Waar gaan rijke mensen op vakantie? Een top 10

0
Waar gaan rijke mensen op vakantie
Waar gaan rijke mensen op vakantie? Naar Las Vegas!

Waar gaan rijke mensen op vakantie?

Ook wij bereiden ons voor op de betere tijden en hebben ons alvast de de vraag gesteld: Waar gaan rijke mensen op vakantie? De inkomsten stromen hier binnen en van ‘geld oppotten’ houden we niet. Je leeft maar één keer (voor zover wij weten) en daarom moet het geld er zo snel mogelijk weer uit. Op de site van therichest.com vonden we een zeer aardig overzicht. Overigens is niet alles onbetaalbaar: op één staat Las Vegas en dat is ook met een jaartje sparen voor de ‘gewone werkman’ te doen. Zie hier onder de complete lijst met wat heerlijke filmpjes.

Waar gaan rijke mensen op vakantie
Waar gaan rijke mensen op vakantie? Naar Las Vegas!

Waar gaan rijke mensen op vakantie? Een top 10

 

10. Aspen

Aspen is de grootste plaats van Pitkin County in de Amerikaanse staat Colorado en heeft 5804 inwoners. Het in de Rocky Mountains gelegen dorp is sinds eind jaren ’40 bekend als ski-oord.

9. Saint Tropez

Saint-Tropez is een kleine havenplaats aan de Côte d’Azur in het departement Var en is sinds de jaren 50 een trefpunt van kunstenaars en de beau monde.

8. Bora Bora

Bora Bora is een atol en ligt in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Dit eiland behoort samen met onder andere Tahiti en Moorea tot Frans-Polynesië en ligt zo’n 260 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Papeete. Het eiland bestaat uit een uitgedoofde vulkaan, de 727 meter hoge Mount Otemanu, en een door een rif omgeven lagune.

7. Hvar

Hvar of in het Italiaans Lesina, is een eiland in de Adriatische Zee voor de Kroatische kust en ligt tegenover de stad Split. De grootste plaatsen op dit prachtige eiland zijn Hvar, Jelsa en Stari Grad. Het eiland is bijna 70 km lang en 10 kilometer breed.

6. De Maladiven

De Maldiven of Malediven of officieel de Republiek der Maldiven zijn een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India.

Waar gaan rijke mensen op vakantie? Een top 5

 

5. Saint-Barthélemy

Saint-Barthélemy in het Nederlands Sint-Bartholomeus en officieel Collectivité de Saint-Barthélemy, is een eiland in de Caraï bische Zee en overzeese gemeenschap (collectivité d’outre-mer) van Frankrijk. Het ligt ten zuidoosten van Sint Maarten en ten noordwesten van Saint Kitts en het hoort tot de Bovenwindse Eilanden van de Kleine Antillen.

4. Ibiza

Ibiza of in het Catalaans: Eivissa is een Spaans eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 575 km². Het is één van de Pitiusen en Ibaza maakt deel uit van de Balearen. De belangrijkste plaatsen op dit eiland zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany.

Waar gaan rijke mensen op vakantie? Een top 3

 

3. Dubai

Dubai is een van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en de hoofdstad is het gelijknamige Dubai.

2. Monaco

Het Prinsdom Monaco grenst aan Frankrijk en de Middellandse Zee. Het dwergstaatje heeft een oppervlakte van 2,02 km² en telt 30.500 inwoners.

1. Las Vegas

Las Vegas (Spaans voor “De Weilanden”) is een stad in de Amerikaanse staat Nevada en is gesticht in 1905,Las Vegas is vooral bekend vanwege de extravagante hotels en casino’s.
http://youtu.be/nhkvRtT9HDM

Geef een reactie