Wat maakt iemand een goede pokerspeler? Zes eigenschappen

0
Wat maakt iemand een goede pokerspeler? Zes eigenschappen
Wat maakt iemand een goede pokerspeler? Zes eigenschappen

Wat maakt iemand een goede pokerspeler?
Als je online of in het casino poker speelt is het leuk om af en toe ook eens te winnen. Uit verschillende onderzoeken hebben wij kunnen opmaken wat nou voor zorgt dat je het pokeren onder de knie krijgt (of juist niet). Lees meer…


Lees hier ->>> meer over tips op deze website…


Wat maakt iemand een goede pokerspeler? Zes eigenschappen
Wat maakt iemand een goede pokerspeler? Zes eigenschappen

Wat maakt iemand een goede pokerspeler?


6. Intelligentie

Een beetje (boeren-)slimheid is natuurlijk wel handig bij het pokeren. Je hoeft echt geen IQ van 130 of hoger te hebben maar je moet je wel enigszins verdiepen in de mogelijke strategieën. Zo kun je zelf strategieën toepassen en strategieën van anderen herkennen. Lees hier ->>> meer over pokerstrategieën…


5. Bestuderen van professionals

Het blijkt dat vele grote en succesvolle pokeraars ook zelf gebruik hebben gemaakt van de lessen en strategieën die anderen al met succes in de praktijk hebben toegepast. Het is niet dat succesvolle pokeraars een exacte kopie wilden worden van de degene die ze bewonderden, maar ze hebben wel elementen uit het spel van die anderen overgenomen.


4. Oefening

Natuurlijk zijn er natuurtalenten die bijna direct tot de top behoren. Voor velen onder ons is het waarschijnlijk toch vlieguren maken om je spel te verbeteren. We hebben ook niet leren lopen in één dag. Ook pokeren leer je met vallen en opstaan. Online kun je voor kleine bedragen heel veel oefenen. Omdat het online, ondanks de kleinere bedragen, om ‘echt’ geld gaat, is er ook de spanning om te presteren.


4. Blijf op de hoogte

Het is goed om de literatuur bij te houden. Er zijn vele goede sites met zinnige informatie over pokeren. Verder zijn er op YouTube aardige filmpjes met interessante analyses te zien. Ook op vakantie hoef je je niet te vervelen: er zijn genoeg bruikbare en vermakelijke pokerboeken op de markt.


Wat maakt iemand een goede pokerspeler? Top drie tips…


3. Emoties onder controle houden

Angst is een slechte raadgever, maar overmoed is net zo gevaarlijk. Als je symptomen hiervan herkent, denk dan bij jezelf: wat zou Phil Ivey nu doen. Het is sowieso goed om af en toe te bedenken wat een professional, die jou type spel speelt, in jouw plaats zou doen.


Zie hier de Top 10 rijkste pokerspelers 2023.


2. Weten wanneer te stoppen

Natuurlijk kun je je keer op keer weer inkopen. Dit blijkt echter niet altijd te werken. Spreek met jezelf van te voren af voor hoeveel en hoe vaak je dit zal gaan doen.


1. Geduld

Het kan voor je gevoel soms heel lang duren voordat je de goede kaarten krijgt. Maar weet: geduld, want ze zullen echt komen.