Top 25 beste boeken om miljonair te worden

0
Top 25 beste boeken om miljonair te worden
Top 25 beste boeken om miljonair te worden

Top 25 beste boeken om miljonair te worden

Is het ook moeilijk voor jou een miljoen verdienen? Nou, als je de onderstaande boeken tot je neemt, zal de kans in ieder geval veel groter worden. Als je alle boeken zou aanschaffen van deze lijst kost dat je misschien € 750,-.

Je zou met bedrag ook mee kunnen doen aan de Staatsloterij echter een investering in deze literatuur levert waarschijnlijk meer rendement op. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over rijk worden op deze website.


Top 25 beste boeken om miljonair te worden

Bron: www.mint.intuit.com


25. Cashing in on the American Dream – Paul Terhorst

Goodreads-beoordeling: 3,79/5
beoordeling: Nvt

Er zijn veel versies van de Amerikaanse droom en financieel onafhankelijkheid en vervroegd met pensioen gaan is daar zeker één van. Paul Terhorst laat je zien hoe je deze droom kunt verzilveren met een vijfjarenplan om door aanzienlijke besparingen met pensioen te gaan.

Verder leer je onderweg psychologische en financiële hindernissen te overwinnen. Dit boek staat op de lijst van miljardair Mark Cuban met boeken die hem hebben gevormd.

Nadat je van zowel financiële experts als miljonairs heeft geleerd over persoonlijke financiën, zakelijke en levensstijladviezen, kunt je vandaag nog beginnen met het beheren van uw geld met de Mint-app.

Op een dag ben je misschien wel de volgende miljonair die anderen inspireert om de controle over hun financiën te nemen en ook hen rijkdom op te laten bouwen.


Wist je dat vrouwen op dominante mannen vallen…


24. Business Adventures – John Brooks

Goodreads-beoordeling: 3,82/5
Audio-beoordeling: 4 sterren

Als Bill Gates dit het beste zakenboek vindt dat hij ooit heeft gelezen, kun je dat beter ook maar doen en aantekeningen maken. Brooks vertelt de faal- en succesverhalen van twaalf Wall Street-bedrijven en geeft je toegang tot het reilen en zeilen van bedrijfsfinanciën.

Lees dit boek om waardevolle lessen te leren over de volatiliteit van bedrijven.

Koopt


Zie hier de lijst meest inspirerende mensen van 2016 volgens Fortune.


23. Everyday Millionaires – Chris Hogan

Goodreads-beoordeling: 3,86/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Chris Hogan laat zien hoe gewone mensen hun rijkdom vergaarden zonder een enorme erfenis. Door 10.000 Amerikaanse miljonairs te bestuderen, toont Hogan aan dat het opbouwen van rijkdom eigenlijk haalbaar is, ongeacht inkomen of status.

Hij concludeert dat toewijding en heel hard werken je kunnen helpen miljonair te worden.

Koopt


Hoe kun je succesvol daten? Dit zegt de wetenschap…


22. Start Small Finish Big – Fred DeLuca

Goodreads-beoordeling: 3,92/5
Audio-beoordeling: Nvt

Oprichter van Subway, Fred DeLuca, vertelt het verhaal van hoe de kleine broodjeszaak die hij begon met een lening van $ 1.000, veranderde in een franchise van $ 3 miljard met winkels in 60 landen.

DeLuca biedt zakelijk advies van hemzelf en andere ondernemers voor elke stap in het proces, van het starten met je idee tot het continu verbeteren van je bedrijf. Het is vooral inzichtelijk voor startende bedrijven met een beperkt kapitaal.

Koopt


Hoe kun carrière maken? Trouw met Pietje of Marietje precies!


21. The Automatic Millionaire – David Bach

Goodreads-beoordeling: 3,94/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

David Bach gebruikt het verhaal van een gemiddeld Amerikaans stel om te illustreren dat je geen hoog inkomen hoeft te hebben om rijk te zijn. Bach pleit ervoor dat je altijd eerst jezelf moet betalen en dat het automatiseren van je financiën je in de toekomst zal betalen.

Hij zegt dat het opzetten van het systeem slechts een uur duurt en dat je het maar één keer hoeft te doen [omdat] de rest automatisch gaat!

