, , , , ,

Amerikaanse presidenten en buitenechtelijke affaires, acht met hier en daar beeld…

Amerikaanse presidenten en buitenechtelijke affaires

Amerikaanse presidenten en buitenechtelijke affaires

‘Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.’ om de grote Oscar Wilde maar eens te citeren. Ben je president van Verenigde Staten, dan kun je er over meepraten.

Hier negen presidenten die naast het normale familieleven er en een tweede of meer aan toe wisten (weten?) te voegen. Lees en kijk meer over Kennedy, Clinton, Trump en de anderen…


Lees hier->>> meer interessante artikelen over politiek op deze website…


Amerikaanse presidenten en buitenechtelijke affaires


1. Thomas Jefferson (1801-1809)

We trappen af met Thomas. Hij was de eerste president waar we zeker van weten dat hij buiten het potje plaste. Hij zou het onder andere doen met Sally Hammings een zgn. slavin.

Hij was de godfather van haar vijf kinderen en in zijn testament gaf hij aan dat deze kinderen ‘bevrijd’ uit slavernij moesten worden.


2. Warren Harding (1921-1923)

We slaan even honderd jaar over en komen bij Warren Harding. Hij zou zijn heen gegaan door een hartaanval, maar boze tongen beweren dat mevrouw Harding achter zijn dood zat. Zij zou hem vergiftigd hebben vanwege zijn affaires.

Minimaal twee affaires worden Harding toegeschreven. Één met Nan Britton waarbij hij een dochter zou hebben geproduceerd genaamd Elizabeth Ann. De ander was Carrie Fulton Phillips. Zij zou van de Republikeinse Partij $ 50.000,- (in 2018 zo’n 650.000 dollar) hebben gekregen om maar mondje te houden en haar benen bij elkaar.


3. Franklin D. Roosevelt (1933-1945)

De grote held als het gaat om de Tweede Wereldoorlog en het voorzien van Amerikanen van enige sociale zorg. Zijn grote liefde was mevrouw Lucy Mercer. Zijn vrouw Eleonor kwam er achter en dreigde met een scheiding.

Franklin beloofde haar eeuwige trouw, maar bleef haar gewoon zien wanneer hij kon. Mevrouw Mercer was zelfs aan zijn zijde toen hij zijn laatste adem uitblies.


4. Dwight D. Eisenhower (1953-1961)

Nog zo’n enorme held uit de Tweede Wereldoorlog. Zijn persoonlijke chauffeuse en voormalig Brits model uit Groot-Brittannië beroerde meer dan de pook van zijn dienstauto.


Zie hier de top 10 belangrijkste moorden in de geschiedenis aller tijden.


5. John F. Kennedy (1961-1963)

Er zijn weinig presidenten die het zo bont maakten als John. F. Kennedy. Zijn amfetamine gebruik en allerlei andere opwekkende middeltjes om de pijn aan zijn rug te verminderen zouden ten grondslag liggen aan zijn onverzadigbare driften.

Denk aan de Witte Huis schoonmaaksters, de dames in zijn staf, vrouwen van Maffiosi, filmsterren, journalisten en niet te vergeten de grote Marilyn Monroe.

https://youtu.be/EqolSvoWNck


6. Lyndon B. Johnson (1963-1969)

Deze weinig aantrekkelijk opvolger van Kennedy was er ook eentje die meerdere affaires op zijn conto mag schrijven. Één van deze dames was Madeline Brown, die in 1950 zijn zoon genaamd Steven ter wereld bracht. Johnson heeft overigens altijd keurig voor het mannetje betaald.


Zie hier de Top 10 beste boeken over presidenten in de Verenigde Staten.


7. Bill Clinton (1993-2001)

Natuurlijk is Kennedy de grootverbruiker, maar de tweed plaats is betwist. Is het Bill Clinton, of de volgende op de lijst genaamd Donald J. Trump. Van Monika Lewinsky weten we het wel heel eg zeker.

Deze affaire kostte hem bijna zijn presidentschap, maar leverde hem misschien ook wel een presidentschap op. Want ja een echte man… Overigens beweerde hij zelf: “I did not have sexual relations with that woman.” Want ze zou alleen orale handelingen bij hem hebben verricht en dat wordt in het zuiden van de Verenigde Staten niet gezien als daadwerkelijk ‘intercourse’.

https://youtu.be/VBe_guezGGc


8. Donald J. Trump (2016-…)

‘The Donald’ of ‘Donald the Hump’ voor intimi, is berucht waar het gaat om de bejegening van dames. Natuurlijk kent iedereen ‘Grab ‘m by the pussy’, zijn relatie met de pornoster Stormy Daniels en de Playboy model Karen McDougal. Verder zouden nog eens minimaal 19 dames hem aanklagen vanwege minder prettige handelingen waar het gaat om de liefde.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie