Top 10 beste films met Leonardo DiCaprio

0
The Wolf of Wall Street - Beste films met Leonardo di Caprio
The Wolf of Wall Street - Beste films met Leonardo di Caprio

Beste films met Leonardo di Caprio

Inmiddels, zeker na The Wolf of Wall Street, zijn wij ook om. DiCaprio is een groot acteur. Lees meer…

Website: www.leonardodicaprio.com


Lees hier ->>> meer over film op deze website.


Top 10 beste films met Leonardo DiCaprio


10. The Wolf of Wall Street

Rotten Tomatoes score: 79 percent

Hoewel The Revenant een Oscar won, is The Wolf of Wall Street beter. DiCaprio vecht misschien niet tegen een beer, maar hij levert wel een mooie fysieke prestatie als een moreel dubieuze effectenmakelaar.


Zie hier de de top 50 grootste helden in films.


9. Marvin’s Room&lt

Rotten Tomatoes score: 84 percent

In deze Oscarwinnende film uit 1996 zet DiCaprio zijn reeks emotioneel getroebleerde tienerrollen voort als Hank, de zoon van het personage van Meryl Streep. De zoon is naar een psychiatrische instelling gestuurd nadat hij het huis van zijn moeder in brand heeft gestoken. In de film neemt DiCaprio het op tegen acterende zwaargewichten als Streep, Diane Keaton en Robert De Niro.


8. Once Upon a Time… In Hollywood

Rotten Tomatoes score: 85 percent

Brad Pitt kreeg de lof (en de Oscar) voor zijn rol in Quentin Tarantino’s Hollywood-drama uit de jaren 60, maar het is DiCaprio’s Rick Dalton die centraal staat in de film.


Wist je dat: Vrouwen in films: ze doen er niet toe zegt onderzoek…


7. The Aviator

Rotten Tomatoes score: 86 percent

Talloze acteurs hebben geprobeerd om een ​​film over Hollywood-mogul en kluizenaar Howard Hughes van de grond te krijgen, zonder succes, met onder andere Nicolas Cage, Johnny Depp en Edward Norton die zich hadden aangemeld. DiCaprio (en Scorsese) kriggen het project echter in de bioscopen en DiCaprio kreeg een Oscar-nominatie, hoewel hij verloor van Jamie Foxx.


Zie hier de 20 invloedrijke mensen die zijn gestorven in 2022.


6. Inception

Kijkers van Inception zullen het er misschien nooit over eens zijn of DiCaprio’s Cobb aan het einde van de film nog steeds in een droom is, maar de meesten zijn het erover eens dat de geestverruimende thriller één van de meest vermakelijke films van de acteur is.


Zie hier de top 10 grootste actiehelden uit de jaren negentig.


5. Django Unchained

Quentin Tarantino dwingt de acteur om nog verder te gaan in zijn door blaxsploitation geïnspireerde western. Christoph Waltz kreeg de bijrol Oscar voor de film, maar DiCaprio’s sinistere racist Calvin Candie maakt een even sterke indruk.


4. Titanic

James Cameron’s film kreeg 14 Oscar-nominaties (en won er 11), maar DiCaprio was er niet bij. Desondanks zal DiCaprio voor een bepaalde generatie altijd Jack zijn, de koning van de wereld.


Zie hier de top 12 beste films over drugs.


Top 3 beste films met Leonardo DiCaprio


3. What’s Eating Gilbert Grape

Deze film uit 1993 bezorgde de acteur zijn eerste grote onderscheidingen, waaronder zijn eerste Oscar- en Golden Globe nominaties. Hij verloor beide van Tommy Lee Jones in The Fugitive. Voor zijn rol als gehandicapte jongere broer van het personage van Johnny Depp kreeg hij destijds enorm veel lof.


Zie hier de Top 10 beste romantische komedies aller tijden.


2. The Departed

Hoewel Scorsese met misdaaddrama uit 2007 de Oscar voor de beste film ontving, nomineerde de Academie dat jaar DiCaprio-optreden voor een andere film, in Blood Diamond. Hoewel die film grotendeels is vergeten, heeft Scorsese’s remake van de Hong Kong-film Infernal Affairs een plaats in de top 50 beste IMDB-films ooit gemaakt.


1. Catch Me If You Can

Er is iets aan DiCaprio’s glibberige charisma van een filmster dat hem tot een geweldige oplichter maakt. Catch Me If You Can kwam uit in 2002, wat de omslag voor hem betekende van hartenbreker uit de jaren 90 naar serieuze acteur.


Wij stellen een bijdrage voor ons werk zeer op prijs als blijk van waardering van uw kant en voor ons om er nog harder aan te werken!

Bedrag


Zie hier de top 10 beste films over de Tweede Wereldoorlog aller tijden.


Top 10 beste films met Leonardo DiCaprio

  1. Catch Me If You Can
  2. The Departed
  3. What’s Eating Gilbert Grape
  4. Titanic
  5. Django Unchained
  6. Inception
  7. The Aviator
  8. Once Upon a Time… In Hollywood
  9. Marvin’s Room&lt
  10. 10. The Wolf of Wall Street

Geef een reactie