, , ,

10 beroemdheden die ook sorry zeiden naast Will Smith

Kanye West - Beroemdheden die ook sorry zeiden

Beroemdheden die ook sorry zeiden

Will Smith heeft ontslag genomen bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, dagen nadat hij een verontschuldigingen had geuit voor het slaan van Chris Rock tijdens de Oscars. Smith kondigde vrijdag zijn ontslag aan en zei dat hij ‘het vertrouwen van de academie had geschonden’.


Lees hier ->>> meer over beroemdheden op deze website.


10 beroemdheden die ook sorry zeiden naast Will Smith


1. Kanye West

Kanye West haalde de krantenkoppen in 2009 toen hij het podium bestormde bij de MTV Video Music Awards en de dankwoord van Taylor Swift voor de prijs voor beste vrouwelijke video onderbrak om te beweren dat Beyonce’s ‘Single Ladies (Put a Ring on It)’ meer verdiende.

West: ‘Het spijt me zo ontzettend voor Taylor Swift en haar fans en haar moeder. Ik sprak meteen met haar moeder en ze zei hetzelfde wat mijn moeder zou hebben gezegd. Ze is erg getalenteerd! Ik hou van de teksten over cheerleader zijn en ze staat op de tribune!’


Wist je dat luisteren naar kerstmuziek slecht is voor je gezondheid.


2. Chris Brown

Chris Brown verontschuldigde zich publiekelijk voor het slaan van Rihanna in 2016. Hij vertelde in een video van twee minuten dat hij hulp zocht en zijn leven wil leiden als een rolmodel.

Brown plaatste de video op zijn website, verontschuldigde zich bij de fans en zei dat hij bedroefd en beschaamd was over zijn gedrag. Hij vertelde de kijkers ook dat hij herhaaldelijk zijn excuses heeft aangeboden aan Rihanna.

Brown werd op 8 februari gearresteerd, uren nadat hij met zijn toenmalige vriendin had gevochten in een gehuurde sportwagen na een pre-Grammy-feestje. Volgens een verklaring van de politie probeerde Brown de toen 21-jarige zangeres uit Barbados uit de auto te duwen en haar herhaaldelijk te slaan en te wurgen.

Hij vluchtte maar gaf zichzelf later aan bij de autoriteiten tijdens de Grammy Awards, waar hij en Rihanna zouden optreden. Hij werd later beschuldigd van mishandeling die mogelijk groot lichamelijk letsel zou veroorzaken en het uiten van criminele bedreigingen. Chris Brown pleitte schuldig aan de aanklacht wegens mishandeling. Een rechter veroordeelde hem tot vijf jaar voorwaardelijk en zes maanden gemeenschapsarbeid.


Zie hier de Top 10 rijkste Amerikaanse rappers 2023.


3. Alec Baldwin

Alec Baldwin uitte publiekelijk zijn spijt nadat hij zijn toen 11-jarige dochter, Ireland Baldwin, een ‘onbeleefd, gedachteloos varkentje’ had genoemd in een uitgelekte voicemail, waardoor het vader-dochterduo jarenlang een vervreemde relatie had.

Baldwin: ‘Het spijt me, zoals iedereen die me kent weet, dat ik mijn geduld met mijn kind verloor. Ik word al jaren tot het uiterste gedreven door ouderverstoting. Je moet hier doorheen gaan om het te begrijpen. (Hoewel ik hoop dat je dat nooit zult doen.) Het spijt me voor wat er is gebeurd.’


Zie hier de top 10 banen die verdwijnen.


4. Justin Bieber

Popster Justin Bieber was 20 jaar oud toen hij zich verontschuldigde voor een oude video die opdook waarin hij als tiener een racistische grap vertelde met het N-woord.

Bieber: ‘Het spijt me heel erg. Ik neem al mijn vriendschappen met mensen uit alle culturen zeer serieus en bied mijn excuses aan voor het beledigen of kwetsen van iemand met mijn kinderachtige en onvergeeflijke gedrag. Ik dacht dat het oké was om kwetsende woorden en grappen te maken, maar ik realiseerde me op dat moment niet dat het niet grappig was en dat mijn acties in feite de onwetendheid voortzetten. Dankzij vrienden en familie leerde ik van mijn fouten en groeide op en bood mijn excuses aan voor die fouten. Nu deze fouten uit het verleden openbaar zijn geworden, moet ik nogmaals mijn excuses aanbieden aan al degenen die ik heb beledigd.’


