Waarover liegen mannen tegen vrouwen tijdens een date? De Top 10

0

Waarover liegen mannen tegen vrouwen tijdens een date?

BodyLogicMD heeft een onderzoekje gedaan naar de meest vertelde leugentjes door mannen op een date. Het valt wel op dat de mannen nogal wat afliegen. Maar wat zou het, vrouwen doen het toch ook? Lees meer over de 10 meest vertelden leugentjes van mannen tijdens een date.


Lees hier->>> meer over relaties op deze website…Top 10: Waarover liegen mannen tegen vrouwen tijdens een date?


10) Naam – 5,4 procent

Is wel een beetje vreemd om te liegen over je naam toch?


9) Lengte – 7,1 procent

Het gaat hier wel over de lichaamslengte. Is toch interessant om er een paar centimeters bij te smokkelen.


8) Gewicht – 12,5 – procent

Mannen kunnen dit schijnbaar toch slecht onthouden. We geven aan vaak wat lichter te zijn, dan we in werkelijkheid op de weegschaal terug zien.


7) Opleidingsniveau – 14,3 procent

We hebben natuurlijk minimaal HBO of net niet afgemaakt. Ook opleiding is natuurlijk gelijk aan intelligentie. Intelligentie staat voor succes en succes zorgt weer voor bestaanszekerheid. Vandaar die leugentjes…


6) Status relatie – 21,4 procent

We hebben op dit moment natuurlijk geen partner en de vorige relatie is ook al weer van een tijdje terug.


5) Beroep – 25 procent

Ja, planner of machinebankwerker zijn natuurlijk niet de meest interessante beroepen. Echt liegen is het niet, want we zijn toch allemaal minimaal een beetje manager van iets…


4) Hobby’s – 26,8 procent

We houden van lezen en sporten. Nou, dat valt wel een beetje tegen. Lekker naar de kroeg gaan of de bank en veel te veel Netflixen is meer de waarheid.


3) Woning – 30,4 procent

We hebben een prachtig appartement in een goede buurt. Of was het toch een huurflatje in die achterbuurt? Vergissen is menselijk.


2) Inkomen – 37,5 procent

Herkenbaar? Hier is vaak sprake van enige overdrijving, want we weten: dames gaan ook voor economische zekerheid. Daarnaast staat inkomen gelijk aan succes.


1) Aantal sekspartners 44,6 procent

Ja, ja, je gaat natuurlijk niet een partijtje zitten overdrijven. Nee, een aantal minder doorgeven is misschien vel malen wijzer voor een succesvolle avond.


Geef een reactie