, , , , ,

De tien beste versiertips voor slimme jongens

De tien beste versiertips voor slimme jongens

De tien beste versiertips voor slimme jongens

Dit artikel met versiertips is gebaseerd op 9 tips om meisjes te versieren. Nu blijkt dat meiden van jongens met een auto houden hebben we de versiertips uit het boek Stoere Jongens opnieuw getest. De versiertips zijn nu ook geschikt voor jongens van boven de 18. Volwassen jongens met auto.

Wees zo vriendelijk onze artikelen te delen, bijvoorbeeld op Facebook. Daar worden we allemaal blij van!

De tien beste versiertips voor slimme jongens

De tien beste versiertips voor slimme jongens

Zie hier wat je eigen auto waard is…
Versiertip 1. Probeer je te verplaatsen in je aanstaande verovering. Een meisje mag vooral niet te happig lijken. Anders krijgt ze een bad rep. Omdat ze niet direct tegen je mag zeggen dat ze je leuk vindt, moet ze dat op een andere manier duidelijk zien te maken. Dat lijkt soms wel geheimtaal, maar je leert het zo.

Versiertip 2. Durf! Jij zet de eerste stap. Het is niet anders, zo is dat honderd duizend jaar geleden eenmaal afgesproken. En ook al ben je voor haar niet de ware, dan is ze toch gevleid door je aandacht. Eén zekerheid heb je: als je niets probeert weet je zeker dat het nooit wat wordt.

De 10 beste versiertips, vervolg

Versiertip 3. Het gaat er niet om wat je zegt, als je maar wat zegt. Stap je op haar af dan is het leuk als je origineel uit de hoek komt, maar het hoeft helemaal niet. Een complimentje is altijd raak. Bijvoorbeeld: wat zit je haar gers of wat heb je leuke kleren aan. Een goede versierder heeft zijn ogen open. Die geeft dat compliment als ze net naar de kapper is geweest of als ze iets nieuws draagt.

Versiertip 4. Spreek een meisje aan als ze alleen is. Meisjes klitten vaak samen met hun vriendinnen. Zo’n groepje geeft ze een veilig gevoel. Ze bespreken echt van alles met hun vriendinnen en letten heel erg op elkaar. Het kan zijn dat het meisje dat jij leuk vindt jou ook leuk vindt, maar dat haar vriendinnen hebben gezegd dat ze je een griezel vinden. Voor jouw aanstaande is het dan moeilijk om aan haar vriendinnen toe te geven dat ze je juist wel heel leuk vindt. Meisjes zijn ook vaak jaloers op elkaar als het om jongens gaat. Als een meisje de jongen die ze leuk vindt niet kan krijgen, dan gunt ze hem haar vriendin ook niet. Spreek haar dus beter niet in haar groepje aan.

Versiertips voor stoere jongens:

5. Relaxed blijven. Ook al is ze oogverblindend mooi, het is ook maar gewoon een meisje met onzekerheden. Vaak zijn de mooiste meisjes nog het meest onzeker over hun uiterlijk. Wees op je gemak, dan maak je de beste indruk.

6. Probeer haar vertrouwen te winnen. Je hoeft niet op te scheppen, veel beter kan je luisteren naar wat zij te vertellen heeft. Het gaat erom dat ze het gevoel krijgt dat ze bij jou terecht kan. Er kan pas iets ontstaan als ze je vertrouwt.

Zie hier wat je eigen auto waard is…
7. Daten. Als je het gevoel hebt dat ze je vertrouwt, maak je een afspraak om samen iets te gaan doen. Naar de film, of iets anders waarvan je weet dat zij er indruk mee kan maken op haar vriendinnen.

8. Maak indruk met de waarheid. Opscheppen vinden de meeste meiden een afknapper. Ze hebben meteen door dat je daarmee je onzekerheid aan het overschreeuwen bent. Zorg dat wat je over je zelf vertelt klopt. Zo bouw je aan vertrouwen. Als je geen auto hebt zeg dan liever eerlijk dat je gek ben op fietsen omdat je in conditie wil blijven. Maar het beste is uiteraard om een auto te hebben. Want al zullen ze het niet zeggen: Alle meiden raken opgewonden van een man die voor hen kan zorgen. Jouw voertuig staat symbool voor de kwaliteit van leven die je haar kunt bieden.

 

9. Bekken. Als je voelt dat jullie elkaar echt leuk vinden is een feest het beste moment om haar duidelijk te maken wat je precies voor haar voelt. De muziek staat dan zo hard dat praten geen zin heeft. Er blijft dan nog maar een manier over om alles in een keer duidelijk te maken.

10. Few night stand. De grootste nachtmerrie voor een vrouw is om na een nacht gedumpt te worden. Verleid haar met het vooruitzicht van een few night stand. Als je haar dat voorstelt kom je origineel over en ben je nog betrouwbaar ook!

 

Photo credit: emden09 via Foter.com / CC BY-NC-SA

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie