Vijf voedingsmiddelen om je geluk te vergroten

Broodboom - Vijf voedingsmiddelen om je geluk te vergroten
Broodboom - Vijf voedingsmiddelen om je geluk te vergroten

Vijf voedingsmiddelen om je geluk te vergroten

Geluk heeft met heel veel zaken te maken. Simerpreet Kaur en Angela Van van de Universiteit van Californië, ontdekte dat voedingsmiddelen ons helpen om gelukkig te worden. Lees meer…


Lees hier ->>> meer over geluk op deze website.


Vijf voedingsmiddelen om je geluk te vergroten


Zie hier de Top 10 meest populaire voedingsmiddelen ter wereld 2022.


Het gaat bij geluk om fruit, groenten, complexe koolhydraten, eiwitten en goede bronnen van vet. Deze zijn in verband te brengen met het produceren van positieve emoties die blijvend zijn bij mensen.


Wist je dat alcohol en koffie zorgen dat je oud kan worden.


Mango

De mango’s zitten boordevol met het gelukshormoon tryptofaan. Van dit hormoon is bekend dat het je serotoninespiegel verhoogt, wat zorgt dat depressies en angst verminderen en je slaap en andere lichaamsfuncties verbeteren.


Wist je dat roken zorgt voor kleurenblindheid.


Banaan

Bananen zijn rijk aan vitamine B6, die je lichaam nodig heeft om op natuurlijke wijze serotonine aan te maken.


Zie hier de top 10 voedsel dat je niet gezonder maakt.


Vis en andere zeevruchten

Vis is een van de belangrijkste bronnen van eiwitten. Of je nu ervoor kiest om je vis te laten frituren, stoven, bakken of barbecueën, je krijgt er gegarandeerd een goed humeur van.


Antwoord op de vraag: wat zijn de ingrediënten van de friet van McDonald’s?


Vis en andere zeevruchten zitten boordevol omega-3-vetten en andere essentiële voedingsstoffen die van vitaal belang zijn voor uw lichaamsfuncties en je uw humeur verbeteren. Ze bevatten ook B-12, jodium, selenium en DHEA die belangrijk zijn voor de gezondheid en functioneren van je hersenen.


Wist je dat ontbijt niet de belangrijkste maaltijd van de dag is om af te vallen.


Duivenerwt

Duivenerwten zitten boordevol vitamines en voedingsstoffen die niet alleen je maag vullen, maar ook bijdragen aan je algehele gezondheid en welzijn. Ze bevatten weinig calorieën, cholesterol en verzadigd vet. Het is het perfecte voedsel om gewichtsverlies te bevorderen door vitamine B, riboflavine en niacine.


Wist je dat twee theelepels noten per dag je hersenprestaties verbeteren met 60 procent.


Broodboom

Het blije gevoel dat je krijgt van broodbomen komt doordat het boordevol zit met gezonde voedingsstoffen zoals vezels. Het is bekend dat het regelmatig eten van deze vrucht je cholesterol verlagen, infecties bestrijden en opname van glucose bevorderen.


Zie hier Top10 grootste champagnemerken ter wereld 2022.


Bron en meer informatie: Simerpreet Kaur en Angela Van, Do the Types of Food You Eat Influence Your Happiness? UC Merced Undergraduate Research JournalVolume 9, Issue 2, 2017


Wist je dat dronken mensen de waarheid spreken.