, , , , , ,

Top 10 beste fietslanden in Europa 2021 volgens Fietsvakanties.nl

Top 10 beste fietslanden in Europa 2021 volgens Fietsvakanties.nl

Beste fietslanden in Europa 2021

Naar welk land ga je op vakantie in Europa als je van fietsen houdt? Wij gaan er vanuit dat als Fietsvakanties.nl een lijstje maakt, dat dit wel eens zou kunnen kloppen. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over vakantie op deze website…


Top 10 beste fietslanden in Europa 2021


10. Denemarken

Denemarken is een perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Met meer dan 12.000 km fietsroutes, vlak terrein en korte afstanden tussen stadjes, bezienswaardigheden en attracties is Denemarken een ideaal fietsland voor iedereen. Bovendien is Denemarken een veilig, gemakkelijk en leuk om in te fietsen.


9. Portugal

In het groene noorden ontsnap je in de zomer aan de hordes toeristen, terwijl de Algarve een prachtige regio is om in het voor- of najaar te fietsen in Portugal.


8. Spanje

Dankzij het afwisselende landschap en de aangename temperatuur is fietsen in Spanje zeer goed te doen. Het land heeft talloze fietsroutes.


7. België

België kent net als Nederland, Landelijke Fietsroutes. In Vlaanderen LF, in Wallonië RV (RandoVélo) en in Luxemburg PC (Pistes Cyclables).


6. Zwitserland

Met meer dan 12.000 kilometer aan bewegwijzerde paden zijn er talloze opties om te fietsen in Zwitserland. Het uitgebreide fietsnetwerk biedt voor elk wat wils: vlak of bergachtig, een lichte fietsroute voor een pleziertocht of juist een pittig mountainbikeparcours.

Bron: www.oppad.nl


Zie hier de top 10 leukste fietsroutes 2022 met kinderen in Nederland.


5. Italië

Wat zijn de mooiste fietsgebieden in Italië? De Dolomieten, Toscane, de Italiaanse kust, maar ook de Apennijnen of de Italiaanse eilanden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden voor fietsvakantie aldaar.


4. Oostenrijk

Fietsers weten inmiddels ook Oostenrijk al goed te vinden. Dat heeft ook te maken de autovrije fietspaden en -routes die er zijn.


3. Nederland

Limburg vinden wij een aanrader.


2. Frankrijk

Van bergketens tot wijnvelden en van steden tot natuurparken. De beste fietsgebieden vind je in Frankrijk.


1. Duitsland

Duitsland heeft het grootste aantal vrijliggende fietspaden van heel Europa. Dit in combinatie met de natuur en de landschappen met tal van en de uitstekende bewegwijzerde themaroutes staan garant een heerlijke fietsvakantie.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie