Op deze manier kun je simpel en snel zakelijk krediet aanvragen

0
Op deze manier kun je simpel en snel zakelijk krediet aanvragen
Op deze manier kun je simpel en snel zakelijk krediet aanvragen

Op deze manier kun je simpel en snel zakelijk krediet aanvragen

Houden jouw klanten zich niet aan de betalingstermijn op een factuur? Dan kan dit ervoor zorgen dat er geen geld beschikbaar is op momenten dat je wilt investeren in jouw bedrijf.

Dit kan tot frustraties leiden. Zakelijk krediet biedt in dat geval uitkomst. Dankzij deze financieringsvorm heb je namelijk altijd geld achter de hand. Een geldverstrekker zet namelijk een bedrag voor je klaar op een speciale rekening.

Jij bepaalt vervolgens helemaal zelf hoeveel geld je opneemt en wanneer je dit doet. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan wil je mogelijk simpel en snel zakelijk krediet aanvragen. In deze tekst vertellen we je hoe je dit doet.


Lees hier ->>> meer over rijk worden op deze website…


Zoek uit of je aan de voorwaarden voldoet

Niet ieder bedrijf komt in aanmerking voor zakelijk krediet. Je moet namelijk voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet jouw bedrijf een minimale omzet van 50.000 euro hebben.

Daarnaast moet er sprake zijn van een positief eigen vermogen en een positief resultaat (winst). Geldverstrekkers kijken niet alleen naar financiële zaken, maar richten zich ook op algemene dingen.

Zo kun je bijvoorbeeld alleen zakelijk krediet aanvragen als jouw bedrijf een eenmanszaak, vof, maatschap of bv is en je minimaal 15 maanden staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Bovendien mag jouw bedrijf niet actief zijn in één van de volgende branches: financiële dienstverlening, commercieel vastgoed, projectontwikkeling, scheepvaart, adult entertainment, drugs of gokken.


Bereken hoeveel je kunt lenen en wat zakelijk krediet je kost

Voldoe je aan de voorwaarden? Verwacht dan niet dat je ook altijd het bedrag kunt lenen dat je nodig hebt. Een geldverstrekker vraagt je namelijk om een aantal financiële gegevens van jouw bedrijf, zoals de bij- en afschrijvingen en de jaarrekening. Op basis hiervan maken zij een aanbod op maat voor jouw bedrijf.

Zodra je weet hoeveel je kunt lenen, raden wij je aan ook nog even te berekenen hoeveel zakelijk krediet je kost. Omdat het een lening betreft, moet je namelijk aflossen. Bovendien krijg je te maken met rente.

In tegenstelling tot een zakelijke lening en zakelijke hypotheek betaal je bij zakelijk krediet geen rente over het hele bedrag dat je leent. Een geldverstrekker brengt namelijk alleen rente in rekening over het bedrag dat je daadwerkelijk opneemt.


Dien een aanvraag in

Ben je er inmiddels uit dat zakelijk krediet de beste financieringsvorm is voor jouw bedrijf? Dan wil je mogelijk vandaag nog een aanvraag indienen.

Dit kan zonder problemen, want bij vrijwel iedere geldverstrekker is het tegenwoordig mogelijk om online zakelijk krediet aan te vragen. Meestal kan dit tot 250.000 euro. Wil je meer lenen? Dan moet je wel fysiek langsgaan bij een geldverstrekker.

Als je maximaal 250.000 euro wilt lenen, kun je online zakelijk krediet aanvragen. Maak hiervoor een account aan, upload bij- en afschrijvingen en de jaarrekening van je bedrijf en wacht tot je een vrijblijvend aanbod op maat ontvangt van de geldverstrekker.

Wanneer je akkoord gaat met het voorstel, lever je aanvullende documenten aan. Na beoordeling door de geldverstrekker identificeer jij jezelf, teken je de contracten en kies je een begindatum van het zakelijke krediet.


 

Geef een reactie