De Friendzone Formule Dat Elke Keer Werkt..

0

Bonjourno!

Zie je er niet fantastisch uit?

Goed voor je.

Maar hey, ik verwacht dat je er morgen nog beter uitziet J!

Oké, genoeg met het vleien en uitdelen van validatie.

Laten we beginnen.

In deze blog gaan we je brein weer wat slimmer, aantrekkelijker en mooier maken.

We krijgen vaak vragen over hoe je weet of je in de friendzone zit en of er nog hoop is om eruit te geraken? Wel, ik kan je dit vertellen, na deze blog ga je perfect weten hoe je dit doet.
 

Buckle up.

Als je vraagt of je in de friendzone zit, en je hebt op dit moment geen seks met haar, dan ja captain… Je zit in de friendzone. Je hoeft het niet te vragen, je weet het al.

Maar dit is oké, er zijn krachten die je niet kent die je in de friendzone hebben geplaatst. Dus kom terug naar ons, waar de lucht zuiver is, dan kunnen we de friendzone domineren.

De friendzone is niet echt!

 
Om te beginnen is de friendzone niet echt. Het is een label dat iemand heeft geplaatst op iemand anders. Je kan dit label nemen en het verwijderen.

In de realiteit is er één meisje uit de 4 miljard vrouwen die geen seks met je wil. In plaats van je te focussen op een meisje dat niet met je in bed wil kruipen, kun je je beter richten op andere meisjes. Wat er dan gebeurt is dat je je minder gehecht voelt aan haar wat je toelaat om haar meer te plagen, te diskwalificeren en uit te dagen op een speelse manier.

En HEY, als je met andere meisjes omgaat triggert dit pre-selectie. Nu gaat zij achter jou aangaan.

Dus het is gewoon een label, de ene dag wil ze je niet naaien en een week later pas je alles toe wat ik je zeg en zit zij in JOUW friendzone.

Tijdelijke afkeuring

De grote reden waarom veel gasten in de friendzone belanden is omdat ze te bang zijn voor tijdelijke afkeuring. Het idee dat ze kunnen afgewezen worden door een meisje, of dat zij niet zo geïnteresseerd is als hij had gehoopt..

..maakt je bang om haar kwijt te spelen, het bevriest je.

Het louter idee dat dit kan gebeuren doet je gedragen als een kleine b****. Al je aantrekkelijke mannelijke kenmerken verdwijnen en haar aantrekking is weg.

De spreuk is verbroken Merlijn.

En dat is waarom je in de friendzone beland!

Kijk naar de REALITEIT. Je ziet nooit een badass in de friendzone. Het gebeurt gewoonweg niet omdat hij er niet om geeft dat hij tijdelijk wordt afgewezen of wordt goedgekeurd.

Riskeer het! Doe wat je wil, zeg wat je wil, je keurt JEZELF goed. Als je jezelf goedkeurt ben je een man met integriteit, waar andere mannen mee willen omgaan en vrouwen mee willen slapen.

friend-zone

Hier zijn twee van de vijf technieken om je te lanceren naar de BED-ZONE:

  • Zeg NEE. Zeg ja als je ja wil zeggen en nee wanneer je het niet wil. Ben oké met NEE te zeggen.
  • Maak seks een deel van je leven. Hier kan ik letterlijk hele boeken over schrijven, maar wat je nu gewoon hoort te weten is dat wanneer de connectie VOOR de aantrekking komt, je in de friendzone beland. Wil je de friendzone vermijden, zorg dan EERST voor aantrekking en maak DAN PAS een connectie.

Een techniek dat we gebruiken is diskwalificatie. Diskwalificeren op de juiste manier triggert enorme aantrekking in een vrouw.

Er zijn nog een groot aantal zaken waar je rekening mee dient te houden, dit is slechts een introductie.

Ter info, we hebben een compleet e-boek geschreven over de friendzone. Ben je de friendzone echt beu en wil je belanden in de bedzone? Wel, ga ervoor! Deze link brengt je naar de pagina waar je je kan opgeven voor het ontvangen van dit GRATIS e-boek. Verder heb je de mogelijkheid om extreem kwaliteitsvol Dagelijks Dating Advies te ontvangen.

Domineer die friendzone en zie je aan de andere kant.

Cheers buddy!

Ruben Nova
Vlaanderen’s #1 Avontuurlijk Dating Coach.

Site: www.teamnova-dating.com

Geef een reactie