Waarmee je moet stoppen om succesvol te worden

0
Waarmee je moet stoppen om succesvol te worden
Waarmee je moet stoppen om succesvol te worden

Waarmee je moet stoppen om succesvol te worden

Wat houd je nu tegen om de nieuwe Bill Gates te worden? Dat kunnen nogal wat zaken zijn. Zaken die eigenlijk op het eerste oog ook logisch en redelijk lijken. Maar ja, probeer het maar eens vol te houden. Lees meer over waarmee je moet stoppen om succesvol te worden.


"">> op deze website…


Lees hier ->>> meer over succes op deze website…


Waarmee je moet stoppen om succesvol te worden


 

1. Stop met je ongezonde levensstijl op

Het is gezondheid die echte rijkdom geeft en geen stukjes goud en zilver.

Mahatma Gandhi

Als je iets in het leven wilt bereiken, moet je gezond zijn. Er zijn slechts twee dingen waar je rekening mee hoeft te houden:
1. Gezonde voeding
2. Bewegen


2. Ga niet voorde korte termijn

Je leeft maar één keer, maar als je het goed doet, is één keer genoeg.

Mae West

Succesvolle mensen stellen doelen voor de lange termijn. Ze weten dat deze doelen het resultaat zijn van ingebouwde gewoonten die ze iedere herhalen. Deze gezonde gewoonten zouden niet iets moeten zijn dat je doet, ze zouden iets moeten zijn dat je belichaamt. Zo is er een verschil tussen: ‘Trainen om een ​​een mooi lichaam te krijgen voor de zomer’ en ‘Trainen omdat dat is wie je bent.


3. Ga niet voor het kleine

Streef onbekommert naar het ideale

Loesje

Als je nooit voor de grote doelen gaat of probeert je dromen werkelijkheid te laten worden, zul je nooit weten wat je werkelijke mogelijkheden zijn. En de wereld zal nooit profiteren van wat je had kunnen bereiken. Dus spreek je uit, wees niet bang om te falen en wees zeker niet bang om te slagen.


4. Stop met excuses zoeken

Het gaat niet om de kaarten die je krijgt, maar om hoe je de hand speelt.

Randy Pausch, The Last Lecture

Succesvolle mensen weten dat ze verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven, ongeacht het startpunt, zwakke punten en mislukkingen uit het verleden. Je realiseren dat je verantwoordelijk bent voor wat er daarna in je leven gebeurt, is zowel beangstigend als opwindend. En wanneer je dat doet, is dat de enige manier waarop u succesvol kunt worden. Dit omdat excuses ons beperken en voorkomen dat wij persoonlijk en professioneel groeien. Je bezit je eigen leven en niemand anders.


5. Geef je vaste denkpatronen op

De toekomst behoort aan degene die meer vaardigheden leert en deze op creatieve manieren combineert.

Robert Greene, Mastery

Mensen met een vaste mindset denken dat hun intelligentie of talenten voldoende eigenschappen zijn, en dat talent alleen al tot succes leidt – zonder hard werken. Ze hebben het mis. Succesvolle mensen weten dit. Zij investeren dagelijks een enorme hoeveelheid tijd om zich te ontwikkelen, nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te leren en hun beeld bij te stellen. Veranderen opdat het je leven ten goede kan komen en
onthoud: wie je vandaag bent, het is niet wie je morgen moet zijn.


6. Geef het geloof op in op compleet succes in één dag.

Elke dag, op elke manier, word ik beter en beter

Émile Coué

Succesvolle mensen weten dat elke dag een kleine voortdurende verbetering hen gewenste resultaten zal opleveren. Je moet daarom plannen maken voor de toekomst, en er voor zorgen dat je iedere dag weer iets beter wordt.


7. Geef perfectionisme op

Schipperen is beter dan perfectie.

Ontwikkelingsmantra van Khan Academy

Niets is ooit perfect, hoeveel en hoelang je het ook probeert. Faalangst, of zelfs angst voor succes, verhindert ons om de wereld te presenteren wat we gedaan hebben. Maar er gaan veel kansen verloren als we wachten tot de dingen perfect zijn. Dus een beetje schipperen en vervolgens verbeteren.


8. Stop met multitasken

Je zult je bestemming nooit bereiken als je iedere keer stopt om stenen te gooien naar elke hond die blaft.

Winston S. Churchill

Succesvolle mensen weten dit. Dat is waarom ze één ding kiezen en het vervolgens ook goed doen. Dit geldt ook voor een idee, een gesprek of een training. Dus complete focus en je inzetten voor die ene taak.


9. Geef je behoefte aan totale controle op

Sommige dingen zijn aan ons, en sommige dingen zijn niet aan ons.

Epictetus, Stoïcijnse filosoof

Maak je los van de dingen die je niet kunt beheersen en concentreer je op de dingen die je wel kunt sturen.


Waarmee je moet stoppen om succesvol te worden


10. Zeg geen ja op dingen die eigenlijk niet leuk vindt

Hij die weinig wil bereiken, moet weinig offeren; hij die veel zou bereiken, moet veel opofferen; hij die heel veel wil bereiken, moet heel veel opofferen.

James Allen

Succesvolle mensen weten dat om hun doelen te bereiken, ze ook nee moeten zeggen.  Ook nee zeggen tegen bepaalde activiteiten vrienden, familie en collega’s is noodzakelijk.


11. Stop met vervelende mensen

Sommige mensen zijn als wolken: als ze verdwijnen wordt het veel lichter.

Een aantal mensen is heel erg vermoeiend en kosten vaak veel energie. Zoek juist mensen waar je iets van kan leren en die je positieve energie geven.


12. Geef het op om aardig gevonden te worden

De enige manier om te voorkomen dat mensen boos worden, is door niets belangrijks te doen.

Oliver Emberton

Let op: er zijn altijd mensen die je niet zo aardig vinden. Het enige dat je kan doen, is elke dag authentiek blijven en jezelf proberen te verbeteren.


13. Stop je verslaving aangaande sociale media en televisie

Het probleem is, je denkt dat je tijd hebt

Jack Kornfield

Uren en uren kunnen we ons bezig houden met Facebook, Insta en Netflix. Spreek met je zelf af hoeveel uur per week je deze verslaving toelaat.