Koopt


Wist je dat mannen die zich omringen met mooie vrouwen aantrekkelijker zijn?


20. Lean In – Sheryl Sandberg

Goodreads-beoordeling: 3,95/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

‘Lean In’ is het bestverkochte boek van Sheryl Sandberg over vrouwen en leiderschap. Sandberg pleit ervoor dat vrouwen zelfvertrouwen hebben en kleine veranderingen doorvoeren die hen de promotie, verhoging en gelijke beloning opleveren die ze verdienen.

Dit boek wordt aanbevolen door haar collega Facebook executive, Mark Zuckerberg en zakenmagnaat, Richard Branson.


Zie hier de Top 10 beste businesscoaches ter wereld voor ondernemers 2023.


19. How Rich People Think – Steve Siebold

Goodreads-beoordeling: 3,96/5
Audio-beoordeling: Nvt

Ooit afgevraagd hoe rijke mensen denken? Steve Siebold interviewde honderden miljonairs om erachter te komen en deelde zijn bevindingen met gewone mensen.

Hij ontsluit de geheimen achter de mentaliteit van een miljonair en wil dat je het als een wetenschap bestudeert.

Koopt


18. MONEY Master the Game – Tony Robbins

Goodreads-beoordeling: 3,97/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Na onderzoek en interviews met financiële experts en legendes (denk aan Steve Forbes en Warren Buffett), bedacht Tony Robbins een zevenstappenplan om jou en je gezin te helpen financiële vrijheid te bereiken.

Robbins pleit voor lezers van alle inkomensniveaus en biedt praktisch advies over het beheren van geld en het nemen van belangrijke financiële beslissingen.

Koopt


Zie hier de top 10 gewoonten van de rijkste mensen ter wereld.


17. Built to Last – James C. Collins en Jerry I. Porras

Goodreads-beoordeling: 4,02/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het vergaren van rijkdom in het bedrijfsleven, ontdek wat buitengewone bedrijven zoals Disney en Hewlett-Packard onderscheidt van de rest.

Collins en Porras onthullen de kwaliteiten van ‘visionaire bedrijven’ en creëren een kader voor het ontwerpen van welvarende organisaties. Of je nu een ondernemer bent of je omhoog werkt op de zakelijke ladder, deze concepten zijn van toepassing op elk bedrijf.

Koopt


Zie hier de 50 belangrijkste eigenschappen van miljonairs.


16. The Millionaire Next Door – J. Stanley en William D. Danko

Goodreads-beoordeling: 4,04/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Thomas J. Stanley en William D. Danko onthullen in dit boek de verrassende kenmerken die de rijksten van Amerika delen. Leer belangrijke levenslessen van de rijken, zoals het efficiënt besteden van tijd en middelen, onder je stand leven en financiële vrijheid en zelfredzaamheid boven alles waarderen.

Als je deze lessen gebruikt, kun je een ‘wonderbaarlijke accumulator van rijkdom’ worden in plaats van een ‘onder-accumulator van rijkdom’.

Koopt


Zie hier 10 Gewoonten die rijke mensen volgen voor succes.


Top 15 beste boeken om miljonair te worden


15. Your Money or Your Life – Vicki Robin

Goodreads-beoordeling: 4,05/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Er is een verschil tussen gewoon je brood verdienen en een zinvol leven leiden. Auteur Vicki Robin biedt een programma in negen stappen dat probeert de manier waarop u met uw geld omgaat te veranderen en u helpt bewuster te leven.

Robin pleit ervoor dat geld bespaard moet worden door goede gewoontes en mindfulness en dat je goed kunt leven voor minder.

Koopt


Zie hier de top 10 beste boeken om rijk te worden 2020 – samenvatting & video.


14. How to Be Rich – J. Paul Getty

Goodreads-beoordeling: 4,09/5
Audio-beoordeling: Nvt

Wanneer u advies inwint over hoe u rijk kunt worden, zou u graag willen horen van iemand die de geloofwaardigheid heeft van aangetoond financieel succes. J. Paul Getty werd in 1966 in het Guinness Book of Records uitgeroepen tot ‘ s werelds rijkste burger en kwalificeert zich absoluut als een autoriteit op dit gebied.

