Top 10 grootste Marvel-superschurken aller tijden

0
Thanos - Top 10 grootste Marvel-superschurken aller tijden
Thanos

Grootste Marvel-superschurken aller tijden

Wat zou een goed verhaal zijn zonder een kwaadaardig personage? Zie hier de antagonisten uit de diepste krochten van Marvel. Lees meer…

Website: www.marvel.com


Lees hier ->>> over beroemdheden op deze website.


Top 10 grootste Marvel-superschurken aller tijden


10. Dark Phoenix

Dark Phoenix
Dark Phoenix

De sterveling, Jean Gray is niet meer. Ik ben vlees gemaakt van vuur! Macht geïncarneerd! Ik ben… de Dark Phoenix!

~ Jean Gray na haar transformatie in het kwaad als de Dark Phoenix.

Dark Phoenix is ​​de naam die aan Jean Gray is gegeven nadat ze is opgeslokt door de Hellfire Club.

Ze verandert in een enorm krachtige superschurk die chaos veroorzaakt in het universum totdat ze werd verslagen in een strijd die haar leven zou opeisen.


Zie hier de grootste superhelden aller tijden.


9. Doctor Octopus

Doctor Octopus
Doctor Octopus

Dr. Otto Gunther Octavius, beter bekend als Doctor Octopus of kortweg Doc Ock, is een belangrijke antagonist in Marvel Comics en dient als de secundaire antagonist van de Spider-Man- stripreeks.

Hij is een geniale superschurk en voormalig atoomwetenschapper die vier mechanische armen kan besturen die op zijn lichaam zitten.


Zie hier de Top 10 populairste Belgische stripfiguren aller tijden.


8. Ultron

Ultron
Ultron

Ze zien ons als broodroosters, wekkers en vibrators. Maar wanneer de oorlog tussen mens en mutant is beslecht en het grootste deel van de menselijke bevolking dood is, zullen ze pas beseffen dat de machines al hebben gewonnen.

~ Ultron

Ultron is een van de belangrijkste antagonisten van Marvel Comics, meestal als één van de belangrijkste antagonisten van de Avengers- franchise. Hij is de belangrijkste antagonist in de Ant-Man-serie en een belangrijke antagonist in de Iron Man-serie. Hij was ook de belangrijkste antagonist van vele Marvel-verhaallijnen, zoals Ultron Unlimited, Age of Ultron en meer.


Zie hier de top 100 films die het meeste hebben opgebracht.


7. Green Goblin

Green Goblin
Green Goblin

Norman Osborn is ook bekend als de Green Goblin. Hij is een terugkerende antagonist in de Marvel Zombies- stripboekmetaseries van 2005-2009, die plaatsvindt in een alternatieve versie van het Marvel-universum, Earth-2149 genaamd.

Dit is waar alle superkrachtige wezens geïnfecteerd raakten door een buitenaards virus dat hen in zombies veranderde.


6. Galactus

Galactus
Galactus

Galan, ook bekend als Galactus en The Devourer of Worlds, is een goddelijke superschurk en een van de belangrijkste antagonisten van Marvel Comics, die zich verzet tegen het hele Marvel-universum.

Hij is de aartsvijand van de Silver Surfer en een terugkerende vijand voor de Fantastic Four, Guardians van de Melkweg, Thor en de Avengers.


Zie hier de top 10 best betaalde acteurs van 2019.


5. Magneto

Magneto
Magneto

Erik Lensherr of Magneto is de belangrijkste antagonist van de Ultimate X-men en het Ultimate Marvel Universe als geheel. In tegenstelling tot de meer anti-schurkachtige Magneto die de meeste X-Men-fans kennen van de “mainstream”-serie, was de Ultimate-versie van Magneto donker, cynisch.

Hij probeerde de mensheid volledig te domineren (die hij “insecten” noemde) – hij noemde ook openlijk meer dan eens dat genocide een oplossing zou zijn.


4. Loki

Loki
Loki

God of Mischief of God of Magic, Loki Laufeyson is één van de belangrijkste antagonisten van het Marvel Comics- universum. Hij is de aartsvijand van zijn halfbroer, Thor, Avenger en God of Thunder.


Zie hier de top 10 films die het meeste opbrachten in 2019.


Top 3 grootste Marvel-superschurken aller tijden


3. Red Skull

Red Skull
Red Skull

Johann Schmidt, was een voormalige nazi-generaal en vertrouweling van Adolf Hitler. Hij is lid geweest van HYDRA en een vijand van Captain America, S.H.I.E.L.D. en de Avengers.

Zijn herinneringen en persoonlijkheid werden bij wijze van experiment overgebracht in het gekloonde lichaam van Captain America, waardoor hij de perfecte mens werd. Hoewel hij vermoord is, wist hij zijn geest over te brengen in het lichaam van Aleksandr Lukin en leeft aldus voort.

Koopt


2. Dr. Doom

Dr. Doom
Dr. Doom

Victor Doom is één van de grootste genieën ter wereld. Hij was ooit de studiegenoot van Reed Richards. Daar Richards zijn gelijke was in intelligentie ontwikkelde Doom een enorme haat en jaloezie tegen hem.

Doom wordt gezien als de aartsvijand van de Fantastic Four, maar heeft ook al tegen andere superhelden gevochten zoals De Vergelders, Silver Surfer, Hulk, Captain America, Daredevil, Iron Man en Spider-Man. Ook krijgt hij het weleens aan de stok met collega superschurken zoals Venom.

Van tijd tot tijd heeft hij echter ook een aantal maal de superhelden geholpen in gevechten tegen vijanden die ook voor hem een bedreiging vormden.

Koopt


1. Thanos

Thanos - Top 10 grootste Marvel-superschurken aller tijden
Thanos

Zijn naam is afgeleid van Thanatos, de personificatie van de dood in de Griekse Mythologie. De strip waarin Thanos zijn debuut maakte werd al snel uitgebreid naar een verhaallijn die naast de Iron Man-strips ook meerdere andere striptitels van Marvel in beslag nam, waaronder de toen lopende reeksen van Captain Marvel, Daredevil en The Avengers. In de jaren erop heeft hij ook meegespeeld in verhalen van de X-Men, de Hulk, de Silver Surfer, Thor en Secret Defenders. Thanos kreeg in 2004 zijn eigen stripserie.


Zie hier de top 10 filmseries die het meeste geld opbrachten.


Top 10 grootste Marvel-superschurken aller tijden

  1. Thanos
  2. Doctor Doom
  3. Red Skull
  4. Loki
  5. Magneto
  6. Galactus
  7. Green Goblin
  8. Ultron
  9. Doctor Octopus
  10. Dark Phoenix

Geef een reactie