Top 10 rijkste komieken ter wereld 2022

0
Jerry Seinfeld - Top 10 rijkste komieken ter wereld 2022
Jerry Seinfeld - Top 10 rijkste komieken ter wereld 2022

Rijkste komieken ter wereld 2022

Is het mogelijk om veel geld te verdienen met humor? Zeker wel, dat hebben de onderstaande personen wel bewezen. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over geld op deze website.


Top 10 rijkste komieken ter wereld 2022

Bron: www.celebritynetworth.com


10. David Letterman – $400 miljoen

Letterman trad al vroeg in zijn carrière op als stand-up op comedian. Hij schreef voor shows in de jaren ’70 voordat hij de aandacht trok van talentscouts voor The Tonight Show Starring Johnny Carson, waar hij een vaste gast werd.

Hij begon zijn als presentator in 1982 met Late Night With David Letterman en was zeer succesvol tot aan zijn pensionering in 2015. Sindsdien speelt hij de hoofdrol in Netflix’ My Next Guest Needs No Introduction.


Zie hier de beste acteurs uit de Verenigde Staten – De top 25 aller tijden.


10. Bill Cosby – $400 miljoen

Cosby is vooral bekend door zijn creatie in en hoofdrol in The Cosby Show en was op een gegeven moment de best betaalde tv-acteur ter wereld. Hij bezat 20% van de show en verdiende miljoenen aan royalty’s.

In 2014 werd Cosby geconfronteerd met beschuldigingen van aanranding en in 2018 veroordeeld voor zware aanranding van de eerbaarheid.


8. Adam Sandler – Net worth: $420 miljoen

Sandler begon zijn carrière in stand-up voordat hij is ontdekt door Dennis Miller van Saturday Night Live. Hij speelde de hoofdrol in deze show.

Sandler verscheen ook in films als Coneheads en begon een succesvolle filmcarrière met films als Billy Madison en Happy Gilmore.


Zie hier de tien grootste cocaïnebaronnen ter wereld.


6. Jay Leno – $450 miljoen

Na een succesvolle start in stand-up, werd Jay Leno de presentator van The Tonight Show van 1992 tot 2009. Hij verdiende alleen al meer dan $ 320 miljoen aan zijn salaris. Leno treedt nog steeds regelmatig op en verschijnt ook regelmatig in tv-shows ‘s.


6. Byron Allen – $450 miljoen

De komiek en hoofd van Entertainment Studios is eigenaar van Allen Media Group. Hij begon zijn carrière na een eenmalige verschijning in The Tonight Show, wat leidde tot een co-hosting-optreden bij talkshow Real People.

Hij lanceerde ook Entertainers With Byron Allen en vervolgens zes tv-netwerken, waaronder Comedy.TV en Pets.TV.


Wist je dat rijke mensen minder socializen


5. Ellen DeGeneres – $500 miljoen

DeGeneres begon met haar sitcom Ellen van 1994 tot 1998. Dit bleek een baanbrekende tv-serie die leidde tot haar talkshow The Ellen DeGeneres Show, die liep van 2003 tot en met 2021. Ze was ook jurylid bij American Idol en was presentatrice van vele prijsuitreikingen.


4. Trey Parker – $ 600 miljoen

Trey Parker is de mede-bedenker van South Park, dat in 1997 werd uitgezonden en is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle tv-series.

Hij werkte ook aan films als Orgazmo en Team America: World Police, en co-creëerde Book of Mormon, de Tony-bekroonde Broadway-musical die meer dan $ 500 miljoen opbracht.


Antwoord op de vraag: hoe rijk zijn de Europese koningen en koninginnen?


3. Matt Groening – $ 600 miljoen

Matt Groening creëerde de iconische serie The Simpsons, die nu de langstlopende primetime tv-show in de geschiedenis is. Hij ontwikkelde ook Futurama, en meer recentelijk Netflix’s Disenchantment.


2. Matt Stone – $ 700 miljoen

Matt Stone is de ongelooflijk succesvolle mede-bedenker van South Park, dat al meer dan twee decennia bestaat. Hij heeft in de loop der jaren ook aan een aantal films gewerkt, waaronder Orgazmo en Team America: World Police.

Hij was ook mede-oprichter van Broadway’s Book of Mormon, een Tony Award-winnend succes dat meer dan $ 500 miljoen heeft opgeleverd.


4. Trey Parker – $600 miljoen

Parker is de mede-bedenker van South Park, gestart in 1997, en is uitgegroeid tot één van de meest succesvolle tv-series.

Hij werkte ook aan films als Orgazmo en Team America: World Police, en co-creëerde Book of Mormon, de Tony-bekroonde Broadway-musical die meer dan $ 500 miljoen opbracht.


Zie hier de top 10 seden met de meeste miljardairs volgens Forbes.


3. Matt Groening – $600 miljoen

Groening creëerde de iconische serie The Simpsons, die nu de langstlopende primetime tv-show in de geschiedenis is. Hij ontwikkelde ook Futurama en meer recentelijk Netflix’s Disenchantment.


2. Matt Stone – $700 miljoen

Stone is de succesvolle mede-bedenker van South Park, dat al meer dan twee decennia loopt. Hij heeft in de loop der jaren ook aan een aantal films gewerkt, waaronder Orgazmo en Team America: World Police.

Hij is ook mede-oprichter van Broadway’s Book of Mormon, een Tony Award-winnend succes dat meer dan $ 500 miljoen heeft opgeleverd.


Zie hier de top 10 beste Monty Python sketches aller tijden.


1. Jerry Seinfeld – $950 miljoen

Jerry Seinfeld moet Seinfeld bedanken voor zijn enorme fortuin. Dit was één van de meest winstgevende sitcoms in de geschiedenis. Hij verdiende $ 60 miljoen aan basissalaris, maar bezit 15% van de complete show.

Dit betekent dat hij in de loop der jaren nog veel meer heeft verdiend met de verkoop van de aandelen. Hij was ook de eerste tv-acteur die $ 1 miljoen verdiende per aflevering van zijn eigen show.


Top 10 rijkste komieken ter wereld 2022

  1. Jerry Seinfeld – $950 miljoen
  2. Matt Stone – $700 miljoen
  3. Matt Groening – $600 miljoen
  4. Trey Parker – $600 miljoen
  5. Ellen DeGeneres – $500 miljoen
  6. Byron Allen – $450 miljoen
  7. Jay Leno – $450 miljoen
  8. Adam Sandler – Net worth: $420 miljoen
  9. Bill Cosby – $400 miljoen
  10. David Letterman – $400 miljoen

Zie hier de negen kenmerken van miljardairs volgens Rafael Badziag.


Geef een reactie