Top 10 Mannen met de beroemdste snorren aller tijden

0
Albert Einstein - Top 10 Mannen met de beroemdste snorren aller tijden
Albert Einstein - Top 10 Mannen met de beroemdste snorren aller tijden

Mannen met de beroemdste snorren aller tijden

Snorren zijn mooi, snorren zijn ook mannelijk. Zie de echte mannen met echte snorren. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over beroemdheden op deze website.


Top 10 Mannen met de beroemdste snorren aller tijden


10. Ron Burgundy

Ron Burgundy
Ron Burgundy

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy is een filmkomedie uit 2004 onder regie van Adam McKay. De productie is genomineerd voor onder meer de People’s Choice Award voor ‘favoriete komedie’ dat jaar. Ben Stiller ontving daarentegen een nominatie voor de Golden Raspberry Award voor ‘slechtste acteur’.

Ron Burgundy is de beroemdste nieuwslezer van San Diego in de jaren 70. Veronica Corningstone, ’s werelds eerste nieuwslezeres, dreigt alleen populairder te worden en Rons plek in te nemen. Hier begint een langdurige strijd tussen de twee.


9. Groucho Marx

Groucho Marx
Groucho Marx

Julius Henry (Groucho) Marx (New York, 2 oktober 1890 – Los Angeles, 19 augustus 1977) was een Amerikaanse Joodse komiek, een van de Marx Brothers. Hij was de derde van de vijf overlevende zonen van Sam en Minnie Marx.


8. Clark Gable

Clark Gable
Clark Gable

Gable (Cadiz (Ohio), 1 februari 1901 – Los Angeles (Californië), 16 november 1960) was een Amerikaans acteur. Hij staat bekend als een van de grootste sterren uit de geschiedenis van Hollywood en als de meest succesvolle Amerikaanse acteur van voor de Tweede Wereldoorlog. Zijn bijnaam luidt dan ook The King of Hollywood. Zijn meest befaamde rol was die van Rhett Butler in Gone with the Wind uit 1939.


7. Walter Cronkite

Walter Cronkite
Walter Cronkite

Cronkite (St. Joseph (Missouri), 4 november 1916 – New York, 17 juli 2009) was een Amerikaanse tv-persoonlijkheid. Hij was jarenlang de anchorman van CBS News. Hij is onder meer bekend geworden door zijn emotionele aankondiging van de dood van John F. Kennedy op 22 november 1963 en van zijn verslagen van de maanexpedities samen met Arthur C. Clarke.


6. Charlie Chaplin

Charlie Chaplin
Charlie Chaplin

Chaplin (Walworth (Londen), 16 april 1889 – Corsier-sur-Vevey (Zwitserland), 25 december 1977) was een Engelse artiest, acteur, regisseur, componist en komiek. Daarnaast deed hij ook nog aan pantomime en vaudeville.

Hij was in de tijd van het ontstaan van de bioscoopfilm in de Verenigde Staten een van de beroemdste filmsterren ter wereld. Later werd hij ook filmregisseur.

Zijn bekendste rol was die van de zwerver The Tramp, een mannetje van eenvoudige komaf met een klein snorretje en een aanzienlijke persoonlijke waardigheid.

Met een strakzittende jas, een rotting (rotan wandelstokje) en een hoedje lukt het hem in het dagelijks leven steeds weer vanuit een underdog-situatie zijn moeilijkheden te overwinnen. Chaplin speelde deze rol met veel succes van 1914 tot 1936 in tientallen films.


5. Salvador Dalí

Salvador Dalí
Salvador Dalí

Dalí (Figueres, 11 mei 1904 – aldaar, 23 januari 1989) was een wereldberoemd Spaans kunstschilder.

Uitspraken van Dali:

    • Wie wil niet liever door geluk dommer worden dan wijzer door schade?
    • Ik ben de clown niet, dat is deze op monsterlijke manier cynische en onbewust naïeve maatschappij die het spel van de ernst speelt om haar idiotie beter te verhullen.
    • Ik geloof dat ik in wat ik schep een echt middelmatig schilder ben, wat ik als echt geniaal beschouw, is mijn visioen, niet datgene wat ik precies realiseer.

Website: www.salvador-dali.org


4. Mark Twain

Mark Twain in 1907
Mark Twain in 1907

Samuel Langhorne Clemens (Florida (Missouri), 30 november 1835 – Redding (Connecticut), 21 april 1910) is beter bekend onder zijn schrijversnaam Mark Twain. Hij was een Amerikaanse schrijver en humorist. Twain werd vooral bekend door zijn romans De Lotgevallen van Tom Sawyer en De Lotgevallen van Huckleberry Finn, waarvan met name de laatste vaak als Great American Novel (‘Grote Amerikaanse roman’) wordt aangemerkt.

Twain genoot een enorme populariteit bij het publiek. Met zijn scherpzinnigheid en vlijmscherpe satire oogstte hij lof van zowel critici als collegae. De Amerikaanse schrijver William Faulkner noemde Twain “de vader van de Amerikaanse literatuur”.[3] Uit zijn werk wordt uitgebreid geciteerd. Tijdens zijn leven was hij bevriend met vele hooggeplaatsten, zoals presidenten, wetenschappers, kunstenaars en ondernemers.


Top 3 Mannen met de beroemdste snorren aller tijden


3. Friedrich Nietzsche

(Röcken, 15 oktober 1844 – Weimar, 25 augustus 1900)

Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche

Nietzsche was een Duits filosoof, cultuurcriticus, componist, dichter en filoloog die wordt beschouwd als een van de invloedrijkste moderne denkers.


2. Adolf Hitler

(Braunau am Inn, 20 april 1889 – Berlijn (Führerbunker), 30 april 1945)

Hitler in 1935
Hitler in 1935

Hitler was een in Oostenrijk-Hongarije geboren Duits politicus en de leider van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP). Op 30 januari 1933 kwam hij aan de macht als rijkskanselier van Duitsland en na 2 augustus 1934 als staatshoofd (Führer en rijkskanselier).

Hij was aan de macht tot aan zijn dood in 1945. Hitler is het meest bekend om zijn centrale leidende rol in de opkomst van de Duitse variant van het, oorspronkelijk Italiaanse, fascisme in Duitsland (het nationaalsocialisme), de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.


1. Albert Einstein

(Ulm, 14 maart 1879 – Princeton (New Jersey), 18 april 1955)

Albert Einstein
Albert Einstein

Einstein was een Duits-Zwitsers-Amerikaanse theoretisch natuurkundige van Joodse afkomst. Hij wordt algemeen gezien als een van de belangrijkste natuurkundigen uit de geschiedenis, naast Isaac Newton en James Clerk Maxwell.

Zelf noemde hij altijd Newton als een veel belangrijker natuurkundige dan zichzelf omdat Newton, anders dan Einstein, behalve theoretische ook grote experimentele ontdekkingen deed. In het dagelijks leven is de naam Einstein synoniem geworden met grote intelligentie.


Geef een reactie