Mr. Perfect of hoe word ik de ideale man?

0
Mr. Perfect of hoe word ik de ideale man?
Mr. Perfect of hoe word ik de ideale man?

Mr. Perfect of hoe word ik de ideale man?

Wie heeft een therapeut of een boek nodig als wij je gewoon uitleggen hoe ’t heurt’. Want wat zijn nu de geschreven en ongeschreven regeltjes in het spel tussen man en vrouw? Hoe kunnen we jullie kans op de meest schone specimen vergroten? Dat doe je door het zoveel mogelijk ‘uitsluiten van toeval’. In een onderzoek hebben we een aardige checklist gevonden die we maar eens voorzichtig doorlopen en die gaan we maar eens toepassen op de Nederlands situatie. Dat we enige ervaring en autoriteit hebben op dit gebied blijkt wel uit ons meer dan 200.000 keer gelezen artikel: ‘Negen tips om meisjes te versieren‘.

Mr. Perfect of hoe word ik de ideale man?
Mr. Perfect of hoe word ik de ideale man?

School afmaken!
Een beetje opgeleid is wel wenselijk, alhoewel overduidelijk intellectuele typetjes nou weer niet echt gepruimd worden. Een hogere opleiding betekent in vele gevallen ook een hoger salaris, zoals we wel eens eerder hebben laten zien.

Rond de € 60.000 bruto
Dat moet het doel zijn, zo rond de 60k. Kun je een aardig huisje en twee kindertjes onderhouden en ook nog eens een keer op vakantie. De meest interessante banen voor het vrouwvolk hebben we hier al eens voor je
op een rijtje gezet. Op één natuurlijk de dokter!

Een rijbewijs en een nette auto
Alsjeblieft: geen snelle Volkswagen Golf GTI of een te oude cabrio. Je karretje moet echt wel enige stijl hebben. Een Audi is bijvoorbeeld een goede keus blijkt uit een ander onderzoekje. Geen zorgen, die foute kar komt later wel terug als je de relatie wat langer weet vol te houden.

Kinderen?
Ja, natuurlijk wil je een gezin. Het wensen van een kinderkroost staat voor stabiliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Kunnen jullie gezellig een nestje bouwen.

Je bent lief voor je moeder
Ja, mamma is een belangrijke factor. Laten zien dat je moeke er toe doet, laat haar zien dat je ook een ‘zachte en zorgzame’ kant hebt.

Niet liegen over ander vrouwelijk schoon
Natuurlijk geef je toe dat andere mooie deernen je uitzicht niet verstoren. En als je dat eerlijk toegeeft heb je minimaal twee standaardzinnen paraat. Jazeker, dat is een …. en (nooit het woord maar gebruiken!) jij bent en blijft de … (x2)

Wat we eten en drinken
Een biertje mag zeker en vlees ook. Alleen houd wel ‘de mate van’ in de gaten. Vretende en zuipende zwijntjes worden niet echt aantrekkelijk gevonden.

De lengte
Nee, niet die, maar je echte lengte. Het zou mooi zijn als er voor zorgt dat je boven de 1 meter 80 uitkomt. Dat kunnen we met schoeisel natuurlijk wel een paar centimeter ophogen.

Sportief wordt op prijs gesteld
Je hoeft geen bodybuilder te zijn en een sixpack doe je alleen als het je niet teveel moeite kost. Fietsen, zwemmen en een mannensport zijn zeer gewenst zodat het lichaam niet verwordt tot een afgetrapte hobbezak. Zo kan je samen ook nog iets aan sport doen (fietsen) en compenseer dit met iets mannelijks / stoers (voetbal en / of een één of andere vage vechtsport).

Een beetje handig zijn is een pré
Leest het boek ‘
Klussen voor Dummies‘ en als je aan de slag gaat: maak er ook even een showtje van. Natuurlijk eerst even langs de bouwmarkt of bij iemand anders wat mooie elektrische apparatuur lenen. Er iets langer over doen is geen probleem, dat maakt de klus alleen maar interessanter?!

Uiterlijk
Doen we een baard? Beter van niet, zeker nu we inmiddels weten dat er
meer bacteriën in een baard huizen dan op de gemiddelde WC-bril, maar dat terzijde. Lekker strak geschoren luidt het de’vies’ en is wel zo hygiënisch.

Kleding maakt de man
Als je er zelf enigszins kijk op hebt prima: en ge’draag’ je er dan ook naar! Is dat niet het geval, kijk dan eens op internet en als je gaat shoppen, vraag het dan aan dat aardige meisje in de winkel. Zij wil maar wat graag flink wat geld uit je zak wilt kloppen om de commissie voor haar omzet binnen te halen. Als ze merkt dat je mogelijkerwijs wel eens terug zou willen komen naar de betreffende kledingshop, is de kans heel erg klein dat ze je niet met het aller-, aller- en allerbeste naar huis zal sturen.

Wat blijkt uit het bovenstaande? Je kan het toeval zeer zeker beïnvloeden en de kans op succes structureel groter maken door je gewoon ff aan de bovenstaande regeltjes te houden. Wij houden ons altijd aanbevolen voor aanvullingen en verbeteringen!

Wie weten er nu meer van vrouwen dan Hans Teeuwen en Theo Maassen?

Geef een reactie