry van de 8e generatie 2021 wordt gekenmerkt door een relatief krachtige motor, een stijlvol design en een verbeterd comfortniveau in het interieur. De middelgrote auto biedt ook veel extra functies met uitgebreide rijhulpsystemen en verschillende varianten met veel optionele functies om uit te kiezen.


Bijzonder: 6.600 dodelijke slachtoffers door schietincidenten in de Verenigde Staten in 2016.


7. Honda Accord

Honda Accord
Honda Accord

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 199.458
Gemaakt door: Honda Motor Company
In productie sinds: 1976
Huidige generatie: 10e
Vervaardigd / geassembleerd in: VS, China, Thailand en Maleisië

De Honda Accord is het volgende zeer populaire model in het segment van de middelgrote sedans van de Japanse autofabrikant. Automobilisten waarderen de krachtige en betrouwbare motor, de pasvorm en finesse van het interieur en de geavanceerde rijhulpmiddelen die standaard bij de auto worden geleverd.

Hoewel de Honda Accord te maken heeft met sterke concurrentie van onder meer de Toyota Camry uit 2021 en andere vergelijkbare middelgrote sedans op de markt, weet hij oppermachtig te heersen in de verkoop- / beoordelingscategorie van zijn segment.


6. Honda Civic

Honda Civic
Honda Civic

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 261.225
Gemaakt door: Honda Motor Company
In productie sinds: 1972
Huidige generatie: 11eVervaardigd / geassembleerd in: Japan, VS, Canada, VK, Turkije, Brazilië, Pakistan, India, China, Thailand en Maleisië

De Honda Civic is een andere zeer populaire autolijn die wordt aangeboden door de Japanse autofabrikant Honda. De Civic Type-R hot-hatch-variant is misschien wel de meest populaire, en niet alleen in de Verenigde Staten.

Hij debuteerde in 1972 en is momenteel in zijn 11e generatie van productie. Net als de meeste Japanse gezinsauto’s, zijn de belangrijkste hoogtepunten het uitstekende brandstofverbruik, samen met de prestaties van de turbomotor. Het is één van de meer atletische en dynamische auto’s in zijn segment en biedt een prachtig hoogwaardig interieur voor de prijs.


Opmerkelijk: onderzoek vrouwen met de grootste borsten wonen in de VS is hoax.


5. Honda CR-V

Honda CR-V
Honda CR-V

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 333.502
Gemaakt door: Honda Motor Company
In productie sinds: 1995
Huidige generatie: 5e
Vervaardigd / geassembleerd in: Japan, VS, Canada, Mexico, China, Taiwan, Thailand, Maleisië, Indonesië & India

Met de stijgende populariteit en vraag naar cross-overs en SUV’s onder automobilisten in de Verenigde Staten, slaagt de Honda CR-V erin om de tweede meest populaire in dit segment te zijn. Hij maakte zijn debuut in 1995/1996 en is momenteel in productie van de vijfde generatie sinds het modeljaar 2017.

De auto biedt veel kwaliteit, zowel van binnen als van buiten. Bovendien biedt het de chauffeurs ook een goede rijkwaliteit, met een bovengemiddeld comfort op elk soort wegdek. Het is ook één van de meer dynamische en sportievere auto’s in zijn segment.


4. Toyota RAV4

Toyota RAV4
Toyota RAV4

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 430.387
Type auto: Crossover SUV
Gemaakt door: Toyota Motor Corporation
In productie sinds: 1994
Huidige generatie: 5e

Huidige generatie geproduceerd/geassembleerd in : Japan, Canada, China, VS & Rusland

De Toyota RAV4 is de meest populaire van de Japanse autofabrikantgigant onder zijn brede selectie van cross-overs en SUV’s. Het is één van de meest populaire en best verkochte auto’s in zijn segment in het algemeen, niet alleen in de Verenigde Staten.

Tussen de subcompacte CH-R en de middelgrote Venza crossover SUV’s, is de RAV4 compacte crossover SUV ook een van de meest veelzijdige in zijn segment. Hij biedt goede functionaliteit en binnenruimte en het stille interieur en de comfortabele rijkwaliteit geven hem ook een enorme voorsprong in de concurrentie.


Wist je dat 1966 de natste zomer was in Nederland (top 10 nat, droog, warm, koud, zonnig en somber)


3. Chevrolet Silverado

Chevrolet Silverado 1500
Chevrolet Silverado 1500

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 586.675
Type auto: Pick-up truck
Gemaakt door: General Motors Company
In productie sinds: 1998
Huidige generatie: 4e
Vervaardigd / geassembleerd in: VS, Mexico en Australië

Website: www.chevrolet.com/trucks/silverado/1500

De Chevrolet Silverado is een zware pick-up, ontwikkeld en geproduceerd door General Motors. De Silverado-serie is in 1998 geïntroduceerd en de truck is sindsdien behoorlijk geëvolueerd.

De populaire pick-up truck is in grote lijnen verkrijgbaar in drie verschillende varianten, namelijk de lichte 1500, en de twee heavy-duty 2500HD en 3500HD Crew Cab-varianten.

De drie varianten verschillen in hun totale laadvermogen en trekvermogen, en de 3500HD Crew Cab is duidelijk de meest capabele van allemaal.


2. Ram Pickup

Ram Pickup
Ram Pickup

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 563.676
Gemaakt door: Stellantis NV
In productie sinds: 1980 (oorspronkelijk bekend als Dodge Ram)
Huidige generatie: 5th
Vervaardigd / geassembleerd in: VS & Mexico

Website: www.ram.com

De Pick-up trucks blijven erg populair in de Verenigde Staten en Ram trucks. Oorspronkelijk bekend als Dodge Ram, hebben ze een enorme impact gehad op dit automarktsegment sinds ze voor het eerst zijn geproduceerd in 1980.

De Ram 3500 is in feite de meest capabele heavy-duty truck in hun line-up van pick-up trucks bovenop de Ram 2500 heavy-duty pick-up truck. De Ram 1500 2021 is ook een zeer populaire keuze in het segment van de lichte pick-up. Deze pikup behoort tot de best beoordeelde auto’s op de markt. De goede selectie van sterke motoren, goede rijeigenschappen, ruim en stil interieur, zijn enkele van de redenen voor zijn populariteit in de VS.


Zie hier de top 10 grootste autodealers in Nederland 2021.


1. Ford F-series

Ford F-series - Top 10 meest populaire auto's in Amerika 2021
Ford F-series

Aantal verkocht in 2020 in de VS: 787.422
Type auto: Pick-up truck
Gemaakt door: Ford Motor Company
In productie sinds: 1948
Huidige generatie: 14e
Vervaardigd / geassembleerd in: VS

Website: www.uscardealer.nl/ford

Als historisch meest populaire reeks pick-up trucks in de Verenigde Staten, domineert de F-serie van Ford al geruime tijd de concurrentie, en dat ook met een behoorlijke marge. De F-serie is in productie sinds 1948 en bevindt zich momenteel in de 14e generatie, verkrijgbaar in verschillende maten en vormfactoren met verschillende mogelijkheden, van het instapmodel F-150 pick-up tot F-650/750 Super Duty Class 6-8 vrachtwagens.

De F-150 is de meest populaire van het stel vanwege het minder dure prijskaartje, de kleinere vormfactor en meer dan voldoende capaciteit die de meeste mensen nodig hebben. Geïntroduceerd in het jaar 1999, zijn deze trucks in de loop der jaren behoorlijk geëvolueerd en hebben ze ook een paar generatie-upgrades ondergaan. Zijn dieselmotor levert een enorm vermogen en koppel, wat een groot laadvermogen en trekvermogen biedt. Het is over het algemeen een van de meer complete trucks in het segment met een aantal uitrustingsniveaus en specificaties voor mensen met verschillende budgetten en vereisten.


Wist je dat werknemers beter werken zonder manager zegt onderzoek.


Top 10 meest populaire auto’s in de Verenigde Staten 2021

  1. 1. Ford F-series

 

  1. 2. Ram Pickup

 

  1. 3. Chevrolet Silverado

 

  1. 4. Toyota RAV4

 

  1. 5. Honda CR-V

 

  1. 6. Honda Civic

 

  1. 7. Honda Accord

 

  1. 8. Toyota Camry

 

  1. 9. Toyota Corolla

 

  10. Nissan Rogue