Quotes van Willem Holleeder – nog net geen 40…

0
Quotes van Willem Holleeder - nog net geen 40...
Willem Holleeder

Quotes van Willem Holleeder

Er zit een enkel pareltje tussen, zo één van Cruijffiaanse schoonheid, zoals: ‘Vroeg of laat. Er wordt afgerekend.’ Daar kun je echt wel een avondje op kauwen. Verder zijn ze vele uitspraken van Willem Holleeder een beetje dreigend van toon en ze laten een wantrouwende en achterdochtige man zien. Laten we zeggen een getormenteerde man. Zijn we mooie citaten van ‘De Neus’ vergeten? Geef ze ff door svp. Lees meer…


100 grootste criminelen van Nederland (inmiddels meer…)
De Nederlands misdaadencyclopedie
Alle Liquidaties in Nederland
Boeken over Nederlandse criminaliteit
Bijnamen van de verschillende criminelen uit binnen- en buitenland.
Meer interessante artikelen over criminaliteit op deze website

Lees hier meer ->>> over de handel en wandel van Willem Holleeder, alias de Neus.


Lees hier ->>> meer quotes van verschillende mensen op deze site als Johan Cruijff, Louis van Gaal of bijvoorbeeld Bob Marley


Quotes van Willem Holleeder

 1. Vroeger werd ik in elkaar geslagen door mijn vader. Hij was een vreselijke man. De enige keren dat ik echt doodsbang ben geweest, waren de keren dat mijn vader me naar beneden riep. Dan kreeg ik weer een pak slaag. Hij sloeg mij en mijn moeder. Maar ik voed mijn kinderen het tegenovergestelde op. Mijn kinderen heb ik nooit geslagen. Ik verwen ze juist zoveel mogelijk. Ik heb veel jaren van hun leven gemist.
 2. Het is onmogelijk om los te komen van je verleden, hoeveel gewoon werk je ook doet, je wordt altijd geconfronteerd met je verleden.
 3. Of ik het erg vind dat ik De Neus genoemd word? Nee joh. Zo noemen ze me al sinds mijn 17de. Ik ben ijdel ja, maar ik heb ook een verschrikkelijk grote moedervlek op de zijkant van mijn hoofd. Maar dat vergeet ik steeds!
 4. Onderschat je tegenstander nooit!
 5. Ik ben katholiek. Ik ga wel eens naar de Dom hier in Utrecht en steek daar een kaarsje aan voor een overleden vriend van me.
 6. Vieze hoer. Als je nog een keer tegen mij schreeuwt zal je zien wat ik met je doe, kankerhoer. Jij moet je bek houden nou tegen mij, begrijp je dat? Anders schop ik je hier door die hele straat heen. Wie denk je dat je bent? Mafkees. Jij bent een stoorzender in heel mijn leven. Ik heb al die ellende van je. Ik zit alleen maar vast door jouw gezeik en gezeur. – Willem Holleeder tegen zijn zus Sonja.
 7. De Heineken-ontvoering is het domste wat ik tot nu toe heb gedaan in mijn leven. Die mensen hadden niets misdaan. – Holleeder had vooral te doen met Heinekens chauffeur Ab Doderer, want die er nooit helemaal bovenop is gekomen.
 8. Dat is de conclusie van de rechtbank. Ik respecteer deze uitspraak, daarom zal ik geen antwoord geven op vragen over de zaken waarvoor ik veroordeeld ben. Ik ga niet proberen hier alsnog mijn gelijk te behalen. – Reactie op opmerking van Twan Huys dat hij veroordeeld is voor afpersing.
 9. Aangifte doen is voor mietjes. Echte mannen regelen hun zaken zelf.
 10. Mijn hart is stuk doordat ik in de gevangenis heb gezeten. Vastzitten is ongezond. Het duurt heel lang voordat je weer jezelf wordt. Het leven is zo klein in de cel. Ga eens een week in je badkamer zitten.
 11. Elke ochtend ben ik blij als ik weer wakker word. Mijn hart is zo slecht, ik zit in mijn blessuretijd.
 12. De laatste jood die mij geld afgepakt heeft en iedereen in de maling heeft genomen is Moszkowicz en dat is de laatste jood.
 13. Dingen gebeuren. Wees voorbereid.
 14. Ze schieten je gewoon aan twee stukken, want ze hebben gewoon schijt aan je, kankerhoer. – Holleeder tegen zijn zus Sonja dat zij zal worden geliquideerd door ex-Heineken-ontvoerders Meijer en Boellaard.
 15. Vergeef niks. Vergeet nooit.