5. Reese Witherspoon

De Oscar-winnende actrice bracht in 2013 een verklaring uit waarin ze zich verontschuldigde voor haar gedrag tegenover de politie dat begon toen haar man, Hollywood-agent Jim Toth, werd gearresteerd voor rijden onder invloed van alcohol.

Witherspoon: ‘Ik heb duidelijk een glaasje te veel gedronken en ik schaam me diep voor de dingen die ik heb gezegd’. Het was absoluut een enge situatie en ik was bang voor mijn man, maar dat is geen excuus. Ik was respectloos naar de agent die gewoon zijn werk deed en ik heb niets dan respect voor de politie en het spijt me heel erg voor mijn gedrag.’


Wist je dat stemmers gelukkiger zijn dan niet-stemmers.


6. Arnold Schwarzenegger

De ex-gouverneur van Californië en Hollywood-actiester Arnold Schwarzenegger gaf in 2011 toe dat hij een buitenechtelijke affaire had. Dit toen ontdekt werd dat hij in 1996 een kind had verwekt bij een van zijn huishoudpersoneel, Mildred Baena.

Schwarzenegger: ‘Er zijn geen excuses en ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik begrijp en verdien de gevoelens van woede en teleurstelling bij mijn vrienden en familie. Ik heb mijn excuses aangeboden aan Maria, mijn kinderen en mijn familie. Het spijt me echt.’


7. Mike Richards

Mike Richards verontschuldigde zich voor eerdere ongepaste opmerkingen op een podcast die hij eerder presenteerde en die weer opdook in de nasleep van zijn nieuw aangekondigde ‘Jeopardy!’-optreden in 2021.

Hij presenteerde ‘The Randumb Show’ van 2013 tot 2014 en tijdens zijn tijd in de show maakte hij denigrerende opmerkingen over vrouwen, mensen met een verstandelijke handicap, kleine mensen en de armen.

Richards: ‘Het is nederig om geconfronteerd te worden met een vreselijk gênant moment van verkeerde inschatting, onnadenkendheid en ongevoeligheid van bijna tien jaar geleden. Als ik nu terugkijk, is er natuurlijk geen excuus voor de opmerkingen die ik op deze podcast heb gemaakt, en het spijt me heel erg.’


Wist je dat opa’s en oma’s die oppassen langer leven.


8. Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres begon seizoen 18 van haar show door de beschuldigingen aan te pakken van een giftige werkomgeving en seksueel wangedrag dat de reputatie van de gastheer in 2020 plaagde. In haar openingsmonoloog nam DeGeneres, toen 62, de verantwoordelijkheid voor het schandaal op zich.

DeGeneres: ‘Zoals je misschien hebt gehoord, waren er deze zomer beschuldigingen van een giftige werkomgeving op onze show en toen was er een onderzoek. Ik heb geleerd dat hier dingen zijn gebeurd die nooit hadden mogen gebeuren. Ik neem dat heel serieus en ik wil zeggen dat het me spijt aan de mensen die getroffen zijn, ik weet dat ik in een positie van voorrecht en macht verkeer en ik realiseerde me dat daarmee verantwoordelijkheid gepaard gaat, en ik neem de verantwoordelijkheid voor wat er gebeurt op mijn show. We hebben de nodige veranderingen doorgevoerd en vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk.’

Het laatste seizoen van “The Ellen DeGeneres Show” wordt uitgezonden in 2022.


9. Chris Harrison

Bachelor-presentator Chris Harrison kwam onder vuur te liggen omdat hij deelnemer Rachael Kirkconnell verdedigde nadat foto’s opdoken waarop ze in 2018 een feest met nogal racistisch thema op een plantage.

Harrison: ‘Ik heb dit ongelooflijke platform om over liefde te spreken, en gisteren nam ik een standpunt in over onderwerpen waarover ik beter geïnformeerd had moeten worden. Wat ik nu besef dat ik heb gedaan, is schade berokkenen door onterecht te spreken op een manier die racisme in stand houdt, en dat spijt me zo enorm. Ik beloof het beter te doen.’


Wist je dat Nederlanders vertrouwen in de baas hebben!


10. Chrissy Teigen

Chrissy Teigen bevond zich in het middelpunt van een controverse toen Courtney Stodden het model beschuldige voor jarenlang pesten op sociale media.

Teigen: ‘Ik ben gekrenkt en verdrietig om wie ik vroeger was. Ik was een onzekere, aandachtzoekende trol. Ik schaam me en schaam me volledig voor mijn gedrag. Dit waren niet mijn enige fouten en zullen zeker niet mijn laatste zijn’.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie