Beroemde mensen met een hoog IQ, een top 10

0
Beroemde mensen met een hoog IQ, een top 10
Beroemde mensen met een hoog IQ, een top 10

sBeroemde mensen met een hoog IQ, een top 10

Hier een top 10 met beroemde mensen met een hoog IQ, oftewel zeer intelligente acteurs en zangeressen. Wisten jullie dat de spierbundel Arnold Schwarzenegger qua IQ niet echt dom te noemen valt.

De topper is wel James Woods, deze acteur scoort met 184 als zeker geniaal. Verder in de lijst: Madonna, Shakira, Quenten Tarentino en nog wat anderen…


Beroemde mensen met een hoog IQ, een top 10


10. Arnold Schwarzenegger: 135

Je zou het niet verwachten van de man die het homohuwelijk prima vindt, zolang die maar een man en vrouw betreft, maar Arnie heeft toch echt een hoog IQ’tje.

Overigens wist hij zijn vrouw, ondanks dit IQ, toch niet te foppen toen hij ook een relatie begon met de schoonmaakster.


9. Natalie Portman 140

Mevrouw Portman heeft een bachelor’s graad in psychologie aan Harvard gehaald en spreekt vloeiend vijf talen.

Van haar is ook de uitspraak: “I’d rather be smart than a movie star” en zij is dus beide. Mevrouw speelde Padmé Amidala in de vele Star Wars prequels.


Zie hier de Top 10 films als alternatief Johh Wick.


8. Shakira 140

Ze houdt er van om lekker met haar billen te schudden en waarom ze dit zo lekker vindt kan ze je ook nog eens uitleggen in het Spaans, Engels, Portugees, Frans, Italiaans, Frans Catalaans of het Arabisch.

Verder heeft ze ook nog een aantekening Geschiedenis van de Westerse Civilisatie gehaald aan de UCLA (Universiteit van Los Angeles).


7. Madonna: 140

In high school was Madonna Louise Veronica Ciccone zo’n zgn. ‘straight-A student’, een nerd die alleen maar negens of hoger wist te halen.

Hiermee won ze een beurs om te studeren aan de University of Michigan. Het zingen en laten maken van blootfoto’s kregen toch haar voorkeur boven het studeren.


6. Geena Davis: 140

Mevrouw Davis is misschien een beetje uitgerangeerd, maar dat maakt haar niet minder slim. Ze heeft een graad in Drama behaald aan de Boston University.

Davi spreekt vloeiend Zweeds, ze speelt aardig piano, fluit, drums en de synthesizer. Ze
zou bekend moeten zijn van onder andere: A League of Their Own (1992), Thelma & Louise (1991) en Cutthroat Island (1995).


Beroemde mensen met een hoog IQ, een top 10


5. Steve Martin: 142

Doorliep keurig de California State University waar hij filosofie studeerde. Martin is onder andere bekend van Saturday Night Live, ¡Three Amigos! (1986), Father of the Bride (1991) en The Pink Panther 2 (2009).
http://youtu.be/G4GRKNw19Jo


4. Nolan Gould: 150

In de VS bekend als Luke Dunphy in de ABC comedy, Modern Family. Nolan verliet de high school op zijn dertiende met diploma.


Beroemde mensen met een hoog IQ, een top 3


3. Sharon Stone: 154

Op haar vijftiende accepteerde mevrouw Stone al een beurs aan de Universiteit van Pennsylvania, maar ze besloot twee jaar later om toch maar model te worden.

Door onze bloedeigen Paul Verhoeven onsterfelijk gemaakt door de scene in Basic Instinct waar ze vrolijk haar benen over elkaar gooit en we nu nog steeds niet weten of we nu ‘iets’ te zien krijgen of niet(-s).


2. Quentin Tarantino: 160

Tarentino is een bekende ‘high school drop-out’ en ging op zijn vijftiende werken in een videowinkel (zo’n winkel waar je heel vroeger video’s kon huren).

Zijn vaste quote is: “When people ask me if I went to film school, I tell them, ‘no, I went to films”. Hij spendeerde duizenden uren aan het kijken en analyseren van films voordat hij besloot zelf maar films te gaan maken en we noemen er hier een paar: Reservoir Dogs (1992), Pulp Fiction (1994), Jackie Brown (1997), Kill Bill (Vol. 1) (2003), Kill Bill (Vol. 2) (2004), Death Proof (2007), Inglourious Basterds (2009) en Django Unchained (2012).


1. James Woods: 184

Woods is echt de slimste van allemaal. Hij scoorde de perfecte 800 in begrijpend lezen en 800 in wiskunde voor zijn SAT. Amerikanen doen zo’n SAT test om te worden toegelaten aan een hogeschool of een universiteit.

James Woods won met deze score een beurs voor het prestigieuze MIT waar hij afstudeerde in Politicologie. Hij is tweehandig of ambidexter: schrijven kan hij zowel links- als rechtshandig.

Woods speelde onder andere in de films: White House Down (2013), Straw Dogs (2011), Any Given Sunday (1999), Nixon (1995), Casino (1995), The Specialist (1994) en Once Upon a Time in America (1984).


 

Geef een reactie