 16. John van den Heuvel moet niets zeggen. Hij heeft mij als eerste uitgenodigd voor een interview. Daarbij zou hij een villa voor me huren waar ook mijn familie en vrienden konden verblijven. Wij mochten bepalen wat er gevraagd werd en wat er uitgezonden of geschreven werd. John zal dit vast gaan ontkennen vanaf morgen, dus hier heb je de e-mail waarin John me alles vraagt.
 17. Vindt een vrouw met hersens, een vagina hebben ze allemaal.
 18. Ik ben geen verrader. Dat ben ik nooit geweest, dat zal ik ook nooit worden.
 19. Pas als ik aardig ga doen, moet je echt oppassen. – Tegen zijn zussen Sonja en Astrid.
 20. Als ik straks word geliquideerd is het jouw schuld, omdat jij zo nodig moest verhuizen. – Willem’s moeder verhuist en hij zijn auto niet meer vlak bij de voordeur kan parkeren.
 21. Niets mis met het helpen van anderen. Maar zorg dat je zelf geen slachtoffer wordt.
 22. Je weet wat er gebeurt hè. Holleeder maakt gelijktijdig met zijn duim en wijsvinger een pistoolgebaar naar zus Sonja Holleeder.
 23. Als je niet vertelt waar hij is dan gaat er een raket naar binnen. Dan gaan ze er allemaal aan en ben jij verantwoordelijk. Dus je kunt kiezen of allemaal of alleen Cor. – Tegen zijn zus Sonja.
 24. Wees zuinig met vertrouwen, de meeste zijn het niet waard.
 25. Vertel waar hij (Cor van Hout) is! – Gelijktijdig zet hij een pistool op het hoofd van het zoontje van Sonja.
 26. Ja, ik heb m’n zus Sonja bedreigd, dat had ik niet moeten doen. Maar ik ben geen psychopaat. Ik heb Sonja nooit met ‘n vinger aangeraakt. Tot op de dag van vandaag hou ik nog van haar. – Holleeder over zijn zus Sonja.
 27. Het is allemaal verzonnen. Ze verzint altíjd dingen. Ik heb geen witte jas, maar ik weet wel hoe zij altijd geweest is.
 28. Ik kén niet zeggen dat ze PTSS heeft, dat zegt ze zelf. Wij in de Jordaan zeggen: ‘Die hep een spin in d’r hoofd. Die is wappie’. Holleeder over zijn zus Sonja.
 29. Volgens Astrid en Sonja zou ik m’n familie hebben geterroriseerd. Mijn neef Richie zou ik ‘n pistool op het hoofd hebben gezet. Maar ik ben geen beest. Het omgekeerde is waar. Het is een gotspe, wat vooral Astrid allemaal vertelt. Samen met mijn advocaten heb ik alle tapgesprekken van mij en m’n familie uit oude strafdossiers op een rij gezet. U zult zien: wat Astrid zegt klopt niet. Ik heb juist alles voor mijn familie gedaan en Sonja ook voor mij.
 30. Ik wil meer liedjes opnemen met Frans, jammer dat het me geen reet oplevert.
  Interview Holleeder en Lange Frans in het programma ruuddewild.nl op Radio 538 van 5 september 2012.
 31. Echte vrienden helpen je als je in de stront zit. De rest is nep.
 32. Endstra is onzin, de liquidaties in de jaren ’70 zijn onzin, bedreigingen zijn onzin en met de dood van Cor van Hout heb ik ook niets te maken. Ik wilde hem juist beschermen.
 33. Niet denken, maar doen.
 34. Op het moment dat je in de loop kijkt besef je precies wat er gebeurt. En dan denk je: shit, had ik het maar nooit gedaan, maar dan ben je dus te laat.  – Holleeder tegen zijn zussen.
 35. Welke zoon eerst? – Sonja Holleeder mag kiezen wie van haar twee kinderen hij als eerste zou laten doodschieten.
 36. Vroeg of laat. Er wordt afgerekend.
 37. Ik heb alleen maar ellende gehad, ellende op ellende op ellende. Ik heb gezeten. Alles. Als Thomas (van der Bijl) zijn mond had gehouden was ik niet veroordeeld geweest. Dat was allemaal steunbewijs en zonder steunbewijs dan was ik niet veroordeeld geweest. Ik heb alles op mijn nek gehad. – Holleeder geeft Thomas van der Bijl de schuld van zijn veroordeling.
 38. Ik heb mij niet schuldig gemaakt aan het opdracht geven tot liquidaties en bewijs daarvoor is er dan ook niet. Maar ik ben nu toch veroordeeld. Ik kan het niet anders zien dan dat ik al die tijd gelijk heb gehad.