In zijn boek deelt hij de blauwdruk om zijn miljarden te verdienen en zijn filosofie achter rijk zijn.

Koopt


Antwoord op de vraag: Miljonair worden, hoe doe je dat? 10 geweldige tips


13. How to Be a No-Limit Person – Wayne W. Dyer

Goodreads-beoordeling: 4,11/5
Audio-beoordeling: 4,8 sterren

In deze motiverende hulpbron leert Dr. Wayne Dyer u hoe u controle kunt krijgen over de manier waarop u problemen en mensen benadert. Als zelfhulpadvocaat en hulpverlener instrueert hij je om na te denken over de oorsprong van je gevoelens om er op een actiegerichte, positieve manier mee om te gaan.


Zie hier de eerste banen van 10 miljardairs.


12. I Will Teach You to Be Rich – Ramit Sethi

Goodreads-beoordeling: 4,12/5
Audio-Hoorbare beoordeling: 4,5 sterren

Als je een stapsgewijze handleiding wilt over hoe je rijk kunt worden, kun je terecht bij de door Forbes uitgeroepen tot ‘rijkdomtovenaar’, Ramit Sethi. Zijn boek beschrijft een programma van zes weken over hoe u meer kunt sparen, schulden kunt afbetalen en over uw financiën kunt onderhandelen, terwijl u ook uw zuurverdiende geld kunt uitgeven.

Koopt


Zie hier de samenvatting: De 21 succesgeheimen van selfmade-miljonairs door Brian Tracy.


11. Thinking, Fast and Slow – Daniel Kahneman

Goodreads-beoordeling: 4,16/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Nobelprijswinnaar cognitief psycholoog Daniel Kahneman biedt in dit boek inzicht in de systemen van logisch en emotioneel denken. Hij benadrukt de cognitieve vooroordelen die van invloed zijn op hoe we op de aandelenmarkt spelen of risico’s in ons leven waarnemen.

Door onze twee denksystemen te begrijpen, kunnen we betere beslissingen nemen voor ons persoonlijke en professionele leven en de negatieve effecten van onze vooroordelen voorkomen.

Koopt


Zie hoe word ik miljonair? De zes tips van Grant Cardone


Top 10 beste boeken om miljonair te worden


10. Think and Grow Rich – Napoleon Hill

Goodreads-beoordeling: 4,17/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Dit motiverende boek, oorspronkelijk gepubliceerd in 1937, is geïnspireerd op zakenmagnaten zoals Henry Ford en King Gillette om de geheimen van financieel succes te demonstreren.

Hill beweert dat deze geheimen in de loop der jaren voor velen rijkdom hebben gegenereerd en je fortuin kunnen brengen als je er klaar voor bent en weet wat je wilt.

Koopt


Zie hier: hoe rijk te worden: acht tips volgens Forbes.


9. The Millionaire Mind – Thomas J. Stanley

Goodreads-beoordeling: 4,20/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

The Millionaire Mind” van Thomas J. Stanley, ondervraagt ​​meer dan 1.000 miljonairs om meer inzicht te krijgen in het leven van de ultrarijken.

Stanley identificeert gemeenschappelijke succesfactoren onder miljonairs, zoals zuinig leven en financiële risico’s nemen. Bovendien vinden miljonairs meer succes in zowel werk als huwelijk. Het toepassen van hun denkwijze op leven kan je  daarom helpen om op alle aspecten te slagen.

Koopt


8. Secrets of the Millionaire Mind – T. Harv Eker

Goodreads-beoordeling: 4,20/5
Audio-beoordeling: 5 sterren

Secrets of the Millionaire Mind legt het verband tussen rijk willen worden en daadwerkelijk rijk zijn. Het is opgedeeld in twee delen, waarbij deel één zich richt op het identificeren en resetten van uw geldblauwdruk, terwijl deel twee inzicht geeft in de gedachten en het gedrag van de rijken.

Het boek laat zien dat sommige mensen niet voorbestemd zijn voor financieel succes, maar als je je geldblauwdruk verandert en begint te denken zoals de rijken, je ook rijk kunt worden.

Koopt


Zie hier tien aanwijzingen om miljonair te worden.


