Drie luxe cadeautips voor de feestdagen

0
Drie luxe cadeautips voor de feestdagen
Drie luxe cadeautips voor de feestdagen

Drie luxe cadeautips voor de feestdagen

December is de maand van de cadeaus. Zowel met sinterklaas als kerst, en soms zelfs tijdens de jaarwisseling geven mensen elkaar de leukste en meest creatieve geschenken. Hoef je niet op de centen te letten en wil je je partner eens verrassen met iets anders dan een flesje parfum of een doos bonbons? Dan hebben we hier drie tips voor je op een rij gezet. Dat je gelukkig kan worden van geld uitgeven aan andere mensen, vertelden we je in dit artikel al. Reden genoeg dus om je geliefde een luxe cadeau te geven.

Drie luxe cadeautips voor de feestdagen
Drie luxe cadeautips voor de feestdagen

Een nieuw horloge

Het horloge is een tijdloos stijlitem en siert vele polsen. Er zijn ontzettend veel variaties wat betreft horloges, alleen al als je kijkt naar het uiterlijk. Bandjes zijn er in verschillende materialen, zoals leer, staal en canvas. Het uurwerk en de horlogekast zijn meestal van staal of kunststof, en verschillen in kwaliteit en vorm. En dan hebben we het nog niet eens over de mogelijke kleuren en stijlen gehad. Al deze keuzemogelijkheden maken dat er voor iedereen een geschikt horloge is wat voldoet aan hun smaak. Het is dus wel even een uitdaging om het geschikte horloge voor je partner te vinden. Maar keuze genoeg om je geliefde voor de feestdagen te verrassen met een luxe horloge, die je bijvoorbeeld hier kan uitzoeken.


De iPhone X

Smartphones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Nieuwe smartphonemodellen worden in een rap tempo achter elkaar uitgebracht en zorgen ervoor dat we vaak al snel weer willen overgaan op het nieuwste van het nieuwste. Onlangs heeft Apple de iPhone X geïntroduceerd, een smartphone die draadloos is op te laden en daarom een glazen behuizing heeft. Ook bestaat de voorkant alleen uit een scherm; er is geen rand of thuisknop meer. Door het stijlvolle design is deze smartphone het ideale cadeau voor je geliefde tijdens de feestdagen. Het enige wat je nog hoeft te doen is erachter komen welke kleur je partner het liefst zou willen hebben.


Een exotische vakantie

De wind die zachtjes door je haren heen waait, de zon die brandt op je schouders en je neus, het gekoelde drankje in je hand waarvan het glas waterdruppels op je huid achterlaat, de geur van de oceaan en het gevoel van zand tussen je tenen. Aan de winterkou ontsnappen door met je partner naar een exotische bestemming te gaan is natuurlijk altijd een goed idee. En dit als cadeau aan je partner geven, is dan een ontzettend mooie verrassing. Mocht je nog inspiratie nodig hebben, dan vind je hier enkele exotische & luxueuze vakantiebestemmingen.


Met één van deze tips ben je helemaal klaar om je geliefde een onvergetelijk cadeau te geven en hem of haar te overladen met luxe.


zie hier de belangrijkste in de feestdagen Verenigde Staten.


Geef een reactie