, , ,

Rijkste acteur ter wereld is Jerry Seinfeld (de top 10)

Rijkste acteur ter wereld is Jerry Seinfeld

Rijkste acteur ter wereld is Jerry Seinfeld (de top 10)

Je zult het er maar mee moeten doen, met een paar honderd miljoen. Het zijn overigens wel echte toppers en ze zijn vooralsnog allemaal in leven. Zelfs de vieze oude Bill Cosby staat in het lijstje.


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Rijkste acteur ter wereld is Jerry Seinfeld (de top 10)

10. Tom Hanks – $350 miljoen

Hanks was de eerste acteur na Spencer Tracy (1937/1938) die twee keer na elkaar de Oscar voor beste acteur won (in 1993 voor Philadelphia en in 1994 voor Forrest Gump).

9. Clint Eastwood – $375 miljoen

Eastwood speelt gitaar en piano. In de film City Heat laat hij zien dat hij piano kan spelen. Daarnaast maakte hij een aantal biografische films over jazzmuzikanten, zoals Charlie Parker in de film Bird. Zijn film Piano Blues droeg hij op aan Pinetop Perkins, Fats Domino en Dave Brubeck.

8. Bill Cosby – $380 miljoen

Begin 21e eeuw werd zijn reputatie overschaduwd door controversiële uitlatingen over de zwarte gemeenschap en meerdere aanklachten wegens seksueel misbruik. Er doken gerechtelijke verklaringen van Cosby op. Cosby gaf toe, dat hij meerdere vrouwen verdovende middelen toediende om seks te hebben.

7. Johnny Depp – $400 miljoen

Naast acteur is Depp een fervent gitaarspeler. Zo speelde hij mee met Alice Cooper en Joe Perry als The Hollywood Vampires


Zie hier de top 10 rijkste self-made vrouwen ter wereld 2022.


6. Sylvester Stallone – $400 miljoen

In 1975 schreef Stallone het script voor Rocky, het verhaal van de onbekende bokser die tegen de kampioen mocht vechten. In 1976 werd Stallones script verfilmd door John G. Avildsen, en mocht hij de hoofdrol spelen. De film was een groot succes die meer dan 100 miljoen dollar opleverde en 10 Oscarnominaties kreeg, waaronder twee voor Stallone. De film zou er drie winnen, voor Beste Film, Beste Regie (voor Avildsen) en Beste Montage.

5. Tyler Perry – $400 miljoen

Zijn vader was timmerman en ze hadden een zeer gespannen en gewelddadige relatie die leidde tot tot een depressie toen Perry tiener was.

4. Jack Nicholson – $400 miljoen

Jack Nicholson won in zijn carrière meer dan zestig filmprijzen, waaronder drie Oscars, drie BAFTA Awards en zeven Golden Globes.

3. Mel Gibson – $425 miljoen

In eerste instantie werd Mel Gibson voornamelijk bekend als acteur in actiefilms als de Mad Max en Lethal Weapon-films. Daarnaast speelde hij in historische drama’s als Hamlet en Braveheart, The Patriot en komedies als What Women Want. Sinds begin jaren negentig is hij ook actief als regisseur en producent.

2. Tom Cruise – $480 miljoen

Cruise heeft relaties gehad met de actrices Mimi Rogers (getrouwd van 9 mei 1987 tot 4 februari 1990), Nicole Kidman (getrouwd van 24 december 1990 tot 8 augustus 2001), Penélope Cruz (relatie van 2001 tot 2004) en Katie Holmes (verloofd in 2005).

1. Jerry Seinfeld – $ 820 miljoen

In 1989 maakte Seinfeld samen met Larry David de eerste afleveringen van The Seinfeld Chronicles voor de omroep NBC. Later werd de naam van het programma kortweg Seinfeld. Het programma was erg succesvol en werd tot 1998 gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie