Beste werkgevers van 2014, een top 10

0
Beste werkgevers van 2014, een top 10
Beste werkgevers van 2014, een top 10

Beste werkgevers van 2014, wie zou er niet willen werken. Dit gaat dan wel om bedrijven die meer dan 1.000 mensen in dienst hebben. Wil je van baan veranderen, kijk dan toch maar even naar dit lijstje beste werkgevers van 2014.

Beste werkgevers van 2014, een top 10
Beste werkgevers van 2014, een top 10

Beste werkgevers van 2014, een top 10

Bron: website beste werkgevers

10. ASVZ

ASVZ is een zorgorganisatie, gespecialiseerd in kleinschalige zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Meer dan 5000 medewerkers zetten zich samen met ruim 1600 vrijwilligers in voor ongeveer 5200 cliënten in Zuid-Holland en West-Brabant. Dat kunnen (jong)volwassenen, ouderen, kinderen of gezinnen zijn.

9. Brunel

Brunel is een detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in engineering, finance, IT, legal, marketing en olie.

8. Ons Tweede Huis

Ons Tweede Thuis is er voor mensen met een beperking. Wonen, werken, dagbesteding en ambulante ondersteuning in Amstelland en de Meerlanden.

7. Hutten

Hutten is uitgegroeid tot een onderscheidende, toonaangevende nationale culinaire dienstverlener. Hutten maakt het verschil door altijd meer aandacht te geven aan gasten, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij.

6. KLM

KLM is vandaag de dag de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. Sinds de fusie in 2004 maakt KLM deel uit van de AIR FRANCE KLM groep.

5. Schiphol Group

Amsterdam Airport Schiphol is een goed geoutilleerde internationale luchthaven met moderne faciliteiten. Wij bieden deze faciliteiten aan 99 lijndienstmaatschappijen aan, die in 2013 samen 52,6 miljoen reizigers en ruim 1,5 miljoen ton vracht via Schiphol naar hun bestemming brachten.

4. Landal GreenParks

Het grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur met uitgebreide faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf bij Landal GreenParks.

3. Vanderlande

Gespecialiseerd in geautomatiseerde material-handling systemen voor o.a. de luchtvaartindustrie.

2. JP van den Bent Stichting

Mensen met een beperking willen graag hun wensen, dromen en idealen verwezenlijken. De JP van den Bent stichting biedt de ondersteuning die daarbij nodig is.

1. Stichting Buurtzorg

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert.

Geef een reactie