, , , ,

Top 10 leukste films voor hondenliefhebbers

Alle erkende hondenrassen in Nederland

Top 10 leukste films voor hondenliefhebbers

Hier de Top 10 leukste films voor hondenliefhebbers, want er zijn zo’n 2,2 miljoen vrijlopende “shit-machines” in ons kleine landje. De verwachting is dat er voor deze top 10 leukste films voor hondenliefhebbers zeker een markt moet zijn.

Hier wat info, een trailer en soms de gehele film, want je kunt een aantal van deze films zelfs nu helemaal op You Tube zien?!


Lees hier ->>> meer over honden op deze website.


Top 10 leukste films voor hondenliefhebbers


10. Best In Show

In Best in show uit 2000 zijn vijf honden en hun eigenaren op weg naar de Mayflower Kennel Club Honden Show.

Zij worden daarbij gevolgd door een film crew die alles, van de voorbereidingen tot aan de uiteindelijke wedstrijd, vastlegt.


9. Turner & Hooch

Een leuke komedie uit 2003 waarin Turner (Tom Hanks) en zijn toevallige partner Hooch een goedaardige viervoetige lobbes die hem niet altijd goed begrijpt de strijd aanbinden met het kwaad.
http://youtu.be/bqDf22JiTyw


8. Eight Below

In Eight Below uit 2006 zijn Jerry Shepard, zijn vriend Cooper en een ruwe geoloog drie leden van een wetenschappelijke expeditie op Antarctica.

Door een ongeluk en hevige weercondities zijn ze gedwongen hun team en hun slee-honden achter te laten en in de harde winter van Antarctica moeten de honden zes maanden alleen zien te overleven.


Zie hier de Top 13 intelligentste honden volgens de universiteit van Helsinki.


7. Lassie

Vele en diverse versies van deze film zijn in omloop en de oudste is inmiddels al zeventig jaar oud. De onderstaande is uit 2005.


6. Old Yeller

Old Uyeller uit 1957 speelt zich af op het platteland van Texas rond 1860, en een jongen genaamd Travis wil niets te maken hebben met een zwerfhond met hangende oren.

Maar deze hond, genaamd Old Yeller, bewijst al gauw dat hij een trouwe vriend is, die de familieboerderij beschermt en Travis zijn leven redt.

Ze worden onafscheidelijke vrienden en samen beleven ze fantastische avonturen en leren ze wat het belangrijkst is in het leven.


5. 101 Dalmatiërs

101 Dalmatiërs is een Amerikaanse familiefilm, geproduceerd door Walt Disney Pictures in 1996. Het is een live-action remake van de in 1961 gemaakte animatiefilm 101 Dalmatiërs, die weer was gebaseerd op het boek van Dodie Smith.

De film is geregisseerd door Stephen Herek en in de hoofdrollen spelen Glenn Close als de kwaadaardige Cruella DeVil en Jeff Daniels als de eigenaar van de dalmatiërs, Roger.

 


4. Beethoven

Beethoven is een komische familiefilm uit 1992, geregisseerd door Brian Levant en is de eerste film in een reeks van zes. De film is geschreven door John Hughes en Amy Holden Jones en het verhaal draait om een Sint-Bernardhond die vernoemd is naar Ludwig van Beethoven.


Top 3 leukste films voor hondenliefhebbers


3. Bolt

Deze film uit 2008 draait om de hond Bolt, een Zwitserse witte herder die de hoofdrol speelt in een televisieserie en in deze serie treedt hij op als een hond met superkrachten die vele heldendaden verricht.

Om tot meer realistische scènes te komen, hebben de producers van de serie Bolt de gehele tijd misleid: de scènes werden allemaal zo opgenomen dat het lijkt alsof Bolt echt superkrachten heeft.


2. Marley And Me

(2009 met Jennifer Aniston en Owen Wilson)

John Grogan werkt als columnist voor de krant en adopteert samen met zijn vrouw Jenny op een dag een labradorpup, die zij Marley noemen, naar Bob Marley. De bedoeling van de aanschaf was om te testen hoe zij als ouders fungeerden.

Maar Marley blijkt niet bepaald de gemakkelijkste hond te zijn. Hij sloopt werkelijk alles wat op zijn pad komt en gehoorzaamheid komt in zijn woordenboek niet voor. Hij is bang voor onweer en reageert hierop door als een wolf te gaan zitten huilen.

John vertelt in zijn column “Marley & Me” werkelijk alles wat er in zijn gezin gaande is rondom hun labrador Marley, alsof het een dagboek is.


1. Hachi: A Dog’s Tale

Hachi: A Dog’s Tale is een Amerikaanse dramafilm uit 2009 gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de trouwe hond Akita Hachiko. Het is een remake van de Japanse film HachikÅ Monogatari uit 1987.

De film werd geregisseerd door Lasse Hallström en geschreven door Stephen P. Lindsey en de hoofdrollen worden gespeeld door Richard Gere, Joan Allen en Sarah Roemer.


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie