, , , , ,

Mobieltjes en tablets zijn smerigste apparaten thuis

Mobieltjes en tablets zijn smerigste apparaten thuis

Mobieltjes en tablets zijn smerigste apparaten thuis

Maar liefst 75% van de mensen neemt hun mobiele telefoon mee naar de wc. Dit blijkt een onderzoek van Asurion Tech Repair. Schoonmaken na wc-bezoek: dacht het niet. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over mobiele telefoons op deze website.


Mobieltjes en tablets zijn smerigste apparaten thuis

Uit nieuw onderzoek van Asurion Tech Repair & Solutions blijkt dat de gemiddelde mens een mobiele telefoon maar liefst 352 keer per dag oppakt.

75 procent van de mensen geeft dus toe hun telefoon mee naar de wc. Van al die mensen  ontsmet slechts 8 procent daarna dat apparaatje.


Schoonmaken van…

Voor een apparaat dat zo vaak wordt gebruikt, is het volgens Apple zelf ook belangrijk om je smartphone schoon te houden. Dit kan door je mobiel met een desinfecterend doekje af te vegen op niet-poreuze oppervlakken.

Zorg ervoor dat je de beschermhoezen van het apparaat verwijdert. Dit om in alle hoeken en gaten te komen, en maak de hoes ook goed schoon.

Alle ouders, opa’s en oma’s weten precies hoe plakkerig en vies tablets kunnen zijn die de kinderen gebruiken. Veeg die eventuele kleverige resten weg met een desinfecterend doekje.


Zie hier de Top 10 meest duurzame datacenterbedrijven 2023.


Oplaadpoorten op smartphones, tablets en andere apparaten kun je schoon blazen. Dit met een paar korte luchtstoten. Wat ook handig is om je lunchkruimels van het toetsenbord van je laptop te verwijderen.

Asurion Experts raden aan om de ventilatieopeningen te reinigen met perslucht, een zachte borstel (tandenborstel, penseel, enz.), een microvezeldoek en / of een stofzuiger.


Zie hier de Top 10 populairste Apple Apps 2022.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie