De beste tips om te spieken of hoe moet ik spieken? (15 tips)

0
De beste tips om te spieken of hoe moet ik spieken? (15 tips)
De beste tips om te spieken of hoe moet ik spieken? (15 tips)

De beste tips om te spieken of hoe moet ik spieken?, is iets wat iedereen heel af en toe wel eens nodig heeft. Disclaimer: de redactie neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de praktische uitvoering van het onderstaande.

Iedere verwijzing naar deze website wordt zeer op prijs gesteld, maar ontslaat de betrapte spieker niet van de eigen verantwoordelijkheid. Maar we hadden al een artikel over de Beste Huiswerktips en dat houdt de boel in evenwicht.


Lees hier ->>> meer lifehacks op deze website.


Je hebt een “1” en word je vaker gepakt en van school gestuurd, word dan stratenmaker of ga werken groenvoorziening. “Kende gij dan godverdomme niet zien dat wij aan het werk zijn, verrekte mongol!!!” Zijn ook prima banen en daar hoef je niet voor te leren (spieken).

Maar waarom zou je je huiswerk voor a.s. maandag nou niet gewoon leren? Omdat het maken van een spiekbrief juist helpt bij het leren. Je moet kort en krachtig een samenvatting schrijven van de belangrijkste zaken. En dat is nu juist een hele goede leermethode.

De beste tips om te spieken of hoe moet ik spieken? (15 tips)

Zet een mooi hartje op het spiekbriefje, gebruik alleen afkortingen die jij begrijpt. Doe er wat parfum op, niet teveel, anders gaat het te veel stinken… Zet de naam van Angeline Jolie er onder of neem de naam van je eigen vriendin. Is het dan raar dat je stiekem naar het briefje kijkt?

Oefening baart kunst
Oefen samen met je vrienden in het spieken. Wat valt op en wat valt niet op? Dit maakt je stukken relaxter mocht je wat steun voor die voldoende nodig hebben.

Waar kunnen de briefjes:
In je mouw, in je etui, in je rekenmachientje, onder klep van je pet, in de cv, in de vensterbank, in je agenda, in je atlas als je die gaat gebruiken, in je sok, in je schoenen, onder het toetsenbord van de PC en geplakt onder je bank.


Zie hier negen tips om effectief te studeren.


Schrijven kunnen we:

Op je hand, onder een vieze pleister, net boven je enkel, in je etui, op je onderarm en mouw erover heen, op je gum, op je agenda, in je atlas als je die gaat gebruiken, onder op je schoenen, met potlood op je bank, op een nep-proefwerkblad, op je pols en op je rugzakflap, aan de binnenkant van het etiket van je flesje water

Voor de dames:
Onder je rok op je bovenbeen, in je lange haar of in je decolleté, op je nagels met nagellak codes,


Zie hier de top 100 beste business scholen in Europa 2022.


Geef een reactie