7. Conscious Business – Fred Kofman

Goodreads-beoordeling: 4,21/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Dit boekt pleit voor het toepassen meer bewustzijn toepast op alle aspecten van je werk. Het spoort je aan om obstakels te herkennen, de behoeften van je team te identificeren en deel te nemen aan goede communicatie en besluitvorming.

Het boek heeft ook een spiritueel element dat onderzoekt wie je bent en wat je doel is om dat bewustzijn naar de oppervlakte te brengen.

Koopt


Zie hier de Top 10 jongste miljonairs van Nederland 2023.


6. How to Win Friends and Influence People – Dale Carnegie

Goodreads-beoordeling: 4.21/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Hoewel het niet zozeer een hulpmiddel is voor persoonlijke financiën, biedt het bestverkochte eerste boek van Dale Carnegie advies aan mensen die hopen succes te behalen in het leven en in het bedrijfsleven. Het schetst verschillende manieren om ervoor te zorgen dat mensen je aardig vinden.

Ook laat het manieren zien om mensen te overtuigen om te denken hoe jij denkt en hoe je anderen kunt beïnvloeden zonder negatieve gevoelens op te wekken.

Zie hier de samenvatting van How To Win Friends And Influence People van Dale Carnegie op deze website.


Top 5 beste boeken om miljonair te worden


5. The Intelligent Investor – Benjamin Graham

Goodreads-beoordeling: 4,23/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Leer de filosofie van ‘value investing’ van de gerenommeerde beleggingsadviseur Benjamin Graham. Als hoofdbestanddeel doorbreekt dit boek de façade van Wall Street en schetst het langetermijnstrategieën om je te helpen de gewenste resultaten met uw beleggingen te behalen. Oorspronkelijk gepubliceerd in 1949, is dit boek nog steeds actueel en wordt zelfs aanbevolen door Warren Buffett.

Koopt


4. The Richest Man in Babylon – George S. Clason

Goodreads-beoordeling: 4,26/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Dit boek staat bekend als een klassiek werk over financiële planning en persoonlijke rijkdom en gebruikt Babylonische gelijkenissen om financiële wijsheid te onderwijzen. Het biedt lessen over de basis, zoals het sparen van een deel van je inkomen, binnen je mogelijkheden leven en je geld voor je laten werken.

Koopt


Top 3 beste boeken om miljonair te worden


3. The Bogleheads’ Guide to Investing” – Taylor Larimore, Michael LeBoeuf en Mel Lindauer

Goodreads-beoordeling: 4,30/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Deze gerespecteerde, praktische gids voor beleggen laat de filosofie van zakenmagnaat en Vanguard-oprichter, John ‘Jack’ Bogle zien. In de inleiding stellen de auteurs dat het hun missie is om anderen te instrueren over de beste manier om op lange termijn rendement op hun investeringen te behalen. Leer een Boglehead te zijn door je te concentreren op het vergroten van je rijkdom en het bereiken van financieel welzijn.

Koopt


2. The Millionaire Fastlane – MJ DeMarco

Goodreads-beoordeling: 4,36/5
Audio-beoordeling: 4,5 sterren

Op de tweede plaats op deze lijst maakt auteur MJ DeMarco onderscheid tussen het leven in de Slowlane (het reguliere pad volgen naar potentieel ouderenvermogen) en het leven in de Fastlane (het alternatieve pad naar buitengewone rijkdom).

Als selfmade miljonair pleit DeMarco ervoor dat de sleutel tot het genereren van rijkdom ligt in het identificeren van een behoefte en het bieden van een oplossing. Dit is een goed boek voor zowel probleemoplossers als ondernemers.

Koopt


1. The Simple Path to Wealth – JL Collins

Goodreads-beoordeling: 4,47/5
Audio-beoordeling: 4,8 sterren

Bovenaan de lijst met de hoogste beoordelingen staat The Simple Path to Wealth. Het is een duidelijke manier om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Collins stelt dat geld het ‘enigste en krachtigste hulpmiddel’ is. Het laat je precies zien hoe je het kunt gebruiken om je vermogen te laten groeien.

Recensenten van Goodreads en Amazon prijzen het boek aan als een toegankelijke gids voor investeringen en het opbouwen van portefeuilles. Heet geeft je duidelijke tips over hoe je schulden, beleggen en je manier van denken kunt benaderen.

Koopt


Geef een reactie